Acil Sol tüpe yakın kese olup rahime yerleşen gebelik varmı

Merhaba,
Ben yazmış olayım. Benim baya yakındı sol tüpüme. Doktor olumlu da konuşmamıştı. Bir kaç doktor da her şey olabilir demişti. Bir de rahmimdeki perdeden dolayı da yeri riskti. 2 hafta boyunca kendimi yedim bitirdim. Ama sonra çok şükür yeri düzeldi. Şu an 14. Haftama yaklaştım çok şükür🙏🏼

Yaaa çok sevindim ❤️ Benimde sol tüpüme yakın farklı doktorlar farklı şeyler duydum söylendi umutla bekliyorum şuan 4 haftalık

Yaaa çok sevindim ❤️ Benimde sol tüpüme yakın farklı doktorlar farklı şeyler duydum söylendi umutla bekliyorum şuan 4 haftalık
İnşallah sağlıkla devam eder🥰
Faydası oldu mu bilmiyorum ama ben hep sağ tarafıma doğru uyudum. Burada bir konuda okumuştum. Doktoru yer çekimi etkisi olur belki demiş:)

İnşallah sağlıkla devam eder🥰
Faydası oldu mu bilmiyorum ama ben hep sağ tarafıma doğru uyudum. Burada bir konuda okumuştum. Doktoru yer çekimi etkisi olur belki demiş:)
Aynısı yapıyorum inşallah faydasını görürüm seninde sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim bu bayram gününde 🙏❤️

merhaba, son durumlarınız nasıl? Sağlıkla devam etti mi? Benim de sol tüpe çok yakın bir de perde var. 1-2 hafta aşağı inmesini bekleyelim dedi doktor ama pek olumlu değil diye anladım
Merhaba durumunuz nedir benimde tüpün yakınında dendi zamanla inmesini bekleri dedi . İnşallah sağlıkla bebeğinizi almissinizdir

Merhaba durumunuz nedir benimde tüpün yakınında dendi zamanla inmesini bekleri dedi . İnşallah sağlıkla bebeğinizi almissinizdir
Aldım çok şükür 🥰 şu an göğsümde uyuyor❣️🙏🏼

Canınızı sıkmayın düşünmeyin bile. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣️

Back
X