Acil Taktik!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Kizlar bana acil taktik verin bugun cok rezil bisey yasadim birine karsi, ne yasadigimi kimle yasadigimi paylasamiyorum taninmamak icin bilen cok arkadasim var. Her neyse bu rezilligi kafamdan atamiyorum cok kotuyum surekli nefes alir gibi bu olayi düşünüp mutsuz huzursuz rezil hissediyorum kendimi üstelik olayin uzerinden 6 saat filan gecti hala ayniyim :KK43: bana bi taktik verin şunu yap bunu yap diyin hicbiseye odaklanamiyorum okb var bende bozuk plak gibi takildim ne yapmaliyim :KK43:

Ay hiç güleceğim yoktu chori...
bu nasıl bir konu :KK70:
neyin taktiği :KK70:

Ne biliyim hani sinirlenince 10a kadar sayin filan derler ya oyle bisey aradim ayy ne dediğimi bile bilmiyorum suan kafam gitti iyice, rezilligim belgelendi çünkü resmen off anlatmayida istiyorum rahatlamak icin ama direk desifre olurum allah kahretmesin yaaa birgunde rezil olmadan kapatayim dukkani:KK1:

Ne biliyim hani sinirlenince 10a kadar sayin filan derler ya oyle bisey aradim ayy ne dediğimi bile bilmiyorum suan kafam gitti iyice, rezilligim belgelendi çünkü resmen off anlatmayida istiyorum rahatlamak icin ama direk desifre olurum allah kahretmesin yaaa birgunde rezil olmadan kapatayim dukkani:KK1:
senin çoğu konun böyle ...şu oldu ama anlatamam,şunu yaptım ama yazamam...
chri burda da rahat yazamiycaksan...
rezilliğin çaresi de bol bol hatırlayıp ezil büzül sonra kotanı doldurduğunda
amannn banane ya deyip yayıl :):)

Ya onun icin sarfettigim enerjiyi derslerime verseydim üstün zekadan suikastle öldürülmüstüm , hala ilerleme yok bide üstüne iyice battim:KK1:

Chori cidden su enerjiyi derslerine verseydin docent olmustun be.

Baska adam yok mu sizin orda, ne bileyim uzun boylu mesela? Git onlara rezil ol, en azindan icim yanmaz.

Bu bebenin g.tunu kaldirdikca kaldiriyorsun, yeter ya, kendini kiymetli sanmaya basladi sonunda. Su herife daha fazla yuz verme Allah askina.

senin çoğu konun böyle ...şu oldu ama anlatamam,şunu yaptım ama yazamam...
chri burda da rahat yazamiycaksan...
rezilliğin çaresi de bol bol hatırlayıp ezil büzül sonra kotanı doldurduğunda
amannn banane ya deyip yayıl :):)

Ya sorma salak gibi bu siteyi arkadaslarima onerdigim icin hicbisey yazamaz oldum Beni taniycaklae diye :p

Ay hatirlamak bile istemiyorum:KK17:

Bu sitede tanıdıklar mı var?
Edit=Hasta olduğum için mala bağladım...

Chori cidden su enerjiyi derslerine verseydin docent olmustun be.

Baska adam yok mu sizin orda, ne bileyim uzun boylu mesela? Git onlara rezil ol, en azindan icim yanmaz.

Bu bebenin g.tunu kaldirdikca kaldiriyorsun, yeter ya, kendini kiymetli sanmaya basladi sonunda. Su herife daha fazla yuz verme Allah askina.

Ya cevremdeki herkes bunu diyo okadar hataliyim okadar haklisinizki...

Dunyanin en afedersin sunepe cocugu benim sayemde George Clooney havasiyla dolaniyo ortalikta bu bana mustehak aslinda iyi bi ders oldu:KK20:

Bu sondu ama artik sadece yakisiklilara rezil olcam :KK45:

X