5000 tl çok az cnm bankaya yatırabilirsin onu sadece.eğer düzenli bir işin olursada ve bulabilirsen en azndan kiranı odeyip geçinebilirsin.paranın 1000 tl gibi bir kısmınıda depozit vermen gerekecek.kolay değil canım alalh kıolaylık versin
peki eşinle barışma gibi bir şansın yok mu?
henüz dava görülmedi ama 500 tl nafakada anlaştık fakat düzenli ödermi bilemem.tazminat bende düşündüm ama elinde yok.e onda yokkende almayı düşünmek hayalden başka bişey değil.ben genede nafakayı ödemiyecek gibi düşünmek zorundayım herşeyin en kötüsüne hazırlayım ki kendimi sonra elim boş kalmayım.he eğer gelirsede artı bi süpriz olu benim için.canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun,
zor bir süreçten geçeceksin hem maddi hemde manevi
Rabbim yar ve yardımcın olsun,
bende arkadaşlara katılıyorum ilk maaşını alana kadar bence annenlerin yanında idaretende olsa kal derim ben
elindeki para iş kurmaya yetmez ama yetse bile kurma bence şuan çünkü anladığım kadarı ile riske atacak bir durumun söz konusu değil
hangi şehirdesin şuan bilemiyorum ama internettende olsa iş başvurularında bulun istanbul için
kredi kartarına taksitlendirme olarak borçlarımda var diyorsun
eğer boşanma davan görülmediyse nafaka talebinde yada borçlarını ödeme maksatlı tazminat yada herhangi bir güvence talep edebilirsin
sitedeki avukat arkadaşlar daha doğrusunu bilirler ama bence duygusal düşünmeyip mantıklı ve bilinçli hareket etmeni tavsiye ederim
borcun olmasa belki sorun değil derdim ama borcunda varmış güzelim
Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?