kimyasal kullanması ekstra dezavantajALLAH cc yardımcın olsun. kendisi bırakmak istemezse asla bıraktıramazsınız. ne aile ne eş ne de evlat fayda etmez... benim eşimde kullanıyordu. evlendikten 5 6 ay kadar sonra öğrendim. sonuç: 5 yıl savaşabildim şu an boşanma aşamasındayız.
Rabbim yardımcınız olsun. Önce kendisiyle sakince konuşmanız lazım ve içten bu zehiri bırarmak istemesi lazım sonrasında psikolojik bir yardım ile halleder Allah'ın izniyle istedikten sonra başarabilirsiniz.
Bizim bir akrabamiz kullaniyordu maalesef ve asla bırakmiyordu zaten şizofrenik belirtileri de vardı. Ve abiler zorla aldılar Bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatirdilar. Orda kaldı uzunca bir süre ve iyileşti cok sukur şimdi yeni güzel bir hayatı var. Inşallah esiniz de kurtulur.
Allah kimsenin başına vermesin çok zor sizi anlayabiliyorum..
Arkadasim cok zorlu, sikintili bir surec var onunde. Maddi manevi cok yipranacaksin, cok guclu olman lazim. Esin tedavi konusunda ne dusunuyor bilemiyorum ama bana sanki razi olurmus gibi geldi. Amatem'e gideceksiniz. Esrar fiziksel bagimliligi olmayan, psikolojik bagimlilik yapan bir madde. Bonzai falan degildir insallah o cidden kalici hasarlari da olan korkunc bir kimyasal.Extacy gibi ilaclar kimyasal ve tahribi de daha fazla olur ama bugune kadar extacy bagimlisi da gormedim, yani kullandigi seyler bu kadarla kaliyorsa guclu bir irade ile bu illetten kurtulabilir.
Yalniz gercekten sen de cok zorlanip yipranacaksin, sen saglam durursan pozitif kalirsan ve inanirsan esin de daha kararli olur. Bir arkadasimizin da yazdigi gibi, uyusturucu tedavilerinde cogu zaman geri donus oluyor, yeterli irade ve denetim olmazsa eger bir sekilde yeniden baslayanlar cogunlukta. Umarim sana dedigi dogrudur kocanin, daha sikintili baska maddeler kullanmiyordur. Esinin tedaviyi istemesini sagla ve en kisa surede baslayin. Yatili tedavi sureci uzun degil, bir sure yatacak ve saniyorum o arada kanini maddelerden temizlemek adina islem yapacaklar. Ama ondan sonra esin yine disarida olacak, belli araliklarla gidip kan verecek test edilmesi icin. Yani disaridaki hayat daha onemli olacak. Umarim kurtulursunuz, hem esin hem de sen.
Ayık teşekkürler iyi geldiniz aile hekimime gittim 1 yaşındaki oğlumla amatem en iyisi dedi adres verdi yarın illa zorla da gönüllede olsa götürecez.affet daha olmaz desede inanmam bırakmadı güçtür bunların doktor ancak bıraktırır kimyasal bile kullandım dedi ama bonzaimi defim yok o farklı dedi
Hiç mi anlamadın 1 yıl boyunca. En azından kollarında olan delikler falan. Ne bilim kokusu, hareketleri, kullanan insanların şekli şemali değişiyormuş hiçbir belirti vermedi mi?
yedi senedir bununla ugrasiyoruz ve bizimki cok ileri derecede cok basinda bunun onune gecilebilir ama.muhakkak doktor yardimi.alin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç mi anlamadın 1 yıl boyunca. En azından kollarında olan delikler falan. Ne bilim kokusu, hareketleri, kullanan insanların şekli şemali değişiyormuş hiçbir belirti vermedi mi?
Damardan kullanmamış onun bilincindeymiş kafan iyimi gibi laflar çok ettim bakışların da değişik derdim ama ne bilim ilk defa karşılaşıyorum düşünüp ha bu uyuşturucumu kullanıyor diye direk düşünemezdim çocuğun ve problemlerim var onu düşünecek kadar zamanım yokmuş demek .zaten pek bi arada duramadık Eylül'de 2sene olacak ya aileme giderim kışı orda geçirdim işi şehir dışında olduğunda
Sentetik kullanıyormuş. Damardan alınmaz onlar. Hap şeklindedir. Belirtileri dengesiz davranışlar göz bebeklerinde büyüme, aşırı şekerli gıdalar yeme içme...
Sentetik kullanıyormuş. Damardan alınmaz onlar. Hap şeklindedir. Belirtileri dengesiz davranışlar göz bebeklerinde büyüme, aşırı şekerli gıdalar yeme içme...
Ne Yazıcağımı BilemedimMor Yunus Hapı Ne Olaki:44: Hiç Anlamam Bu İşlerden de Diyeceğim Şudur Bence Uğraşma Boşa Vakit Kaybı Adamda Her Numara Var Zaten Düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?