Acil lütfen bakın kızlar

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
37
Selam kızlar, sizlere bişi soracaktım dün burda bir konu vardı cmv virüsünden dolayı bir arkadaşımız bebeğini kaybetmişti. O kadar üzüldüm ki aklımdan çıkmıyo dünden beri. Ve eski tahlil sonuçlarına baktığımda doktorum toxoplazma ve rubella testlerini yaptırmış cmv yi yaptırtmamış bana. bir kurt düştü içime cmv testi yapılmadı bana bağışıklığım var mı yok mu huzursuz oldum birden yaa :(( siz yaptırmış mıydınız acaba bu testi yada doktorumdan istesem mi ki acaba

Merhaba canım bunu sımdı ogrenmenın bır yolu varmı bılmıyorum, bend etestlerımı yenı yaptırdım benden cmv ıgg ve ıgm ıstenmıs dıgerlerıyle bırlıkte.

Uff ya. Şimdi faydası olır mu ki istesem bide uçuk geçirmiştim 6. Haftada sarımsak fln sürdüm geçmişti hemen ama huzursuz oldum ya inşaallah bişi olmamıştır :(

Cmv ıg m ve ıg g bakılmalı.

Belki daha önce yapılmıştır dr sistemden görüp istememiştir.

Ama aklınıza takılıyorsa yaptırın isterseniz

Hayır yapılmamış sistemden bende bakıyorum hiç yaptırmamışım :( şimdi yaptırsam olur mu ki

merhaba kızlar iyi akşamlar.
doğuma az kaldı ve bu aylarda gaz sancısı ve kabızlık problemi yaşıyorum. bunun için öneriniz var mı?ne kullansam bu sıkıntılarımdan kurtulurum.yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Back
X