Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar bu eşimin sonucu bugun çıktı yarın doktora göstercez sonucu, ben anlamadım yüzdeleri filan bilgisi olan yazabilir mi iyi mi kötü mü![]()
Bebek olmadıMasallahi var :)
Bebek olmadıiçim rahatladı teşekkür ederim. İleri hareket diyor ya o normal mi sanırım o etkili oluyor değil mi
Teşekkür ederim cok sağolunİleri hareket çok iyi maşallah maşallah
Morfoliji çok iyi maşallah maşallah
Toplam sperm sayısı çok iyi maşallah hahah
Valla çok iyi
Sizin sonuçlar nasıl
Rahim filmi kritik mutlaka cektirin
Teşekkür ederim cok sağolungecen hafta adetliyken muayeneye gittim bu sıkıntı gözükmüyor dedi ama eşinin sonucuna göre normal çıkarsa yumurta ilacı başlıcam sana dedi
o ne oluyor burda konularda görmüştüm klomen filan mı
Hem vajinal muayene hem hormon, alttan muayene normal dedi hormonoda işte kilo vermen lazım dedi eşinin sonucunu al ona göre yumurta ilacı başlıcam dediSadece vajinal muayene mi yapıldı
Kan verdiniz mi değerler nasıl
Yumurtalat buyusun diye bir ilaç kullanıyor doktor tamam bu yumurta büyüklüğü ideal diyor takip ediyor. İdeal dediği an catlatma ignesi vuruyor ve ilişki oneriyor
Hem vajinal muayene hem hormon, alttan muayene normal dedi hormonoda işte kilo vermen lazım dedi eşinin sonucunu al ona göre yumurta ilacı başlıcam dedi
Verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ederim duanız içinde aminVardir bir bildiği Doktor'un
Bu ara paketli gıda kesin
Meyve sebze keciboynuzu havuç kabak çekirdeği incir falan yeyin
Sağlıkla gelsin inşallah
Anlıyorsunuz galiba şunu da bi yorumlar mısınız size zahmet :)Vardir bir bildiği Doktor'un
Sağlıkla gelsin inşallah
Anlıyorsunuz galiba şunu da bi yorumlar mısınız size zahmet :)
Bişey sormak istiyorum hormon sonucumu atsam belki Fikriniz vardır yorumlarmısınız zahmet olmazsaVardir bir bildiği Doktor'un
Sağlıkla gelsin inşallah
Bişey sormak istiyorum hormon sonucumu atsam belki Fikriniz vardır yorumlarmısınız zahmet olmazsa![]()
Maşallah Allah uzun ömür versin size bağışlasınYa onu zamanında çok iyi yorumluyordum da paslandim artık oğlum 6 yaş olacak :)
Bana da bakabirlir misin rica etsem. Aşılama tedavisine basliyacagim bu sonuca göre Dr. Yüzde 3 4 bizim işimize yarar dedi tekrar yenisini vericez bu hafta bu sonuç Mayıs'ta verildiİleri hareket çok iyi maşallah maşallah
Morfoliji çok iyi maşallah maşallah
Toplam sperm sayısı çok iyi maşallah hahah
Bayadir gördüğüm en iyi sperm test sonucu olabilir ki bakarım ben bayaa sonuçlara hahahh
Valla çok iyi
Sizin sonuçlar nasıl
Rahim filmi kritik mutlaka cektirin
Teşekkür ederim bilgileriniz için Allah razı olsun :)Sonuçla kötü değil ama hızı arttırmak için doğal yöntemler denerdim ben olsam, (doktor baksa doğal yolla olur sıkıntı yok der bence) ama ileri hareketli az daha yüksek çıksa iyi olurdu o yuzden
İlişki oncesi (30 dk kadar once) bitter çikolata ve Türk kahvesi mesela
Bana da bakabirlir misin rica etsem. Aşılama tedavisine basliyacagim bu sonuca göre Dr. Yüzde 3 4 bizim işimize yarar dedi tekrar yenisini vericez bu hafta bu sonuç Mayıs'ta verildi
Yok hiç birşey demediler tekrar sperm testi ver yüzde 3 4 normal oda bizim işimize yarar dedi vallaSizin morfolojide sıkıntı görünüyor onun için bir şey dedi mi verdi mi
Bu yeni bugün ki sonucumuz sizce nasılSizin morfolojide sıkıntı görünüyor onun için bir şey dedi mi verdi mi