Acil lütfen? Acı veya sancı için.

Cnm bende bu aydan oldugunu dusunmuyorum aklim hala gecen ayda kaldi. Silik gorup sasmayan gunumden 2 gun once agrisiz pihtisz adet oldm hemen bitti anlamadm bile. Birde regle 3 gun kala da ovu testini pozitif gordm. Yani benim akil gecen ayda kaldi. Ama oyle olsaydi testlerin pozitf olmasi gerekirdi oof anlamadm. Acaba erken olup rahim duvarimi dokmeyip kendimi bu ay hamilelige mi hazirladim.
Ya aklimda deli sorular hayir yani niye oluyr bunlar hamilelik degilse ?
Hep diyorum keşke içimizde neler olduğunu görebilseydik bende anlam veremiyorum çoğu şeye

Hep diyorum keşke içimizde neler olduğunu görebilseydik bende anlam veremiyorum çoğu şeye

Sanirim bekleyip gormekten baska caremiz yok. Benim tam kac gun var bilmiyorum. 9 falanda olabilir ama adet sancilarim hafiften basladi. Gecen ay hic agrim sancim olmadi sasirtici. Heralde gumbur gumbur geliyorum diyor

Bu ay neler oluyor bize :KK43:
Cnm insallah hamilesindir. Bende de silik cikmisti ama ben degisik bir regl gormustum. Dikkat ceken birsey var bendede...
Sag yumurtaligimin ustu usutmusum gibi agriyor ve sag yana vuruyor...
Birde bugun beni sol yumurtaligimdaki agri uyandirdi sanki biri yumurtaligimi oyuyormuş gibi bir agri ve icten bel tarafima vuruyordu. Bende anlamadim...
Gobek deligimin sag tarafinda nadiren alt tarafinda da segirme turu agrilar var. En onemlisi 4-5 gundur beyaz bir akintim var. Regle de 8 gun kaldi tabiki gecen ay da silik gorup degisik adet oldum hic kasik agrilarim bitmedi diyebilirm Yani bunlari yasayan 5-6 kisi olduk bu ay hepimizde ayni.seyleri yasiyoruz hemen hemen...
Bende belirtiler ilişkiden 8 gün geçince ortaya çıkmıştı. Öncesinde ise sadece kasik ağrıdı oldu. Gerçekten bu ay çok değişik belirtiler yaşıyorum bende

Bende belirtiler ilişkiden 8 gün geçince ortaya çıkmıştı. Öncesinde ise sadece kasik ağrıdı oldu. Gerçekten bu ay çok değişik belirtiler yaşıyorum bende

Cnm ben artik bunca yasadigimiz seyin mevsimsel oldugunu dusunmeye basladim. Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz cok silik testler belirtiler...
Ben bu cumartesi hastaneye gidiyorum ne nedenmiş ogrenicem artik...

Bendede oluyor. O vajinadaki his. Ben buzla cozumunu buldum. Gercektende geciriyor. 20 dk kadar araliklarla buzlu pet siseyi vajinanda biraz tut. Daha sonra geciyor
Arkadaşlar ilk defa bir testim silikte olsa pozitif çıktı ama günümü beklemek istediğim için 2. Testi 2 eylül de yapacağım.
Fakat vajinaya bazen öyle bir acı giriyor ki şey gibi sanki kupkuru kalmış da acı çekiyor gibiyim birbirine degince.
Ama öyle dayanılmaz bir şey yok. İdrar Yolu Enfeksiyonu desem hiçbir şüpheli akıntı yok ve idrarda yanma yok. Sadece durduk yere vajinada acı oluyor aniden ve geçiyor. Böyle olmuş olan hamileler var mı?

Back
X