acil mantıklı fikrinize ihtitacım var

merza_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
231
80
48
acil mantıklı fikrinize ihtitacım var 1 yıldır görüştüğüm kişi bana alışamadığını söyledi bende tamam alışamamış olabilirsin o zaman bitirelim dedim sakin bir şekilde hiç sinirlenmeden bitirme kararı aldım ve kendisi bana benim yanımda olmayanı ben ne yapayım dedi bugün görüştük ara sıra benimle ilgili gelgit yaşadığını söyledi bende o zaman bitsin gitsin dedim tekrardan ne yani çabalamayacakmısın dedi bende 1 yıldır çabalıyorum zaten dedim oda benim yanımda olmayanı çabalamayanı ne yapayım dedi sizce ne anlatmaya çalışıyor hem alışamadım diyor hemde çabalamamı istiyor anlamadım
sorun şu tamam diyorum ayrılalım ondan snrsında bana neden çabalamıyorsun diyor bir kaç kez bu noktaya geldik ayrıldık her seferinde geri döndü anlamıyorum mutsuz ediyorum senide diyor mutsuz değilim diyorum bilmiyorum mutsuz olduğumu mutlu edemediğini düşünüyor ben mutsuzum diyor tamam bitirelim diyorum yine aynı noktaya geliyoruz çabalamayacakmısın yanımda olmayacakmısın anlayamadım açıkcası
mantıklı fikirleri olanlar yazsın...

Acaba zor bir dönemden mi geçiyor ? Ağır bir mesleği var da kaldıramıyor mu? Bu kararsız tutumun bir nedeni olmalı.

Kendisi bilir . Hayat çok kısa ve sen kendine eziyet etme derim ben. Önce alışamadım deyip senin gururunu incitiyor sonra peşinden kosmani istiyor. Asıl sen ona ben senin bu hallerine alışamadım ve anlamda veremiyorum de.

senden ayrılmak istiyor ve çabalamadın diye de suçu sana atıyor bence. hem suçlu hem güçlü

peşinden koşmanı bekliyor zannımca, ayrılmayalım bitirmeyelim demeni bekliyor, yem atıyor ama sakın yeme derim
karşı taraftan çaba görmediğin sürece sen neden çabalayacakmışsın ki ne özelliği var..
unutma kaçtıkça kovalanırsın, eğer o kişi senin için çok çok değerli ve vazgeçilmez biri değilse;
"keyfin bilir, selametle" de geç benim fikrim bu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…