- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 30
- Konu Sahibi Asiprenses33312
-
Aşı da olmak istiyorum arada kaldım bu ay olumsuz olursa bari aşımı olayımSaol Canim Sende Umudunu Hiç Kesme
Hayırli Haberler Alırsam İlk Edeceğim Dua da Sen Olacaksın Allah'ın İzni İle
Dün doktor muayenem vardı hamile kalamıyorm 7aydır diye gittim doğumumu takip eden doktorumdu 6 7 ay daha olmayacağını ve 1bucuk sene daha olamayacagını söyledi folik asite başlattı sebebini sordum sezeryandan sonra vücut kendini toplaması 3 yılı buluyormuş yani vücut hamileliği reddediyorDurumunuzun sezaryanla ilgisini anlayamadım ben ?
Asi dan Kastın Eğer Pandemi Asisi İse Ben Bir Ay Önce Birinci Dozu Yedim Şehir Degisikligi Yaşayacam Diye Etkileri Etkenleri Var mı Zaman Gösterecek...Aşı da olmak istiyorum arada kaldım bu ay olumsuz olursa bari aşımı olayım
Aşıdan hemen sonra hamile kaldınız yani benmde reglm bugun bitti aşıda olmak istiyorum vakalarda cogalıo tekrar dye ama aşı olursam bu ay hamıle kalamam belkı dyede korkuyorumAsi dan Kastın Eğer Pandemi Asisi İse Ben Bir Ay Önce Birinci Dozu Yedim Şehir Degisikligi Yaşayacam Diye Etkileri Etkenleri Var mı Zaman Gösterecek...
Şuan Hamileliğimi Tescil Etmedim Fakat Hamile İsem Evet Aşıdan Sonra Olmuş Oluyor..Aşıdan hemen sonra hamile kaldınız yani benmde reglm bugun bitti aşıda olmak istiyorum vakalarda cogalıo tekrar dye ama aşı olursam bu ay hamıle kalamam belkı dyede korkuyorum
Canım kuruma çizgisi nasıl oluyor öyle olunca hamile oluyor musunBu kadar koyu çıkmazdı öyle olsa kuruma çizgisi falan olurdu silik şekilde
Hamile olduğunuzu düşünüyorumKahve __Kokusu Bebe Time İlgili Bilginiz Var mı ?
Bense çok duydum sezaryan sonrası hamile kalan ilginç ..Dün doktor muayenem vardı hamile kalamıyorm 7aydır diye gittim doğumumu takip eden doktorumdu 6 7 ay daha olmayacağını ve 1bucuk sene daha olamayacagını söyledi folik asite başlattı sebebini sordum sezeryandan sonra vücut kendini toplaması 3 yılı buluyormuş yani vücut hamileliği reddediyor
Amin İnşallah Hayırlara Gelir...Hamile olduğunuzu düşünüyorumben test yaptığımda bu koyulukta idi 5 haftalık 5 bin lerde idi hala saklarım. Silik falan değil çok net çıkmış hayırlı Olsun inşallah
Nöbetçi eczane bulma imkanınız varsa başka marka bir test alıp tekrar yapın aynida olur anlıyorum sizi ben doğurana kadar inanmamıştımAmin İnşallah Hayırlara Gelir...
Sabah Olmuyor Bu Yüzden Kafayı Yiycem
Bende siniz O Ayak İlla ki Yere Sağlam BasacakNöbetçi eczane bulma imkanınız varsa başka marka bir test alıp tekrar yapın aynida olur anlıyorum sizi ben doğurana kadar inanmamıştım
Kesinlikle garanticiyim asla hamileyim demedim dogurana kadar her kontrole gittigimde yüreğim ağzımda gittimBende siniz O Ayak İlla ki Yere Sağlam Basacak
İmkanım Var Olduğu İçin Gecenin Bir Yarısı Eşimle Gittim Aldım Bebe Time Hiç Kullanmadim Şehir Başka İki Tane Aldım İki su de Aynı Marka Aynı Cizgide Eşimde Sağ Olsun Yattı Uyudu Sabahı Hastaneye Götürecem Diye Kandirarak Horluyor
Kusura bakmayın Daha Heyecanımı YenemedimKesinlikle garanticiyim asla hamileyim demedim dogurana kadar her kontrole gittigimde yüreğim ağzımda gittimYaptınız yani aynı çıktı orasını tam anlayamadım testleri
Siyah silik oluyor hamile olmuosunCanım kuruma çizgisi nasıl oluyor öyle olunca hamile oluyor musun
46 kiloyum boy 168 hamileliklerim sıkıntılı oluyorBense çok duydum sezaryan sonrası hamile kalan ilginç ..
Canım Benim Bende 46 yim Üstelik Boyum 1.72 İnşallah Sende Hayırlı Sonuçlar Alırsın46 kiloyum boy 168 hamileliklerim sıkıntılı oluyor
Gözünüz aydın o zaman iki testinde bozuk olması zor bir ihtimal sevinin bence erkekler ne kadar rahat kendi eşim geldi aklıma eşiniz rahat rahat uyuyorKusura bakmayın Daha Heyecanımı Yenemedim
İki tane Bebe Time Aldım İlk Testi 00:00 civarında Yaptim Hemen Sonic Alınca Şaşırdım Eşime Söyledm Acaba Bugünler de Adet Olman Lazimdi da O Yüzden mı Test Pozitif Diye Yorum Yapınca Bilmiyorum Netten Bakalım Dedim Bebe Time İçin İyi Yorum Okumadim Burası Benim Gizli MekanımBu Platform ma Sorduktan Bir Saat Sonra Yine Yaptım Aynı Şekil Aynı Hızda Sonuc Aldım Kısacası Bu
Ya Var ya Ev Dolu Köy Evindeyim Belli Olmasın Diye Gizli Gene Gittik Geldik Benim Ufakliga İlaç Alacağız Muhabbetine Çıktık Geldik Heyecan Dorukta Adam Araba Sürerken Eee Hamile İsen Ne Fındık Toplamazsin DiyorGözünüz aydın o zaman iki testinde bozuk olması zor bir ihtimal sevinin bence erkekler ne kadar rahat kendi eşim geldi aklıma eşiniz rahat rahat uyuyor
Benim yerime sen toplarsın .benle kırdığın findiklarin meyvesi deseydin sende alemler yaa erkekler çocuklar doğunca baba oluyorYa Var ya Ev Dolu Köy Evindeyim Belli Olmasın Diye Gizli Gene Gittik Geldik Benim Ufakliga İlaç Alacağız Muhabbetine Çıktık Geldik Heyecan Dorukta Adam Araba Sürerken Eee Hamile İsen Ne Fındık Toplamazsin DiyorAdam Fındık Derdin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?