- 13 Şubat 2013
- 660
- 1.000
- 333
esımle gııtmeyı ınan hıc ıstemedım ama o halını gorseydınız mecburen donerdınız eger orda kalsaydım kan govdeyı goturcektı alışkanlık olmuş benımkısı 4 senenın vermıs olduğu alısknlık kurulu bı düzen sımdı herseye sıfırdan başlamak gözümde o kadar buyutuyrmkı basarabılckmıyım dıe
Alışkanlığın ne olduğunu iyi bilenlerdenim ama 20 yıl sigara içen alkol alan insanlar bunları bırakabiliyorsa 30-40 yıllık insanlar ayrılabiliyorsa 4 yıl çok uzun bir süre değil.Alışkanlığını değil hayatını düşün
Bazı durumlar vardır ki anne babana danışman gerekir . Bazı durumlar varki senin karar vermen gerekir.Bence bu da onlardan bir tanesi sen karar vereceksin ki ilerde ailene sizin yüzünüzden ayrıldım deme siz öyle istediniz diye yaptım dememek için kendin karar ver. Eğer çalışıyorsan daha rahat edersin. Ama anladığım kadarıyla ailenin durumu iyi olurda olumsuz karar verirsen çabuk toparlarsın.
Eğer devam ettirirsende ilerde mutlaka bu sorun karşına çıkacaktır. Ailen seni çok sevdiği için ona böyle imtiyaz tanımışlar.