Merhaba bugün adetimin 4. günü ve bebek çok istediğim için test yapmak geldi içimden sürekli içime doğuyordu bende yaptım ve ikinci çizgi böyle çıktı emin olamadım sizce hamilelik olabilir mi? Adet görüpte hamile kalanlarda varmış.
adetinizin 4. günü mü, adetinize mi 4 gün var? çok silik çizgi görünüyor gibi, 2. seçenekse erken gebelik testi alıp bakın benceMerhaba bugün adetimin 4. günü ve bebek çok istediğim için test yapmak geldi içimden sürekli içime doğuyordu bende yaptım ve ikinci çizgi böyle çıktı emin olamadım sizce hamilelik olabilir mi? Adet görüpte hamile kalanlarda varmış.
Adetimin 4. günü şuan ama hamilelik belirtileri var o yüzden şüphelenip test yaptımadetinizin 4. günü mü, adetinize mi 4 gün var? çok silik çizgi görünüyor gibi, 2. seçenekse erken gebelik testi alıp bakın bence
Bu da şimdi yaptığım test sonucu ama sanırım negatif
Belki stres yaptığınız için adetiniz kısa sürmüş olabilir. Ilk testteki kuruma çizgisi gibi duruyor. 2.de negatif gözüküyor. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Acele etmeyin, stres yapmayın inşallah. Stres adetinizi etkileyebilir. Biraz daha akışına bırakın.Adetim bugün kesildi normalde bu kadar kısa sürmezdi hala ümidim vardı ama kuruma çizgisi oluşmuş diyorsunuz hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırım
Evet sanırım dediğiniz gibi stresten adetim kesildiBelki stres yaptığınız için adetiniz kısa sürmüş olabilir. Ilk testteki kuruma çizgisi gibi duruyor. 2.de negatif gözüküyor. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Acele etmeyin, stres yapmayın inşallah. Stres adetinizi etkileyebilir. Biraz daha akışına bırakın.
Belli de olmaz isterseniz bir sağlık ocağına gidip kan verin, içiniz rahat etsin . Geç döllenme de olabiliyor sonuçta kesin negatif diyemeyiz buradan tabii.Evet sanırım dediğiniz gibi stresten adetim kesildiamin inşallah çok teşekkür ederim
3.gün çıkmayıp 5. günde veya 7.günde çıkan da var. Adet olmazsanız bir kan verin de içiniz rahatlasın.Evet sanırım dediğiniz gibi stresten adetim kesildiamin inşallah çok teşekkür ederim
Ne zaman kan versem kesin sonuç çıkar sizceBelli de olmaz isterseniz bir sağlık ocağına gidip kan verin, içiniz rahat etsin . Geç döllenme de olabiliyor sonuçta kesin negatif diyemeyiz buradan tabii.
Evet öyle gördüm internette ama ben adet gördüm 3 gün yoğundu 4.günün akşamı kesildi bugün leke gibi geliyo bilmiyorum negatif sonuçtan da çok korkuyorum kan versem çıkar mı kesin sonuç3.gün çıkmayıp 5. günde veya 7.günde çıkan da var. Adet olmazsanız bir kan verin de içiniz rahatlasın.
Gece uykulu adetinin 4.günü derken adet gecikmesinin 4.günü sanmışım. Adet gördüyseniz gebelik yoktur. Kusuruma bakmayın.Evet öyle gördüm internette ama ben adet gördüm 3 gün yoğundu 4.günün akşamı kesildi bugün leke gibi geliyo bilmiyorum negatif sonuçtan da çok korkuyorum kan versem çıkar mı kesin sonuç
Gece uykulu adetinin 4.günü derken adet gecikmesinin 4.günü sanmışım. Adet gördüyseniz gebelik yoktur. Kusuruma bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?