• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil teste bakar mısınız

berna4200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
23
4
1
30
Kızlar tekrar merhaba. Daha öncede yazmıştım buraya yine bilginize ihtiyacım var. 20 gün kahverengi lekelenme sonrası dün kan gelmeye başladı yani Regl oldum. Doktora gittim lekelenme için alttan muayene yaptı yumurtalıkların normal dedi kist yok dedi rahim kalınlaşması vs. de yok dedi. Bu arada pcos var adetlerim çok düzensiz. Sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Böyle bir durumda gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_2473.webp
    IMG_2473.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2477.webp
    IMG_2477.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2476.webp
    IMG_2476.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2474.webp
    IMG_2474.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar tekrar merhaba. Daha öncede yazmıştım buraya yine bilginize ihtiyacım var. 20 gün kahverengi lekelenme sonrası dün kan gelmeye başladı yani Regl oldum. Doktora gittim lekelenme için alttan muayene yaptı yumurtalıkların normal dedi kist yok dedi rahim kalınlaşması vs. de yok dedi. Bu arada pcos var adetlerim çok düzensiz. Sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Böyle bir durumda gebelik olabilir mi?
Gebelik olma ihtimali her zaman var kan vermek daha mantıklı canım

Tamam canım teşekkür ederim. Böyle uzun süren lekelenmem falan olunca ihtimal olmaz diye düşündüm o yüzden sordum bir de fotoğrafta çıkmamış canlıda çok silik çizgi var o yüzden sorayım dedim

IMG_2860.webp
Bak Buda benim testlerim az önce yaptım üstteki bebetime yanında hayalet bi cızgı var alttaki de artimed yukarı tükürsem sakal asagı tükürsem bıyık mısali 😂😂😂😂

Yani gebelik var mı testlerde mi bi sıkıntı var
Bilmiyorum bacım benim meselem çok karışık normalde dün adet olacaktım gelmedi sonra akıntım oldu bayagı şüphelendim bi ovu testi yapayım dedim pik oldu kıpkırmızı acaba yumurtladım da mı gecikti diye düşünüyorum sonra bi kaset test yaptım dedim artimed poztıf verdi gittim eczaneden farklı marka aldım oda böyle hayalet cızgı çıkardı bilemedim bende

Back
X