ailem kocam ve kararsızlıgılım

esımle gııtmeyı ınan hıc ıstemedım ama o halını gorseydınız mecburen donerdınız eger orda kalsaydım kan govdeyı goturcektı alışkanlık olmuş benımkısı 4 senenın vermıs olduğu alısknlık kurulu bı düzen sımdı herseye sıfırdan başlamak gözümde o kadar buyutuyrmkı basarabılckmıyım dıe

Alışkanlığın ne olduğunu iyi bilenlerdenim ama 20 yıl sigara içen alkol alan insanlar bunları bırakabiliyorsa 30-40 yıllık insanlar ayrılabiliyorsa 4 yıl çok uzun bir süre değil.Alışkanlığını değil hayatını düşün
Bazı durumlar vardır ki anne babana danışman gerekir . Bazı durumlar varki senin karar vermen gerekir.Bence bu da onlardan bir tanesi sen karar vereceksin ki ilerde ailene sizin yüzünüzden ayrıldım deme siz öyle istediniz diye yaptım dememek için kendin karar ver. Eğer çalışıyorsan daha rahat edersin. Ama anladığım kadarıyla ailenin durumu iyi olurda olumsuz karar verirsen çabuk toparlarsın.
Eğer devam ettirirsende ilerde mutlaka bu sorun karşına çıkacaktır. Ailen seni çok sevdiği için ona böyle imtiyaz tanımışlar.

lemonete bence bu kadar on yargılı olma o ankı durumda gıtmem grektıgı ıcın gttm ortalık daha fazla karışsın ıstemedım kararlı olsam zaten bole bı konu açmazdım dımı her ınsan bır degıl ıste bır anda alısknlklrdn vazgecmk kolay olmuyo en azından benım ıcın kararsızlıgmdan dolayı bole bı konu açtım yaptgı hıc hos bı davranış degıl dedgm gıbı herkezden uzklstrdı benı gıtsem belkıde cok mutlu olucam ılerde pısman olurmuyum dıe kendımle celısıyorum sorun bu

eğer bir şey olmamış gibi hayatınıza devam ederseniz ailen eşinle görüşmemek için ve aranız bozulmasın diye seni de hayatlarından çıkaracaklardır nasılsa dediniz ya etrafınız kalabalıkken eşinizin tavırları değişiyormuş ömür boyu aile ve akrabalarınıza hasret fakat huzurlu bir hayat yaşar gidersiniz..

morseven o kadar güzel ozetlemısınkı herseyı eger gıdersemde aıleme bısey demem cunku bu esımle ılk kavgamız degıl ah be canım ne calısması adam arkadslrmla gorusmemı kestı ıstıyo evde oturım cocukda olmuyo tedaviye baslyalım çocuk olsun çocuk oluncada hersey duzelır sanıyo son bı sans dedı sımdı affetmıs olursam ben bu kıza naparsam yapım soylenır soyenır affeder sanıcak ve 1 ay sonra gene sorunlar cıkıcak

Ön yargı içeren mesaj olmuş biraz üzgünüm
Ama annenin durumuna daha çok üzüldüm
Haketmediği şeyleri görmüş eşinden
Herşey çok daha güzel olacak hayatında orası kesin
Ben hiç kimseye boşan demedim arkadaşım bu zamana kadar
Ama kocan delirtti i desem yeridir

Yasadiklarin tek telime ile berbat! Hayattan izole olmus sekilde yasiyorsun, esin annene gittiginde bile olay cikartip seni bir sekilde izole edilmis dunyana geri donduruyor. Biri buna bir dur demeli. Ona affetmek icin sart kos. Psikolojik sorunlari var, beraberce iyi bir psikolog bulup gidin, tedavisine de ertelemeden bir an once baslasin. Hayatinin her gunu degerli ve daha cok calmasina izin verme. Istedigi sansi da kendisine vermis olursun boylece.. Bir kac aya kadar sen de kendine komsu, arkadas edin ve gidip gelmelere basla. Bakalim tedavi iyi gelmis mi anlamaya calis. Yok, hala ayni yerde ise gerek yok, hemen kac. Kimse boyle bir hayati hak etmez.

Bukadar huysuz insanla hayat gecmez canim. Ayrica bir gün seni mutlaka terk eder, cocukta olsa fark etmez. Seni kiskanmasi, bukadar hastalik derecesinde olmasi, kendi icinin disari bir yankisidir. Kendi yapabileceklerini sana yakistiriyor, olay bu. Demek firsati olsa yüz bulsa kendi begense ve begenilse ayni katda yatan kuzenine sarkabilecek bir tip, sonucta ayni seyi sana ve kuzenin kocasina yakistirmis. Kendisi nasil istiyorsa yasasin, sen ailene git ve kurtul.

Şimdi bazıları kızacaklar, yuvanın kutsallığından aile kurumundan filan dem vuracaklar ama lafı dolaştırmadan söyliyim. Bu adamla ömür geçmez. Şuan olmasa ilerde mutlaka boşanırsınız. He zaten olacak birşey vakit kaybetmeye değmez. Dünyanın en iyisi olsa size saygısı yok, ailenize hele de annenize saygısı yok. O kim ki annenizin üstüne yürüyor, ben olsam oracıkta hakkından gelirdim, anne bu ya...

kıymayın tabi canım
o size kıyıyor nasılsa bol bol
bunlar nedir ya
neden mutlu huzurlu sağlıklı yaşamak istemiyorsunuz da bir deli yüzünden bu hayatı çekmeye mahkum ediyorsunuz kendinizi

Şimdi bazıları kızacaklar, yuvanın kutsallığından aile kurumundan filan dem vuracaklar ama lafı dolaştırmadan söyliyim. Bu adamla ömür geçmez. Şuan olmasa ilerde mutlaka boşanırsınız. He zaten olacak birşey vakit kaybetmeye değmez. Dünyanın en iyisi olsa size saygısı yok, ailenize hele de annenize saygısı yok. O kim ki annenizin üstüne yürüyor, ben olsam oracıkta hakkından gelirdim, anne bu ya...

olur mu
elalemin hasta ruhluları anneden daha kıymetli

sımdı sut dokmus kedı gıbı çıtını cıkarmıyo bı anlık sınırle yptım dıo ama ortada bı sebepte yok zaman bıraz durulsun gonlunu alırım dıo aılenın ben normlde dun gıdıcktım bırakmdı bıraz dusun dedı gidersen donusun yok dedı sankı bende cok meraklısıyımda..ben sdce bu yuvanın yıkılmasını hıcbızmn ıstemedım ama nasıp degılmıs

hangi yuva:53::53::53::53::53::53::53:

Aynen... Sevgi yok, saygı hele hiç yok, kısıtlanan bir hayat, güvensiz hasta ruhlu bir adam, vs...

Şuan süt dökmüş kedi gibi olabilir ama bu yaptıklarını hiç yapılmamış kılar mı? Annenizin yaşadığı durum unutulurmu? Nasıl kıyıyorsunuz gerçekten?

böyle bir adama hala kocam diyebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum.. Annenin, babanın üstüne yürüyen kuzeninin kocasıyla aynı katta olmandan rahatsız olan adama koca diye sarılıp koynuna giriyorsunuz ya müstahak size devam edin

sımdı annemle konuştum hastanedeymıs hıc ıyı degılım dıyo yazık günah kararımı verdım bugun onunla konuşup boşanma davasınıda acıyorum hıcbısey aılemden degerlı degıl gırerım bı ıse çalışırım kendıme olan guvenım gelır korkak oldum onun yüzünden butun kımlıgımı onun ellerine vermısım ama cok sukur uyandım sızlerede cok teşekkür ederım

Back
X