Gebeliğe Hazırlık Acil Olarak Bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asiprenses33312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
135
87
13
37
Günüm Altı Gün Gecikti Hiç Bir Belirti Yaşamadım Şehir Değişikliği Yaptım Hava Değişimi Diye Günüm Gecikti Derken Tabi ki Merak Alayım Yapayım Dedim. Resimde ki Testi Saat 00:00 Civarı Yaptim Markası Bebe Time Anında Çıktı İkinci Çizginin Koyu Olması Beni Şaşırttı Acaba Bu Markayı Kullanıp Yanilan Oldu mu Sabahı Edemiyorum

Eklentiler

• IMG20210731012543.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 131
Hepsi aynı marka değişik reklam gibi düşünün hayırlı olsun hamileliğiniz

Hepsi aynı marka değişik reklam gibi düşünün hayırlı olsun hamileliğiniz
Çok Teşekkür Ederim İnşallah Hayırlı Olur Sonucum ya Benim Korkum Nette ki Bebe Time Güvenmeyin Gibi Yazılar Okuyunca Çok Üzüldüm Açıkçası Kullanan Varmı Diye Merak Ettim Gerçekler Acıtır Ama En Azından Kötü Olmazdım Diye

Bu kadar koyu çıkmazdı öyle olsa kuruma çizgisi falan olurdu silik şekilde

Bu kadar koyu çıkmazdı öyle olsa kuruma çizgisi falan olurdu silik şekilde
Yani Öyle Düşünüyorum Bende...
İkinci Gebeligim Olacak Allah Nasip Ederse.. İlk Gebelikte Yerleşme Kanaması Yaşadim Adetin İkinci Günü Yaptım Silikti Değerim 800 lerde İdi Simdi Yerleşme Yok Halsizlik Yok Hiç Birşey Yok Çok Kafam Karıştı

Ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamadım sadece ani gelen uyku oldu kanama falan hcbsey yoktu yani olmayabiliyor

İnşallah hamilenin duası kabul olur derler bu ay banada dua edin hamile olayım
İnanın Eğer Hayırlı Haber Alırsam Tüm Gebe Kalmak İsteyenlere Her Gün Dua Edecem...
Ben Çok Zor Süreçten Geçtim İkinci Gebeligim Belki Ama Bu Gebelik Benim İçin Çok Önemli O Kadar İyi Anliyorum Herkesi Şuan İçimde ki Sevinç Cigligi Bastırıyorum Yanilmaktan Korkttugum İçin

Ben hamilelik boyu progestan kullandım çocuk düşcek dedi her doktor ama oğlum öyle bi tutundu ki ama dönemedi karnımda test geldi sezeryan oldu ama sağlığı iyi çok şükür ve 38+3 de dogdu ciğer geliştirici iğne falan herşeyi oldum hamile iken hep hastanede gecirdim sürecimi simdide hamike kalamıyorm 26 yasındaym erken menopoza dogru gdıyorm yumurtlama sonrası 14.gün regl olmam gerekırken 11 gun oluo buda menopoz sebebi veya kısırlıkmıs sezeryan böyle kötü bsey işte

Öncelikle Allah'tan Hiç Bir Zaman Umut Kesilmiyor Muş...
Bende Bundan Bir Yil Öncesine Kadar Rahim Duvar Lezyonları da CIN 3 Seviyesinde Olduğumu Öğrendim Araştırma Hastanesi Falan Derken Baya Yıpratıcı Süreç Oldu Şubat Sonunda Leep Ameliyatı Oldum Patoloji Temiz Çıktı Fakat İkinci Çocuk İçin Yola Çıktığım Süreçte Öğrendim Ve Psikolojik Alt Üst Oldu Dr Lar Hamile Kalmazsın Demediler Fakat Düşük Riskim Normal Hamilelik Bayanlara Göre Daha Nazik Olacak O Yüzden Erken Öğrenmek Çok İstedim Dusuk Olmasın Diye... Fakat Rabbim Öyle Bir Duruma Getirdi ki Beni Hiç Beklemediğim Yerden Vurdu Bu Yüzden Bir Kul Olarak Sadece İstemek Lazımmış Bunu Anladım...
Hayırlı Dualarla İnsallah Sana da Nasip Eder.

Amin inşallah çok geçmiş olsun sizede

Durumunuzun sezaryanla ilgisini anlayamadım ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…