Acil spermiyogram testi sonucu bakarmısınız

Bebh

my world my babies 💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
150
51
13
35
Merhaba hanımlar bu eşimin sonucu bugun çıktı yarın doktora göstercez sonucu, ben anlamadım yüzdeleri filan bilgisi olan yazabilir mi iyi mi kötü mü 😑

Bebek olmadı 🥲 içim rahatladı teşekkür ederim. İleri hareket diyor ya o normal mi sanırım o etkili oluyor değil mi

İleri hareket çok iyi maşallah maşallah

Morfoliji çok iyi maşallah maşallah

Toplam sperm sayısı çok iyi maşallah hahah

Bayadir gördüğüm en iyi sperm test sonucu olabilir ki bakarım ben bayaa sonuçlara hahahh

Valla çok iyi

Sizin sonuçlar nasıl

Rahim filmi kritik mutlaka cektirin

Valla çok iyi

Sizin sonuçlar nasıl

Teşekkür ederim cok sağolun 🤲 gecen hafta adetliyken muayeneye gittim bu sıkıntı gözükmüyor dedi ama eşinin sonucuna göre normal çıkarsa yumurta ilacı başlıcam sana dedi 😐 o ne oluyor burda konularda görmüştüm klomen filan mı

Teşekkür ederim cok sağolun 🤲 gecen hafta adetliyken muayeneye gittim bu sıkıntı gözükmüyor dedi ama eşinin sonucuna göre normal çıkarsa yumurta ilacı başlıcam sana dedi 😐 o ne oluyor burda konularda görmüştüm klomen filan mı

Sadece vajinal muayene mi yapıldı

Kan verdiniz mi değerler nasıl

Yumurtalat buyusun diye bir ilaç kullanıyor doktor tamam bu yumurta büyüklüğü ideal diyor takip ediyor. İdeal dediği an catlatma ignesi vuruyor ve ilişki oneriyor

Hormon testime baktı kilo vermen lazım dedi aslında kilolu biri değilim 🥺

Sadece vajinal muayene mi yapıldı

Kan verdiniz mi değerler nasıl

Yumurtalat buyusun diye bir ilaç kullanıyor doktor tamam bu yumurta büyüklüğü ideal diyor takip ediyor. İdeal dediği an catlatma ignesi vuruyor ve ilişki oneriyor
Hem vajinal muayene hem hormon, alttan muayene normal dedi hormonoda işte kilo vermen lazım dedi eşinin sonucunu al ona göre yumurta ilacı başlıcam dedi

Hem vajinal muayene hem hormon, alttan muayene normal dedi hormonoda işte kilo vermen lazım dedi eşinin sonucunu al ona göre yumurta ilacı başlıcam dedi

Vardir bir bildiği Doktor'un

Bu ara paketli gıda kesin

Meyve sebze keciboynuzu havuç kabak çekirdeği incir falan yeyin

Sağlıkla gelsin inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah
Verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ederim duanız içinde amin 🤲🥰

Sağlıkla gelsin inşallah
Anlıyorsunuz galiba şunu da bi yorumlar mısınız size zahmet :)

Eklentiler

• IMG_20231130_194237.webp
    IMG_20231130_194237.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 123
Anlıyorsunuz galiba şunu da bi yorumlar mısınız size zahmet :)

Sonuçla kötü değil ama hızı arttırmak için doğal yöntemler denerdim ben olsam, (doktor baksa doğal yolla olur sıkıntı yok der bence) ama ileri hareketli az daha yüksek çıksa iyi olurdu o yuzden

İlişki oncesi (30 dk kadar once) bitter çikolata ve Türk kahvesi mesela

Sağlıkla gelsin inşallah
Bişey sormak istiyorum hormon sonucumu atsam belki Fikriniz vardır yorumlarmısınız zahmet olmazsa 🙈

Ya onu zamanında çok iyi yorumluyordum da paslandim artık oğlum 6 yaş olacak :)
Maşallah Allah uzun ömür versin size bağışlasın 🤲🥰 ozaman ben konu acıp bide onu sorayım 😁

Bayadir gördüğüm en iyi sperm test sonucu olabilir ki bakarım ben bayaa sonuçlara hahahh

Valla çok iyi

Sizin sonuçlar nasıl

Bana da bakabirlir misin rica etsem. Aşılama tedavisine basliyacagim bu sonuca göre Dr. Yüzde 3 4 bizim işimize yarar dedi tekrar yenisini vericez bu hafta bu sonuç Mayıs'ta verildi

Eklentiler

• IMG_20231130_220916.webp
    IMG_20231130_220916.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 113
Sonuçla kötü değil ama hızı arttırmak için doğal yöntemler denerdim ben olsam, (doktor baksa doğal yolla olur sıkıntı yok der bence) ama ileri hareketli az daha yüksek çıksa iyi olurdu o yuzden

İlişki oncesi (30 dk kadar once) bitter çikolata ve Türk kahvesi mesela
Teşekkür ederim bilgileriniz için Allah razı olsun :)

Bana da bakabirlir misin rica etsem. Aşılama tedavisine basliyacagim bu sonuca göre Dr. Yüzde 3 4 bizim işimize yarar dedi tekrar yenisini vericez bu hafta bu sonuç Mayıs'ta verildi

Sizin morfolojide sıkıntı görünüyor onun için bir şey dedi mi verdi mi

Back
X