Acil sigara bırakma gebelik

Gokcen5o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
272
58
98
26
Kızlar acil bakarmısınız daha adetime var ama günü belirsiz haziranın ilk haftası adetim gelir eğer varsa sigarayı bırakıyorum ben bebeğin sağlığı için elimde erken ve kaset test var daha cuma tekrar yapacağım bu arada çizgi için beklemedim hemen çıktı idrar dağılır dağılmaz

Eklentiler

• IMG_3506.webp
    IMG_3506.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3488.webp
    IMG_3488.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3499.webp
    IMG_3499.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_3483.webp
    IMG_3483.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar acil bakarmısınız daha adetime var ama günü belirsiz haziranın ilk haftası adetim gelir eğer varsa sigarayı bırakıyorum ben bebeğin sağlığı için elimde erken ve kaset test var daha cuma tekrar yapacağım bu arada çizgi için beklemedim hemen çıktı idrar dağılır dağılmaz
Canım farklı bir marka ile de dene istersen

Kesinlikle tatlım şuanda bile iciyorsan içme sigara ben akşam test yaptım pozitif gördüğün an bıraktım

Evet evet ben zaten günde 3 4 tane içiyordum artık cumaya kadar içmem beklerim
Aynen canım en iyisini yapıyoruz ben çevremden görüyorum 6 yıldır çocuk tedavisi gördüler ve hala olmadı ona rağmen ne alkol ne sigara bıraktılar hatta bı ara geldi adetim gecikti dedi sevindim bı baktım gitti alkol sigaraya devam o çocuğu hayata biz istediğimiz için geliyor onun bu eziyeti işkenceyi ona yapmaya hakkımız yok hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏

Aynen canım en iyisini yapıyoruz ben çevremden görüyorum 6 yıldır çocuk tedavisi gördüler ve hala olmadı ona rağmen ne alkol ne sigara bıraktılar hatta bı ara geldi adetim gecikti dedi sevindim bı baktım gitti alkol sigaraya devam o çocuğu hayata biz istediğimiz için geliyor onun bu eziyeti işkenceyi ona yapmaya hakkımız yok hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏
Aminn teşekkür ediyorum tiryaki değilim

Hanımlar bunuda şimdi yaptım
IMG_3556.webp

Eklentiler

• IMG_3554.webp
    IMG_3554.webp
    18 KB · Görüntüleme: 29
Back
X