Saç Rengi ve Saç Boyama ACİL saç ucu balyaj

incicicegim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
19
0
6
Adana
Eki Görüntüle 1146212

herkese merhaba. saçlarım kahverengi daha önce boyamadım. saç uçlarıma balyaj istiyorum biraz renk katsın diye resimdeki kadar falan olacak. fiyatı hakkında bilginiz var mı? saçlarım uzun belimde biraz kestirip bi 7cm kadar falan yaptırıcam sordum kuaföre 50 lira fiyat verdi. saçımın yarısına kadar yapıcakmış. fiyat nasıl sizce resimdeki gibi isteyip daha uyguna çekmek istiyorum fiyatı. siz ne dersiniz hemen yaptırmak istiyorum törenime yetişsin diye?

kimine göre 50 milyon fazla gelir hele uçlarına sadece yaptırıcakmışssın..
Ama yaptıracağın kuaför ciks bir yerse ve yapacağı iş profösyonelceyse gözüne gelmesin bu fiyat..
Soruyuda ne kadar allandırdım budklandırdım sen direktmen pahalımı değilmi diye sormuşssun
Biraz diyeyim o zaman

ben 25e yaptırdım canım ve kutu boya ilede değil 2 kutu yada 2 tüp :) benimde sçlarım belimde ve çok sık

ben 25e yaptırdım canım ve kutu boya ilede değil 2 kutu yada 2 tüp :) benimde sçlarım belimde ve çok sık

oo çok iyimiş valla. benimki de saçların uzun çok boya gider diyordu demek ki olabiliyormuş. ben birazcık erteleyim en iyisi hem uygun hem iyi bir kuaför bulana kadar :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…