Cnm titreme var muayene ederken yurumesıne baktı ellerini uzattırdı fılan oyle bı ilac yazdı sonra yürürken kazarak yürüyordu suan ilaç titremeye kesmiş sakinlesmiş annem ama konusmada yalpayarak konusuyor ve asırı uyuyorEl ve ayak titremeleri Parkinson olma ihtimalini düşündürdü.
Doktorunuz teşhis olarak ne söyledi ?
İlaçlar ağır geliyor olabilirCnm titreme var muayene ederken yurumesıne baktı ellerini uzattırdı fılan oyle bı ilac yazdı sonra yürürken kazarak yürüyordu suan ilaç titremeye kesmiş sakinlesmiş annem ama konusmada yalpayarak konusuyor ve asırı uyuyor
Cnm bundan korkuyorum zaten ya yanlıs teshis de konulmuş olabil cunku annemin konusması degosmıs bu kadar degildi ya suan kafam cok karısık ya isteğimiz zamn cıkarabıkyomuyız hastaneden devlet hastanesi buCanm bilemem doktor degilim ama bnm de ananneme azaymr teshisi koyup tedaviye baslanmis ama daha kotu olmustu durumu bize misafrlige geldiginde tekrar burdaki hastaneye goturduk norolojiye oda hic alakasi yok ole bi hastaligida yok bosuna bu ilaclari kullanmis ve daha kotu olmus sadece uzuntuden kaynaklaniyo demis ve bundan once annannem gelinini kaybetmisti o zaman cok uzulmusu ilaclari kesti baska ilac verdi simdi eskisi gibi degl bilemem ama istersenbaska doktorlara bi danis akil akildan ustundur
Canım kana baktı sadece enfeksiyon var dedi dogru testleri yapmadı dırek o ilaca baslattı ya şizofren cok ciddi bi hastalık sonuçtaGeçmiş olsun. Mutlaka başka bir doktora daha gidin. Ayrıca annenizin kan değerlerine baktırın derim. Demir, D vitamini, B12, magnezyum vs... Bu testleri aile hekimine yazdırabilir veya gittiğiniz doktordan genel kontrol olarak eklemesini rica edebilirsiniz.
ewet imza verip cikarabiliyosun bu konuda eminsen baska doktorlarin gormesinde fayda var tabikideCnm bundan korkuyorum zaten ya yanlıs teshis de konulmuş olabil cunku annemin konusması degosmıs bu kadar degildi ya suan kafam cok karısık ya isteğimiz zamn cıkarabıkyomuyız hastaneden devlet hastanesi bu
Canım interneten baktım şizofren ve perkinson hastaların veriliyormuş ilaç devlete yatıyor canım suanSadece şizofreni hastalarına verildiğinden emin misiniz?
Devlette mi özelde misiniz?
Tedavi aşamasına geçilmeden önce en az iki doktorun görmesi taraftarıyım ben.
Geçmiş olsun.
Uyku sorunu önceden de mi vardı sonradan mı oldu ilacı kullanınca,Ben de tiroid hastasıyım ilk çıktığında ellerimde titreme vardı ki çayı bile elim titreyerek katardım yada suyu katarken bile titrerdim.Uyku sorunum çok vardı gözlerimi açamazdım uyumak isterdim sürekli,üşüme vardı hala var,unutkanlık,kalp çarpıntım vardı,bence dahiliye doktoruna gidin kan tahlili isteyin,tiroid,b12 vitamini,d vitaminş,kansızlık bunlara baktırın benim aklıma tiroid geldi nedense.Cnm titreme var muayene ederken yurumesıne baktı ellerini uzattırdı fılan oyle bı ilac yazdı sonra yürürken kazarak yürüyordu suan ilaç titremeye kesmiş sakinlesmiş annem ama konusmada yalpayarak konusuyor ve asırı uyuyor
doktorlara hepimiz güveniyoruz tabı ama yanlısı teshis konulan insanlarıda görüyoruz baska bi doktora gidip emin olmak istiyorum yoksa İcim hıc rahat degık suan evdeyim 5 aylık bebeğim var refakatçi olarak kalamıyorum yanındaCiddi durumlarda tek bir doktora bağlı kalınmamasındsn yanayım. Ne kadar doktorda olsalar insanlar yanlış teşhis gerçeği nice kalıcı hasarlara yol açıyor. Bence en az 1-2 doktora daha gösterin.
Rabbim şifalar versin.
Canım annem bİ kac ay once B12 icin iğne kullandı ama bu doktora b12 sine bakmadı dırek yatıs vererek o ilaca baslattıUyku sorunu önceden de mi vardı sonradan mı oldu ilacı kullanınca,Ben de tiroid hastasıyım ilk çıktığında ellerimde titreme vardı ki çayı bile elim titreyerek katardım yada suyu katarken bile titrerdim.Uyku sorunum çok vardı gözlerimi açamazdım uyumak isterdim sürekli,üşüme vardı hala var,unutkanlık,kalp çarpıntım vardı,bence dahiliye doktoruna gidin kan tahlili isteyin,tiroid,b12 vitamini,d vitaminş,kansızlık bunlara baktırın benim aklıma tiroid geldi nedense.
O zaman baktırın derim,aile hekimleride bakıyor,tiroidlerine baktırın.Canım annem bİ kac ay once B12 icin iğne kullandı ama bu doktora b12 sine bakmadı dırek yatıs vererek o ilaca baslattı
Baska bir doktora gıdıcegım canın ya sanki sarhoş gibi konusuyor annem ne dediğinin biliyor anlıyor beni ama konusma tarzı oyle suan şizofren belirtilerinin bazılarını tasıyır mesela hepsini degil mesala halüsinasyon görme yada sesler duyma gibi bunları yaşamıyor sadece el ve hareketler de konnrol edememe ve olaylara karsı aşırı hareket tepkisi veriyor heyecanlı ve tez canlı doktora bunlar anlattım bu sekil teshis koyduO zaman baktırın derim,aile hekimleride bakıyor,tiroidlerine baktırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?