Test yaptin mi cnm sen kac gundur kullaniyosun ilaciYa acaba ben hamile olabilir miyim ben de test yaptırdım iki türlü de negatif şu an sadece leke geliyor benden yaa off
Bncede yoktur olsaydi en dusuk deger bile cikardi 5 hafta cunkuŞimdi ama gizmoo567 arkadaşımız adet olmuş 5 hafta geçmiş test yaptırmış hep negatif bence yoktur hamilelik yani
Bncede yoktur olsaydi en dusuk deger bile cikardi 5 haŞimdi ama gizmoo567 arkadaşımız adet olmuş 5 hafta geçmiş test yaptırmış hep negatif bence yoktur hamilelik yani
Bn adet olucagim cnm hamile kalmisim cnm iliski ne zmn oldu hatirlamiyorum gittim gecikmedrn bes gun sonra yok dedi ilactan sonra gittigimde 4.5 haftalik dedi 20 gun sonra yani dr test yaptiginda bn hamileymisim testte cikmamis yeni oldugu icin ama sen hamile olsan cikardi cnm stresten gecikmis olabilirYani ilişkiden kaç hafta sonra kesesi gördünüz ben kadından ultrasonla baktırdim idrara baya sıkışık gitmiştim ilişkiden 5 hafta sonra yok dedi. Hatta dedi ki rahim bile kalinlasmamis kan testine gerek bile yok ama için rahat etsin yap dedi yaptırdım negatifti
Cnm sen ilaci icme bi daha tahlil ver bnde pkoluyum pkolularin yumurtlama zamni diye bisey yok ki bn adet olacagim zmn yumurtlamisim belki sendr gec yumurtladin testte cikmadi leke daha onceden gekiyomuydu ilk mi olduYani ben eşimle zaten adet gecikmisken ilişki yaşadım ve doktora gittiğimde benden 3 gündür leke geliyordu idrar testi negatif çıkınca endiselenmedim hamileyimdir falan diye hamile olmadığımı düşündüğümden ilacı içim rahat kullanıyorum sence hamilelik ihtimali var mı
İlk defa oldu böyleCnm sen ilaci icme bi daha tahlil ver bnde pkoluyum pkolularin yumurtlama zamni diye bisey yok ki bn adet olacagim zmn yumurtlamisim belki sendr gec yumurtladin testte cikmadi leke daha onceden gekiyomuydu ilk mi oldu
İdrar testin varsa yap bi tane varsa cikar insallhİlk defa oldu böyleya ama ilacı kesip kullanmak da zararlı hemen gidip kan testi versem çıkar mı sence
İdrar testinde çıkar mı kesin yaptım bi kaç gün önce 2 gün önce sanırım negatif çıktı o arada da zaten ilaca başladım ilişkiye de girmedikİdrar testin varsa yap bi tane varsa cikar insallh
Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum ancak öyle içim rahat eder.İdrar testin varsa yap bi tane varsa cikar insallh
Aynen öyle canimHayirlisi cnm insallh vardir yoksa da rahat kafayla icersin ilacini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?