ACIL TARLUSAL

Şimdi ama gizmoo567 arkadaşımız adet olmuş 5 hafta geçmiş test yaptırmış hep negatif bence yoktur hamilelik yani

O ben değilim canım gizmoo567 arkadaşımız ben gecikti diye doktora gittim test yapıldı kan testi negatif çıktı sonra da biraz zaman geçti doktora gittim işte 2 gün önce o da dedi pcos var sende ilacı al kullan şimdi leke geliyor sadece benden ama hasta değilim tam

Yani ben eşimle zaten adet gecikmisken ilişki yaşadım ve doktora gittiğimde benden 3 gündür leke geliyordu idrar testi negatif çıkınca endiselenmedim hamileyimdir falan diye hamile olmadığımı düşündüğümden ilacı içim rahat kullanıyorum sence hamilelik ihtimali var mı

Şimdi ama gizmoo567 arkadaşımız adet olmuş 5 hafta geçmiş test yaptırmış hep negatif bence yoktur hamilelik yani
Bncede yoktur olsaydi en dusuk deger bile cikardi 5 ha
Bn adet olucagim cnm hamile kalmisim cnm iliski ne zmn oldu hatirlamiyorum gittim gecikmedrn bes gun sonra yok dedi ilactan sonra gittigimde 4.5 haftalik dedi 20 gun sonra yani dr test yaptiginda bn hamileymisim testte cikmamis yeni oldugu icin ama sen hamile olsan cikardi cnm stresten gecikmis olabilir

Cnm sen ilaci icme bi daha tahlil ver bnde pkoluyum pkolularin yumurtlama zamni diye bisey yok ki bn adet olacagim zmn yumurtlamisim belki sendr gec yumurtladin testte cikmadi leke daha onceden gekiyomuydu ilk mi oldu

Cnm sen ilaci icme bi daha tahlil ver bnde pkoluyum pkolularin yumurtlama zamni diye bisey yok ki bn adet olacagim zmn yumurtlamisim belki sendr gec yumurtladin testte cikmadi leke daha onceden gekiyomuydu ilk mi oldu
İlk defa oldu böyle ya ama ilacı kesip kullanmak da zararlı hemen gidip kan testi versem çıkar mı sence

Benim durumumda sonradan ortaya çıkabilir mi ne olur yardım edin Ağlıyorum gerçekten kötüyüm

kızlar sonucu öğrenmeme 1 saat kaldı çok tedirginim ya gizmoo seni çok iyi anlıyorum şu an. sanki her gün doktora gitmem lazım gibi hissediyorum

Allah yardımcımız olsun inşallah herkes istediği sonucu alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…