Acil lütfen? Acı veya sancı için.

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Arkadaşlar ilk defa bir testim silikte olsa pozitif çıktı ama günümü beklemek istediğim için 2. Testi 2 eylül de yapacağım.
Fakat vajinaya bazen öyle bir acı giriyor ki şey gibi sanki kupkuru kalmış da acı çekiyor gibiyim birbirine degince.
Ama öyle dayanılmaz bir şey yok. İdrar Yolu Enfeksiyonu desem hiçbir şüpheli akıntı yok ve idrarda yanma yok. Sadece durduk yere vajinada acı oluyor aniden ve geçiyor. Böyle olmuş olan hamileler var mı?

Canım silik cıktıysa bnce kan ver derm bn silik cizgiden sonra kan verdm cıktı değer bata 1 gün vardı bu arada o acı bazen bndede oluyodu

Canım silik cıktıysa bnce kan ver derm bn silik cizgiden sonra kan verdm cıktı değer bata 1 gün vardı bu arada o acı bazen bndede oluyodu
Canim zaten cumartesi uçağım var anca pazartesi yapabilirim kan testini bakalım. Bende de nadiren oluyor 3-4 gündür bir de sol kasik ağrıyor ki ben bu ay soldan yumurtlamıştım

Bndede tek taraflı kasık agrısı oluyo damar cekilio sanki bacagıma doğru.hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda hayırlı haberlerle bekliyoruz

Bndede tek taraflı kasık agrısı oluyo damar cekilio sanki bacagıma doğru.hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda hayırlı haberlerle bekliyoruz
Sizde gebelik var mı çünkü ben de dün gebe şiddetli sol kasık ağrısı oldu bacağıma vuruyordu dış gebelikten çok korktum :(

İnşallah canım sana sağlıklı hayırlı gebelik dilerim sorunsuz bir şekilde hemen doğurursun inşallah

Sizde gebelik var mı çünkü ben de dün gebe şiddetli sol kasık ağrısı oldu bacağıma vuruyordu dış gebelikten çok korktum :KK43:
Korkma ya eğer dış gebelikse hemen ilaçla çözülüyor. Sen kan testi yaptırmaya devam et. Ama aynı sancı bende de var hepimiz mi dış gebelik

Korkma ya eğer dış gebelikse hemen ilaçla çözülüyor. Sen kan testi yaptırmaya devam et. Ama aynı sancı bende de var hepimiz mi dış gebelik
6 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum o yüzden gene sıkıntı olcak diye çok korkuyorum yarın yaptırcam kan tahlili bakalım :(

Hamile arkadaşlar ovulasyon bittikten sonra da kasık ağrısı yaşadınızmı bat a kadar arada sancı var ama sürekli bir batma hissi var şeffaf sulu akıntı var sancı sol tarafta ovulasyon biteli 3 gün oluyor daha ilk defa bu ay yaşıyorum bunu bat a çok var daha

Bu ay neler oluyor bize :KK43:
Cnm insallah hamilesindir. Bende de silik cikmisti ama ben degisik bir regl gormustum. Dikkat ceken birsey var bendede...
Sag yumurtaligimin ustu usutmusum gibi agriyor ve sag yana vuruyor...
Birde bugun beni sol yumurtaligimdaki agri uyandirdi sanki biri yumurtaligimi oyuyormuş gibi bir agri ve icten bel tarafima vuruyordu. Bende anlamadim...
Gobek deligimin sag tarafinda nadiren alt tarafinda da segirme turu agrilar var. En onemlisi 4-5 gundur beyaz bir akintim var. Regle de 8 gun kaldi tabiki gecen ay da silik gorup degisik adet oldum hic kasik agrilarim bitmedi diyebilirm Yani bunlari yasayan 5-6 kisi olduk bu ay hepimizde ayni.seyleri yasiyoruz hemen hemen...

Bu ay neler oluyor bize :KK43:
Cnm insallah hamilesindir. Bende de silik cikmisti ama ben degisik bir regl gormustum. Dikkat ceken birsey var bendede...
Sag yumurtaligimin ustu usutmusum gibi agriyor ve sag yana vuruyor...
Birde bugun beni sol yumurtaligimdaki agri uyandirdi sanki biri yumurtaligimi oyuyormuş gibi bir agri ve icten bel tarafima vuruyordu. Bende anlamadim...
Gobek deligimin sag tarafinda nadiren alt tarafinda da segirme turu agrilar var. En onemlisi 4-5 gundur beyaz bir akintim var. Regle de 8 gun kaldi tabiki gecen ay da silik gorup degisik adet oldum hic kasik agrilarim bitmedi diyebilirm Yani bunlari yasayan 5-6 kisi olduk bu ay hepimizde ayni.seyleri yasiyoruz hemen hemen...
İşte aynı anlattığın gibi canım sol yanıma ve belime kadar vuruyor ağrısı ama benim bat a daha çok var 10 gün nerdeyse korkum ondan 2 gün falan olsa belirti diycem de
İnşallah hepimizin yumoş lar döllenmiştşr bunlar o aşamanın belirtileridir

İşte aynı anlattığın gibi canım sol yanıma ve belime kadar vuruyor ağrısı ama benim bat a daha çok var 10 gün nerdeyse korkum ondan 2 gün falan olsa belirti diycem de
İnşallah hepimizin yumoş lar döllenmiştşr bunlar o aşamanın belirtileridir

Cnm bende bu aydan oldugunu dusunmuyorum aklim hala gecen ayda kaldi. Silik gorup sasmayan gunumden 2 gun once agrisiz pihtisz adet oldm hemen bitti anlamadm bile. Birde regle 3 gun kala da ovu testini pozitif gordm. Yani benim akil gecen ayda kaldi. Ama oyle olsaydi testlerin pozitf olmasi gerekirdi oof anlamadm. Acaba erken olup rahim duvarimi dokmeyip kendimi bu ay hamilelige mi hazirladim.
Ya aklimda deli sorular hayir yani niye oluyr bunlar hamilelik degilse ?

Back
X