- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Hayirdir kiz, derdin yine mi o herif?
Ne herifmis ya, bacak kadar boyu var, turlu turlu huyu var
Kuvet super olurdu ama bizim evde yokSıcak bir duş al veya küveti doldur içine gir.
Ya sorma yine onun yuzunden oldu off cok rezil oldum anlatamam
Ay hiç güleceğim yoktu chori...
bu nasıl bir konu
neyin taktiği
Eee, anlat bari.
Su kara kuru herif icin ne cektin be ChoricanBoylu poslu, yakisikli bir herif olsa icim yanmayacak.
senin çoğu konun böyle ...şu oldu ama anlatamam,şunu yaptım ama yazamam...Ne biliyim hani sinirlenince 10a kadar sayin filan derler ya oyle bisey aradim ayy ne dediğimi bile bilmiyorum suan kafam gitti iyice, rezilligim belgelendi çünkü resmen off anlatmayida istiyorum rahatlamak icin ama direk desifre olurum allah kahretmesin yaaa birgunde rezil olmadan kapatayim dukkani
Bilenler bildiğine göre bilmeyen bizlere de anlat bilelim neymiş su altı saatte once olan sey
Ya onun icin sarfettigim enerjiyi derslerime verseydim üstün zekadan suikastle öldürülmüstüm , hala ilerleme yok bide üstüne iyice battim
senin çoğu konun böyle ...şu oldu ama anlatamam,şunu yaptım ama yazamam...
chri burda da rahat yazamiycaksan...
rezilliğin çaresi de bol bol hatırlayıp ezil büzül sonra kotanı doldurduğunda
amannn banane ya deyip yayıl :):)
Chori cidden su enerjiyi derslerine verseydin docent olmustun be.
Baska adam yok mu sizin orda, ne bileyim uzun boylu mesela? Git onlara rezil ol, en azindan icim yanmaz.
Bu bebenin g.tunu kaldirdikca kaldiriyorsun, yeter ya, kendini kiymetli sanmaya basladi sonunda. Su herife daha fazla yuz verme Allah askina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?