Acil ovulasyon testime bakarmısınız

Krzcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
26
10
3
27
Arkadaşlar ovulasyon testiyle yumurtlamayı takıp ettim 13.günü pikti sonrasında negatifleşti o günleri değerlendirdik. Bugun Regl a 4 gün kaldı Bugun beyaz sümüksü bi akıntı geldi. Elimde bitane ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Neden böyle pik günü oldu anlamadım. Bilenler yorum yazabilir mi.

Eklentiler

• 17514399739223296814427376118856.webp
    17514399739223296814427376118856.webp
    15 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar ovulasyon testiyle yumurtlamayı takıp ettim 13.günü pikti sonrasında negatifleşti o günleri değerlendirdik. Bugun Regl a 4 gün kaldı Bugun beyaz sümüksü bi akıntı geldi. Elimde bitane ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Neden böyle pik günü oldu anlamadım. Bilenler yorum yazabilir mi.
Pcos var mı bazen dalgalanma yapabiliyor ama gebelik de yapabiliyor elinizde gebelik testi varsa yapabilirsiniz

Benimde regle 4 gün kala ovulasyon testim böyleydi. Hatta seninki daha koyu t çizgisi. Bi gebelik testi yap derim. Olma ihtimali var. Değilse bile ikinci yumurtlama olabilir değerlendirirsin

Demeki yumurtan yine catlamis

Aynen benim de adetime 4 gün kala falan sıcak basma gibi belirtilerim vardı tekrar yumurtluyormuyum ne alaka diye elimde ovülasyon varken yapayım dedim 3 taneside pik çıktı anlam veremedim dün idrar testi yaptım yaptım 3 tane denedim 3 üde silik çıktı ama adetime 1 2 gün var hala

Evet ama kimyasal oldu. Beta 10 falandı ovulasyon testim pik çıkınca.

Aynen benim de adetime 4 gün kala falan sıcak basma gibi belirtilerim vardı tekrar yumurtluyormuyum ne alaka diye elimde ovülasyon varken yapayım dedim 3 taneside pik çıktı anlam veremedim dün idrar testi yaptım yaptım 3 tane denedim 3 üde silik çıktı ama adetime 1 2 gün var hala
Gebelik testi mi silik çıktı?

Back
X