Acil Tek embriyo mu çift embriyo mu transferi?

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yarın transferim var 35 yaşının üstündeyim yani yasal olarak 2 embriyo transfer ettirebilirim, geçen denememde 1 adet embriyo transfer ettiler tuttu ama düştü. Yarın 2 adet mi 1 adet mi transfer ettiricem inanın bilmiyorum. 2 tane tutarsa bakabilecek maddi imkanım yok allah olmayanlara da versin ama 2 tane olursa eşim mutsuz olur. Akıl verin lütfen 1 tane mi 2 tane mi ya 2 si birden tutarsa, 1 tane transfer ettirirsem ya hiç tutmazsa .

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yarın transferim var 35 yaşının üstündeyim yani yasal olarak 2 embriyo transfer ettirebilirim, geçen denememde 1 adet embriyo transfer ettiler tuttu ama düştü. Yarın 2 adet mi 1 adet mi transfer ettiricem inanın bilmiyorum. 2 tane tutarsa bakabilecek maddi imkanım yok allah olmayanlara da versin ama 2 tane olursa eşim mutsuz olur. Akıl verin lütfen 1 tane mi 2 tane mi ya 2 si birden tutarsa, 1 tane transfer ettirirsem ya hiç tutmazsa .
P pera80 arkadaşım ne yaptın? Tek embriyo mu çift embriyo mu koydurdun ve sonucun ne? Benim de çarşamba günü transferim var ve senin gibi çok kararsızım benim de yaşım 32 bu arada

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

P pera80 arkadaşım ne yaptın? Tek embriyo mu çift embriyo mu koydurdun ve sonucun ne? Benim de çarşamba günü transferim var ve senin gibi çok kararsızım benim de yaşım 32 bu arada
Benimde yaşım 30 4yıldır her denedigimde 2transfer ettirdim.şansım artsın diye istedim tek tuttu birinde.şimdi henuz keseyi gormedim ama sanırım yine tek tuttu.ama gercekten nasip işi bi arkadaş 1transfer ettirdi tuttu.yani bakamayacagım diye degil de hayırlısını dileyerek yaş 34ustu ise 2transfer ettirseniz iyi olur.rabbim sonrasında da gönlünüzden geceni versin ins.

Back
X