- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
:) benim bekarken oluyordu prolaktin hormonu yüksekliği. Korkma bi ilaç veriyo düşürüyo prolaktini.Öncelikle rica ediyorum konum taşınmasın, çünkü benim içim dert ve korkuyorum.. Yarın randevu alıp doktora görünecegim. Fakat gitmeden böyle bir şey yaşayan bilmek isterim. Hayatım da ilk kez basıma geldi..
Sabah göğsümden sıvı renksiz su gibi minicik bir sıvı geldi minicik ti.. Biraz önce de yine minik yani kuş gözü gibi sıkınca süt geldi. Kızlar bu ne olabilr korkuyorum. Hamilelik desem sanmıyorum çünkü 5.aydan sonra gelirmiş. Basına böyle birşey gelen varmı?
önemli bir şey değil dr ye gidince prolaktin hormonunu ölçtür.
Prolaktin hormonu yükselmiştir büyük ihtimalle.
:) benim bekarken oluyordu prolaktin hormonu yüksekliği. Korkma bi ilaç veriyo düşürüyo prolaktini.
bazı antidepresanlar bile yükselmesine sebep olabiliyor.Peki neden olur acaba
İlaç kullanıyorsan ondan olabilir.Peki neden olur acaba
Tek başina malesef hamilelik belirtisi degil...
Ben emzirmeyi bırakalı 2 sene oldu benim de göğsümde baya yağ gibi toplanıyor sıkıyorum o yağ çıkınca süt geliyor. Ay bu süt bitmeyecek diyordum ama bende prolaktin e baktirsam iyi olacak. Bana iyi geldi bu konu.:) benim bekarken oluyordu prolaktin hormonu yüksekliği. Korkma bi ilaç veriyo düşürüyo prolaktini.
Karında batmalar da var ama psikolojik sanırım
Ben emzirmeyi bırakalı 2 sene oldu benim de göğsümde baya yağ gibi toplanıyor sıkıyorum o yağ çıkınca süt geliyor. Ay bu süt bitmeyecek diyordum ama bende prolaktin e baktirsam iyi olacak. Bana iyi geldi bu konu.
Hayir eger gogsunuzdan sivi geliyor ise prolaktin yukselmiş demektir. Prolaktini yulselmis birindede kasiklarinda batmalar agrilar ve koku hasssiyeti olur.
Çok teşekkür ederim. Kadın dogum dan randevu alıcam sanırım. İnşallah önemli bir şey değildir
Süt var hâlâ. Sadece o süt toplana toplana yağ gibi oluyor. Kokulu yada farklı renkli bir şey yokSivi haric baska bisey varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?