Acil tekrar bakar mısınız çok silik bir çizgi var dimi

O zaman bence umudunuzu yitirmeyin adetiniz gecmemıs adetınden nıce sonra öğrenenlerle dolu burası ben geçti sandım
Ya ben adet olacağım gün ve 4.gün gecikmede yaptım negatif gördüm ama gecikme devam ediyor ve bel ağrım var arada …olma ihtimalim var ki hala bilemedim ?

prodoctor markanın testini bende yaptım. Testi yapmadan önce baktığımda iki tane silik çizgi vardı. İdrara batırdıktan sonra c çizgisi pembe renk oldu t çizgisi silik şekilde kaldı bir değişim olmadı yani bu negatif demek oluyor. Testi yapmadan önce bakın sonuç ekranında iki silik çizgi varmı diye

Hım anladım ben ona dikkat etmedim yarın tekrarlayacağım ama başka markayla

Bu aldığım prodıctor early sorsan ama nettekiyle alakası yok çakma test mi koyuyorlar ıcıne anlamadım ınsallah sende pozitifi görürsün aramızdan biri daha mutlu olur
Odamı bozulmuş o zaman gercekten iyi değil erken gebelikler ben laboquik kaset testten çok memnunum.hic yalancı pozitif görmedim şimdiye kadar artık erken gebelik yerine hep onu yaparım umarım hepimiz mutlu haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…