Acil!! Sağlık..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.156
398
Öncelikle rica ediyorum konum taşınmasın, çünkü benim içim dert ve korkuyorum.. Yarın randevu alıp doktora görünecegim. Fakat gitmeden böyle bir şey yaşayan bilmek isterim. Hayatım da ilk kez basıma geldi..
Sabah göğsümden sıvı renksiz su gibi minicik bir sıvı geldi minicik ti.. Biraz önce de yine minik yani kuş gözü gibi sıkınca süt geldi. Kızlar bu ne olabilr korkuyorum. Hamilelik desem sanmıyorum çünkü 5.aydan sonra gelirmiş. Basına böyle birşey gelen varmı?

Prolaktin hormonu yükselmiştir büyük ihtimalle.

:) benim bekarken oluyordu prolaktin hormonu yüksekliği. Korkma bi ilaç veriyo düşürüyo prolaktini.

Bekarken bir kez olmuştu . hormonlarına baktirmanda fayda var.

:) benim bekarken oluyordu prolaktin hormonu yüksekliği. Korkma bi ilaç veriyo düşürüyo prolaktini.
Ben emzirmeyi bırakalı 2 sene oldu benim de göğsümde baya yağ gibi toplanıyor sıkıyorum o yağ çıkınca süt geliyor. Ay bu süt bitmeyecek diyordum ama bende prolaktin e baktirsam iyi olacak. Bana iyi geldi bu konu.

Sivi haric baska bisey varmi ?

Çok teşekkür ederim. Kadın dogum dan randevu alıcam sanırım. İnşallah önemli bir şey değildir

Yok bende antibiotik kullandigim ve disimin agrisini kessin diye agri kesici kulllandgim hafta yumurtlama gunumdu ilaclardan yumurtlayamadim ve stresten yulselmişti ve emin olun o ay kendimi hamile sanmistim ama degilmisim. Ben ilac kullanmadan.düştu stres ve ilaci biraktim sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…