Gebeliğe Hazırlık Acil Olarak Bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumunuzun sezaryanla ilgisini anlayamadım ben ?
Dün doktor muayenem vardı hamile kalamıyorm 7aydır diye gittim doğumumu takip eden doktorumdu 6 7 ay daha olmayacağını ve 1bucuk sene daha olamayacagını söyledi folik asite başlattı sebebini sordum sezeryandan sonra vücut kendini toplaması 3 yılı buluyormuş yani vücut hamileliği reddediyor

Asi dan Kastın Eğer Pandemi Asisi İse Ben Bir Ay Önce Birinci Dozu Yedim Şehir Degisikligi Yaşayacam Diye Etkileri Etkenleri Var mı Zaman Gösterecek...
Aşıdan hemen sonra hamile kaldınız yani benmde reglm bugun bitti aşıda olmak istiyorum vakalarda cogalıo tekrar dye ama aşı olursam bu ay hamıle kalamam belkı dyede korkuyorum

Aşıdan hemen sonra hamile kaldınız yani benmde reglm bugun bitti aşıda olmak istiyorum vakalarda cogalıo tekrar dye ama aşı olursam bu ay hamıle kalamam belkı dyede korkuyorum
Şuan Hamileliğimi Tescil Etmedim Fakat Hamile İsem Evet Aşıdan Sonra Olmuş Oluyor..
Düzenli Gittiğim Dr m İster Vurul İster Vurulma Diyince Seçeneği Bana Bıraktı Zaten Dört Aydır Hamile Kalamiyorum Sağlıktan Olmayayım Düşüncesi İle Yaptigim Doğrudur

Bense çok duydum sezaryan sonrası hamile kalan ilginç ..

Nöbetçi eczane bulma imkanınız varsa başka marka bir test alıp tekrar yapın aynida olur anlıyorum sizi ben doğurana kadar inanmamıştım
Bende siniz O Ayak İlla ki Yere Sağlam Basacak
İmkanım Var Olduğu İçin Gecenin Bir Yarısı Eşimle Gittim Aldım Bebe Time Hiç Kullanmadim Şehir Başka İki Tane Aldım İki su de Aynı Marka Aynı Cizgide Eşimde Sağ Olsun Yattı Uyudu Sabahı Hastaneye Götürecem Diye Kandirarak Horluyor

Kesinlikle garanticiyim asla hamileyim demedim dogurana kadar her kontrole gittigimde yüreğim ağzımda gittim Yaptınız yani aynı çıktı orasını tam anlayamadım testleri

Kesinlikle garanticiyim asla hamileyim demedim dogurana kadar her kontrole gittigimde yüreğim ağzımda gittim Yaptınız yani aynı çıktı orasını tam anlayamadım testleri
Kusura bakmayın Daha Heyecanımı Yenemedim

İki tane Bebe Time Aldım İlk Testi 00:00 civarında Yaptim Hemen Sonic Alınca Şaşırdım Eşime Söyledm Acaba Bugünler de Adet Olman Lazimdi da O Yüzden mı Test Pozitif Diye Yorum Yapınca Bilmiyorum Netten Bakalım Dedim Bebe Time İçin İyi Yorum Okumadim Burası Benim Gizli Mekanım Bu Platform ma Sorduktan Bir Saat Sonra Yine Yaptım Aynı Şekil Aynı Hızda Sonuc Aldım Kısacası Bu

Gözünüz aydın o zaman iki testinde bozuk olması zor bir ihtimal sevinin bence erkekler ne kadar rahat kendi eşim geldi aklıma eşiniz rahat rahat uyuyor

Gözünüz aydın o zaman iki testinde bozuk olması zor bir ihtimal sevinin bence erkekler ne kadar rahat kendi eşim geldi aklıma eşiniz rahat rahat uyuyor
Ya Var ya Ev Dolu Köy Evindeyim Belli Olmasın Diye Gizli Gene Gittik Geldik Benim Ufakliga İlaç Alacağız Muhabbetine Çıktık Geldik Heyecan Dorukta Adam Araba Sürerken Eee Hamile İsen Ne Fındık Toplamazsin Diyor Adam Fındık Derdin de

Benim yerime sen toplarsın .benle kırdığın findiklarin meyvesi deseydin sende alemler yaa erkekler çocuklar doğunca baba oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…