Acil merhem önerisi

stresli hamile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
24
8
1
29
Genetal bölgeye bepanthol sürülür mü ? 27 -28 haftalık gebeyim . Kaşıntı kırmızılık şişlik kızarıklık ne ararsan var . Bayram tatilinde doktorların hiçbiri çalışmıyor poliklinikte …. Belli bir doktorumda yok . Yardım olabilecek kimse yok yani . Bepanthol güvenlimidir ?

Sakın.. genital bölgenin yapısı vücudumuzun hiçbir bölümüne benzemez. Biraz sirkeli ya da karbonatlı su ile sık sık yıkayın, çamaşırınızı günde 3-4 kez mutlaka değiştirin. Mutlaka, %100 pamuklu çamaşır tercih edin. Muhtemelen mantar olmuştur. Bayram sonrası doktora gitmeyi ihmal etmeyin

Tesekkur ederim Bisi surmedim bende bayramin bitmesini bekliyorum yana yana artik yapicak bisi yok suan sizin dediginiz gibi sirkeli suyla yikamayi bugun deniycem Kilodumu degistiriyorum bide ped koyuyorum bazen temiz kalsin diye valla mantarsada nasil oldu hic bilmiyorum . Carsamba gunu gidicegim herhangi bir doktordan ilaci yada ne gerekiyosa alicam ins iple cekiyorum

Eğer mantarsa ped hava almayı engellediği için iyileşme sürecini geciktirir. İnşallah en kısa sürede geçer

Bence sürmeyin ben lavanta yağı sürmüştüm bikaçgün kulak çubuğu ile dış genital bölgeyse, kızarıklığı geçirmişti

Evet banyo sonrası seyreltilmiş beyaz sirkeyi de üstünden döküyordum , ya ben o kadar çektimki arkadaş özetlemiş zaten bide ek lavanta yağı sürüyordum .

Eğer mantarsa ped hava almayı engellediği için iyileşme sürecini geciktirir. İnşallah en kısa sürede geçer
Çok teşekkürler ~ haklısınız ped yüzünden havasızlıktan olucağını düşünmemiştim ama şimdi okuyunca mantıklı geldi çarşambaya kadar ped takmıyım bari belki şişi veya kızarıklığı iner

Bence sürmeyin ben lavanta yağı sürmüştüm bikaçgün kulak çubuğu ile dış genital bölgeyse, kızarıklığı geçirmişti
Lavanta yağı hmm dış tarafındada var kızarıklık kaşıntı ve şişlik ama iç taraftada var biraz ilk önce dış tarafına lavantayı süriyip deniycem teşekkürler er

İkisinide deniycem yoksa duramıyorum acıdan kaşıntıdan vs.
Kaşıntı bende de oluyordu lavanta yağını tamamen %100 olanını alın . Yine söylemişler günlük ped asla kullanmayın normal pedlerin de daha pamuklu olanlarını tercih edin . Ben sleepy kullanıyordum en son .

Muhtemelen mantar olmussunuz. Kefir, probiyotikli yogurt gibi gidalar tuketerek bol bol probiyotik alin. Kuru tutup, hava aldirin o bolgenizi. Ben gece esimin boxerini giyerdim mesela, hava aldirmak cok ise yarardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…