Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gibiarkadaşlar test silik mi bana mı öyle geliyor gebelik varmı
ben gördüm sanki bayaa silik bir çizgi vararkadaşlar test silik mi bana mı öyle geliyor gebelik varmı
bence var kan verin kanda çıkar 3 saat sonra öğrenmiş olursunuz:)hayırlısı olsun şimdiden.Şimdide böyle oldu baya silik belli oluyor
Evet var. Dün de konunuza yazmıştım merak ettim sonucu diye cvp vermemiştiniz sadece kendi sorunuzun cevaplarını alıp başkalarının sorularını yanıtsız bırakmak ayrıca
Ben cevap verdim bakmamışsınız asıl sizin yaptığınız saygısızlıkEvet var. Dün de konunuza yazmıştım merak ettim sonucu diye cvp vermemiştiniz sadece kendi sorunuzun cevaplarını alıp başkalarının sorularını yanıtsız bırakmak ayrıca bir saygısızlık
Kan verrr var benim daha silikti 4 aylık olduk haber ver kesinn canımarkadaşlar test silik mi bana mı öyle geliyor gebelik varmı
Sonuçlarımı bekliyorumKan verrr var benim daha silikti 4 aylık olduk haber ver kesinn canım
Bilgilendir beni inşallah hamilesin Rabbim hayırlısını bilirSonuçlarımı bekliyorum![]()
Sizde beta değeri kaçtı transferin kaçıncı günüydüKan verrr var benim daha silikti 4 aylık olduk haber ver kesinn canım
Dünden beri kaç kere girip çıktığınız görünüyor. Yorumumu okuduktan sonra yazdınız.Ben cevap verdim bakmamışsınız asıl sizin yaptığınız saygısızlık
Malesef negatifBilgilendir beni inşallah hamilesin Rabbim hayırlısını bilir![]()