• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ve önemli lütfen birseyler yazin

Aynı evde yaşamaya devam edecekseniz neden boşanıyorsunuz ki? Boşanmanın amacı kişiyi hayatından çıkarmaktır. Siz çalışmıyorsunuz, o evde kalıp eve bakacak eee resmi olarak neden evli kalmak sorun oldu? Çünkü fiilen hayatınızda bir şey değişmeyecek gibi. Aynı evde yaşayınca ne fark olacak?
Evet malaesf sartlar geregi bosansakta böyle olacak

yanlış anlamazsanız, işinizi,kalacağınız yeri vb gibi çok önemli şeyleri ayarlamadan neden boşanmaya giriştiniz?

iyice plan yapmadan,tartıp ölçmeden boşanılır mı?

işiniz yok,boşandığınız adam yine sizinle kalacak,o size bakacak, ne anlamı var ki o zaman?

aynı evde 2 yabancı gibiyiz diyorsunuz, e adam evden gitmedikçe yine aynısı olacak,sadece nikahsız olmuş olacaksınız bu sefer.

size tavsiyem düzeninizi kurun,plan yapın,öyle boşanın.

çünkü çok saçma görünüyor şu anda bilemedim...
Evt haklısınız galiba erken davrandik once duzen kurmali is se is ev bulacaksa kendine ev umarim vazgecme sansim vardir anlaşmalı ve ikimizde imza attik durumada vazgectik demek umarim ise yarar

Evt haklısınız galiba erken davrandik once duzen kurmali is se is ev bulacaksa kendine ev umarim vazgecme sansim vardir anlaşmalı ve ikimizde imza attik durumada vazgectik demek umarim ise yarar
yani işin hukuki boyutunu bilmiyorum,işin ehli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar,ancak bence de önce bir önünüzü görün,plan yapın. sırf boşanmış olmak için boşanmayın yani :))

yani işin hukuki boyutunu bilmiyorum,işin ehli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar,ancak bence de önce bir önünüzü görün,plan yapın. sırf boşanmış olmak için boşanmayın yani :))
Anlasmali bosanmadan vaz gecmek durumada vazgectim demek mümkün mü bilen yazarsa cok sevinirim o utansin ben iki çocuğum icin duymayacagim küfürlerini görmeyecegim o aciz halini gormezden gelecegim bir isim olana kadar ve ayakarim uzeridne durana kadar 😭 cok canim acıyor

Vakti gelince yer bulunca gideer diye düşündük ama tabi haddini bilmezse yine ayni seyler olur bitince de suan ikizlerim çok küçük maddi destek olmadan bakamam 😭

Evleri ayırmanın vakti boşanmaktır zaten. Şu an boşanıp aynı evde yaşamanızın hiçbir anlamı yok gerçekten.

Bence sizi aşağılayıp duran adamdan boşanmalısınız ama bu iş böyle plansız programsız olmaz ki.
Şu durumda bir tavsiye vermek anlamsız. Çünkü barışsanız da boşansanız da eşiniz aynı şekilde davranmaya devam edecek.
Sizin kendi çalışma, geçinme planınızı yapmanız lazım.

Ikimiz gider vazgectik dersek bosamazlar dimi diye sormussunuz? Sizce bosarlar mi? Bu sorunub cevabini merak ediyor olamazsiniz..

Bunun disinda da ayni evde yasayacaksaniz hersey ayni devam edecekse bosanmanin mantigi ne? Adam tabi video izlemeye devam eder, mahkemeden eve birlikte doneceksiniz.

Anlasmali bosanmadan vaz gecmek durumada vazgectim demek mümkün mü bilen yazarsa cok sevinirim o utansin ben iki çocuğum icin duymayacagim küfürlerini görmeyecegim o aciz halini gormezden gelecegim bir isim olana kadar ve ayakarim uzeridne durana kadar 😭 cok canim acıyor
Kedilipatili Kedilipatili WOMAN WOMAN Biaaaaa Biaaaaa galiba bu üyeler avukattı,size yardımcı olabilirler diye düşünüyorum :)

dedikleriniz doğru,çok zor bir durum. size çocuklarınız için sineye çekin dayanın boşanmayın demiyoruz, tabi ki bu leş adamdan kurtulun.

ancak boşanmanın tek getirisi nikahınızın düşmesiyse ve yine aynı evde o adama maddi olarak bağlı yaşayacaksanız ne anlamı var ki? :)

Evleri ayırmanın vakti boşanmaktır zaten. Şu an boşanıp aynı evde yaşamanızın hiçbir anlamı yok gerçekten.

Bence sizi aşağılayıp duran adamdan boşanmalısınız ama bu iş böyle plansız programsız olmaz ki.
Şu durumda bir tavsiye vermek anlamsız. Çünkü barışsanız da boşansanız da eşiniz aynı şekilde davranmaya devam edecek.
Sizin kendi çalışma, geçinme planınızı yapmanız lazım.
Ben yaptım guzellik uzmaniyim ama çalışamıyorum suan ikizlere bakicak kimsem yok 2 yasindalar küçükler bosanmak en dogrusu boyle biriyle ama zamani iyi ayarlamak gerrk galiba

Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyo
Acilen aile danışmanlığı terapisi almanız gerekiyor anladığım kadarıyla boşanma olamayacak şu anda.Mal falan dilinde sakız olmuş belediyenin ücretsiz hizmetleri var bulun araştırın hemen başlayın

Kedilipatili Kedilipatili WOMAN WOMAN Biaaaaa Biaaaaa galiba bu üyeler avukattı,size yardımcı olabilirler diye düşünüyorum :)

dedikleriniz doğru,çok zor bir durum. size çocuklarınız için sineye çekin dayanın boşanmayın demiyoruz, tabi ki bu leş adamdan kurtulun.

ancak boşanmanın tek getirisi nikahınızın düşmesiyse ve yine aynı evde o adama maddi olarak bağlı yaşayacaksanız ne anlamı var ki? :)
Cok haklisiniz bende katlanmak hakaretlerini dış görünüş olarak sirf istediği gibi bir kadin olmadigim icin gözleri ile beni ezmesini kotu soylemesini tabiki cekmek katlanmak istemem ama kendine gidicek yer bulmuyor bulduysada bana demiyor bosanmayalim demiyor sadece biraz cani skkin belli ama bir cabasi yok zaten bu adam mutlu değil mi ben bunuda hic cozemedim 10 yıllık evliyim benim kannatim bir ise girene kadar ve duzenimi oturtana kadar onun destegine ihtiyacım olacağı icin boşanma isini bir sure daha erteleyip gormezden gelmem konusunda durusmada ne yapmalıyız ne demeliyiz kendi tükürüğümu kendim yalayacagim en cok ta bu koyuyor adam da tepki yok ya devam edelim barışalım yada bosanalim su şekilde devam edelim konusmak bile yok adamda o kadar bos bir adam buda benim sinavim ama elbet birgün cok daha güçlü bir kadın olarak o davayı yine acarim

Aileniz yok mu? Size ve cocuklara destek olabilecek? Eşinizin ailesi yok mu? Yanlarına taşınacağı?

Cocuklarin velayeti banaydi 500 tl nafaka baska hic bir sey talep etmedik siddetli gecimsizlik evlilik birliğinin bozulmasi vs vs klasik bir protokoldu
Ya madem adam aynı evde kalacak neden boşanıyorsunuz
Bari oturun konuşun herkes kendi hayatına baksın
Siz evinize bakın
O da çalışsın pra getirsin
Bu şekilde daha az sıkıntı çekersiniz yani
Aklıma başka bir sey gelmedi ,500 tl çok az hele de 2 çocuk
Ev kira mı sizin mi?

Ya madem adam aynı evde kalacak neden boşanıyorsunuz
Bari oturun konuşun herkes kendi hayatına baksın
Siz evinize bakın
O da çalışsın pra getirsin
Bu şekilde daha az sıkıntı çekersiniz yani
Aklıma başka bir sey gelmedi ,500 tl çok az hele de 2 çocuk
Ev kira mı sizin mi?
Kira ev cocuk basi 500 2 çocuk var sa yinede kira 900 yetmeZ calisaam krse versem para hep krese gideer yani cok zor inanin cok zor keske duzeltse kendini bu söylediğinz kabul ederse bosanmadan vazgecicem

Kira ev cocuk basi 500 2 çocuk var sa yinede kira 900 yetmeZ calisaam krse versem para hep krese gideer yani cok zor inanin cok zor keske duzeltse kendini bu söylediğinz kabul ederse bosanmadan vazgecicem
Kesinlikle bu şartlarda kabul etmeyin
Adam 1000 lira öder keyfine bakar
Nasıl güvenirsiniz
Sıkıntıyı çeken siz olursunuz
İş bulabilecek kendinize yetecek seviyeye gelmeden sakın boşanmayın bence

Back
X