Acil uyuşturucu ile karşılaşan ?

tedavi görmeyi kendisinin istemesi lazım
artı ortamınızı da değiştirmeniz lazım...aynı çevreyle yaşadıktan sonra çeldiricilerden kaçmak zor olsa gerek
Allah yardımcınız olsun...İnşallah kurtulur bu illetten

Arkadasim cok zorlu, sikintili bir surec var onunde. Maddi manevi cok yipranacaksin, cok guclu olman lazim. Esin tedavi konusunda ne dusunuyor bilemiyorum ama bana sanki razi olurmus gibi geldi. Amatem'e gideceksiniz. Esrar fiziksel bagimliligi olmayan, psikolojik bagimlilik yapan bir madde. Bonzai falan degildir insallah o cidden kalici hasarlari da olan korkunc bir kimyasal. Extacy gibi ilaclar kimyasal ve tahribi de daha fazla olur ama bugune kadar extacy bagimlisi da gormedim, yani kullandigi seyler bu kadarla kaliyorsa guclu bir irade ile bu illetten kurtulabilir.

Yalniz gercekten sen de cok zorlanip yipranacaksin, sen saglam durursan pozitif kalirsan ve inanirsan esin de daha kararli olur. Bir arkadasimizin da yazdigi gibi, uyusturucu tedavilerinde cogu zaman geri donus oluyor, yeterli irade ve denetim olmazsa eger bir sekilde yeniden baslayanlar cogunlukta. Umarim sana dedigi dogrudur kocanin, daha sikintili baska maddeler kullanmiyordur. Esinin tedaviyi istemesini sagla ve en kisa surede baslayin. Yatili tedavi sureci uzun degil, bir sure yatacak ve saniyorum o arada kanini maddelerden temizlemek adina islem yapacaklar. Ama ondan sonra esin yine disarida olacak, belli araliklarla gidip kan verecek test edilmesi icin. Yani disaridaki hayat daha onemli olacak. Umarim kurtulursunuz, hem esin hem de sen.

Son düzenleme:

Rabbim yardımcınız olsun. Önce kendisiyle sakince konuşmanız lazım ve içten bu zehiri bırarmak istemesi lazım sonrasında psikolojik bir yardım ile halleder Allah'ın izniyle istedikten sonra başarabilirsiniz.

Ayık teşekkürler iyi geldiniz aile hekimime gittim 1 yaşındaki oğlumla amatem en iyisi dedi adres verdi yarın illa zorla da gönüllede olsa götürecez.affet daha olmaz desede inanmam bırakmadı güçtür bunların doktor ancak bıraktırır kimyasal bile kullandım dedi ama bonzaimi defim yok o farklı dedi

Ecstacy'de doktora gitmeden bırakabilir ama kesinlikle buu istemesi lazım istemiyorsa eğer doktor şart

Bırakmak istiyorsa yardımcı olun, eğer bunun için bir adımı yok ise arkanıza bakmadan kaçın,uzaklaşın.
Haplı kafayla,esrarlı kafayla gelip sizi kesmeyeceğenin garantisi yok.

Haklısınız karşılıyım dedi bende sert konuştum zaten yaşanılanlar yaşattıkların bize karşı tavrın bundanmış dedim açtım okuttum zararlarını ha dedi sürekli baş ağrısı dengesizlik yalan ve gözden kaybolma bunlar vardı dedim tamam dedi gidiyoruz vakit kaybetmeden öğleden sonra oğluma kayınvalidem gelip bakıcaz inşallah atlatır gönlünüde yaptım seviyorum filan :)

Allah kolaylik versin eger tedaviyi kabul etmezse polise ihbar edin ciddi soyluyorum saka falan degil polis direk alip hastaneye goturuyor orda. Savciliga savcilik mahkemeye cikariyor icerde yatmiyor zaten denetimli serbestlik veriyor her ay belirli gunlerde gidecek fatihte poliklinige ve idrar verecek idrari temiz cikarsa birakmasi icin devlet onu izliyor eger gitmezse polis eve gelip alip zorla goturuyor ayrica 4binlira cezasi var en son care bu olabilir tedayi kabul ederse balikli rum hastanesinde suat ekinci var gercekten bu konuda iyi bir doktordue deri altina cip yerlestiriyor bagimliligi engelliyor tedavi ettigi yakinim bu sekilde kurtuldu ama sgk gecmiyor ve tedavisi masrafli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gittik amateme yani psikiyatriste iyi dedi çok bağımlılığı yokmuş ama 1aysonra kontrol gelin dedi ilaç verdi sinirli halleri için de bakalım

yedi senedir bununla ugrasiyoruz ve bizimki cok ileri derecede cok basinda bunun onune gecilebilir ama.muhakkak doktor yardimi.alin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç mi anlamadın 1 yıl boyunca. En azından kollarında olan delikler falan. Ne bilim kokusu, hareketleri, kullanan insanların şekli şemali değişiyormuş hiçbir belirti vermedi mi?

Hiç mi anlamadın 1 yıl boyunca. En azından kollarında olan delikler falan. Ne bilim kokusu, hareketleri, kullanan insanların şekli şemali değişiyormuş hiçbir belirti vermedi mi?

Damardan kullanmamış onun bilincindeymiş kafan iyimi gibi laflar çok ettim bakışların da değişik derdim ama ne bilim ilk defa karşılaşıyorum düşünüp ha bu uyuşturucumu kullanıyor diye direk düşünemezdim çocuğun ve problemlerim var onu düşünecek kadar zamanım yokmuş demek .zaten pek bi arada duramadık Eylül'de 2sene olacak ya aileme giderim kışı orda geçirdim işi şehir dışında olduğunda

yedi senedir bununla ugrasiyoruz ve bizimki cok ileri derecede cok basinda bunun onune gecilebilir ama.muhakkak doktor yardimi.alin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok zor durum ya insan ne yapacağını şaşırıyor doktor yok bu pasif içici konuştuk ilerlememiş o kadr olsad fark ederdim

Sentetik kullanıyormuş. Damardan alınmaz onlar. Hap şeklindedir. Belirtileri dengesiz davranışlar göz bebeklerinde büyüme, aşırı şekerli gıdalar yeme içme...

Tedaviye kendi isteğiyle gitmesi en güzeli. Gitmek istemezse bir polis tanıdığınıza konuyu açın; zorunlu tedavi olma cezası var. Belirlenen bir doktora belirli günlerde gidecek, idrar testi yapılacak.

Ne Yazıcağımı Bilemedim Mor Yunus Hapı Ne Olaki:44: Hiç Anlamam Bu İşlerden de Diyeceğim Şudur Bence Uğraşma Boşa Vakit Kaybı Adamda Her Numara Var Zaten Düzelmez.

Sentetik kullanıyormuş. Damardan alınmaz onlar. Hap şeklindedir. Belirtileri dengesiz davranışlar göz bebeklerinde büyüme, aşırı şekerli gıdalar yeme içme...

Ne Yazıcağımı Bilemedim Mor Yunus Hapı Ne Olaki:44: Hiç Anlamam Bu İşlerden de Diyeceğim Şudur Bence Uğraşma Boşa Vakit Kaybı Adamda Her Numara Var Zaten Düzelmez.

Bende bilmiyorum inşallah almaz Mersin'de değil ulaşması güç tabi istese bulur da yemin içti hoş inanmam da bakalım sonu kötü dedim artık ders aldım dedi yoksa boşanırız çocuğunu da göstermem dedim

Yeminle Olacak İş mi Bunlar Zaten Ailenin Evinden Çıkmıyosun Evli Gibi Değilsin Kağıt Üzeri de Evli Olmayıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…