Acil Sol tüpe yakın kese olup rahime yerleşen gebelik varmı

aykad

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
21
8
6
30
Merhaba ekim ayının17snde hamile oldugumu öğrendim ve kan tahlilim 199.8 çıktı ayın 19 da ise yine test yaptım kan sonucum 513 çıktı ve ayın 24 de ise hafif bi kanama yani lekenme deniliyormus bilmiyordum ve nöbetçi doktora gittim gece üstten ultrason ile görmedi keseyi ama alttan ultrason ile gördü ama daha çok yeni dedi ve birazda sol tüpe yakın bi yerde dedi kan dahlili istedi 4239.2 çıktı en son kan tahlilim güzel degerlerin dedi böyle bi durum yaşayan oldumu

Böyle bi durum yaşayıp hamileliğini sürdüren varmı lütfen yardımcı olun cok korkularım var kendi doktoruma gittim salı günü karın ultrason da keseyi gördü tüpün içinde deil ama yakınında bi yerde dedi aşagı inebilir çok yeni daha dedi böyle bi durum basına gelen varsa yardımcı olun bana ilk hamilelik 4 senedir bekliyorum

Böyle bi durum yaşayıp hamileliğini sürdüren varmı lütfen yardımcı olun cok korkularım var kendi doktoruma gittim salı günü karın ultrason da keseyi gördü tüpün içinde deil ama yakınında bi yerde dedi aşagı inebilir çok yeni daha dedi böyle bi durum basına gelen varsa yardımcı olun bana ilk hamilelik 4 senedir bekliyorum
Canım benim de solumdan geldi bebek. Vajinal ultrasonla görmüştü doktor sanırım 7. Haftamda. Hatta bebek rahme yerleştkten sonra bile sol yumurtalığım bir aya yakın şiş kaldı. Korkma :) değerin gayet güzel.

Merhaba ekim ayının17snde hamile oldugumu öğrendim ve kan tahlilim 199.8 çıktı ayın 19 da ise yine test yaptım kan sonucum 513 çıktı ve ayın 24 de ise hafif bi kanama yani lekenme deniliyormus bilmiyordum ve nöbetçi doktora gittim gece üstten ultrason ile görmedi keseyi ama alttan ultrason ile gördü ama daha çok yeni dedi ve birazda sol tüpe yakın bi yerde dedi kan dahlili istedi 4239.2 çıktı en son kan tahlilim güzel degerlerin dedi böyle bi durum yaşayan oldumu
Kendini çok yorma. güzel beslen stres yapma ağır kaldırma yavaş otur kalk. En azından üstten görünmüş seninki. Benimki öyle bile gözükmemişti :olamaz:delirtmişti beni ahhha. Hayırlısı olsun bu arada Allah kucağında da göstersin

K Konsantreniz allah razı olsun bana uöut oldun şuan aglıyorum inan rahatladım azda olsa kaybedersem dayanamam 4 sene bi ben bi rabbim biliyo allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın cevabın içinde çok teşekkür ederim

Ben dış gebelik olacağını zannetmiyorum.
Çünkü değer güzel artmış ve kese yumurtalığa sabitlenmemiş.
İnşallah sağlıkla devam eder.

K Konsantreniz allah razı olsun bana uöut oldun şuan aglıyorum inan rahatladım azda olsa kaybedersem dayanamam 4 sene bi ben bi rabbim biliyo allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın cevabın içinde çok teşekkür ederim
Eğer dış gebelik falan derlerse başka doktorlara da gözük. Kesem geç göründüğü ve yumurtalığım şiş olduğu için bana dış gebelik diyen oldu. Halbuki değilmiş. Allah senden de razı olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bence bi sorun yok.

K Konsantreniz bana başından anlatırmısın hamileliğini seninkidemi tüpe yakındı aklımı aç benm aklımdan çıkıyo bu konu kafayı yicm

K Konsantreniz bana başından anlatırmısın hamileliğini seninkidemi tüpe yakındı aklımı aç benm aklımdan çıkıyo bu konu kafayı yicm
Canım ben hamileliğimi reglime bir gün varken öğrendim. Bebek iki haftadan fazla gözükmedi. Sol yumurtalığım şişmişti. Herkes oradan geliyor bebek dedi. Sıvı birikmiş diyen de vardı. Çok uzun süre sol tarafım çok ağrıdı hatta bir süre eşimle yakınlaşmamız bile yasaktı. En son 5 cm olduğunu hatırlıyorum. Bebeği de göremeyince bi doktor dış gebelik dedi kürtaj yapmak istedi. Başka doktora gittim bir sonraki gün vajinal baktı küçücük keseyi gördü sol tarafımdaydı bebek. Daha sonra bebek büyüdükçe ortaya geldi.

K Konsantreniz canım benim benegimizi gördük yerine yerleşmihiç bi sıkıntı yok aşlahın izniyle kalp atışlarını dinlicm birdahaki kontrolümde sana tesekkür ederim destegin yardımın için

Tüpe yakın olması bişey değiştirmiyor bal gibi hamilesin :) dış gebelikte öyle tüpe yakın olmuyor zaten direk tüpte yada karın boşluğunda oluyor senin iki ihtimalde olmadığına göre lütfen rahatla ve hamileliğinin tadını çıkar :)

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? Benimde tüpe yakın bir bölgedeymişte. Daha kalp atışlarını duymadık ama

Merhaba bebeğiniz tüpe yakın bir bölgedeymiş sonucu ne oldu acaba benim de şu an öyle de merak ettim

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? Benimde tüpe yakın bir bölgedeymişte. Daha kalp atışlarını duymadık ama

Merhaba bebeğiniz tüpe yakın bir bölgedeymiş sonucu ne oldu acaba benim de şu an öyle de merak ettim

merhaba, son durumlarınız nasıl? Sağlıkla devam etti mi? Benim de sol tüpe çok yakın bir de perde var. 1-2 hafta aşağı inmesini bekleyelim dedi doktor ama pek olumlu değil diye anladım

Merhaba sonuçunu merak ettim aradan zaman geçmiş ama aynı durumu ben yaşıyorum sonuçun ne oldu acaba 🙏

Merhaba sonuçunu merak ettim aradan zaman geçmiş ama aynı durumu ben yaşıyorum sonuçun ne oldu acaba 🙏
Merhaba,
Ben yazmış olayım. Benim baya yakındı sol tüpüme. Doktor olumlu da konuşmamıştı. Bir kaç doktor da her şey olabilir demişti. Bir de rahmimdeki perdeden dolayı da yeri riskti. 2 hafta boyunca kendimi yedim bitirdim. Ama sonra çok şükür yeri düzeldi. Şu an 14. Haftama yaklaştım çok şükür🙏🏼

Back
X