• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ve önemli lütfen birseyler yazin

Sabah olsun hayr olsun. Bakalım sabah birşey der mutlaka eşiniz. Ha duruşmaya gitmezseniz boşanmazsınız olur biter. Hadi gidelim falan demez belki o da. Ama mahkemeye giderseniz de hakime, biz şartları düşünmeden konuşmadan karar vermeden yaptık de. 500 tl bana da cocuklara da yetmez. Aynen burda yazdıgın gibi hakime anlat. Bu şartlar altında boşanmak istemiyorum de. Eşin daha iyi şartlar sunarsa boşanırısınız yoksa davayı düşürür hakim. Endişelenmeyin.

Teşekür ederim 🙏 anlasmali bosanmadan vaz gecme sansim varmi peki bilginiz var mi yarin durusma var
Evet vazgeçebilirsiniz
Benim tanıdığım birinde oldu
Ev konsuunda anlaşamadıkları için hakim erteledi davayı
Sanırım son anda bile vazgeçebiliyorsunuz

Bu arada tartışma konunuz da ilginç. Tesettür yüzünden diyorsunuz. Ama bir yandan da evliliğimizde yatak odası yok diyorsunuz. Yatağa dahi gelmeyen adam sizin tesettürünüzü neden sorun haline getiriyor?

Sabah olsun hayr olsun. Bakalım sabah birşey der mutlaka eşiniz. Ha duruşmaya gitmezseniz boşanmazsınız olur biter. Hadi gidelim falan demez belki o da. Ama mahkemeye giderseniz de hakime, biz şartları düşünmeden konuşmadan karar vermeden yaptık de. 500 tl bana da cocuklara da yetmez. Aynen burda yazdıgın gibi hakime anlat. Bu şartlar altında boşanmak istemiyorum de. Eşin daha iyi şartlar sunarsa boşanırısınız yoksa davayı düşürür hakim. Endişelenmeyin.
Ben birsey diyeceğini düşünüyorum gururdan gidicek ve kabul edip donucek o yuzden gitmeden konusmam lazim cocuk basi 500 iki çocuk var gitmezsek dava duser mi ertelenir mi biz gidip dusmesi ne demeliyiz gitmesek hic olup biter mi

Bu arada tartışma konunuz da ilginç. Tesettür yüzünden diyorsunuz. Ama bir yandan da evliliğimizde yatak odası yok diyorsunuz. Yatağa dahi gelmeyen adam sizin tesettürünüzü neden sorun haline getiriyor?
O istedigi gibi bir kadin olmadigim icin ve bu yuzden bir zittlik ve haliyle sürekli bir soğukluk oldugu icin bir araya gelmemizde mümkün olmuyor bu tesettür anlasmazligimiz sadece bir maddesi ve daha niceleri var ama ana konu hayata cok farkli yerlerden bakiyor olmamiz ve orta yol bulamadığımız icin tartismalar haraketler vs

Kizlar yarın anlasmali bosanma davam var esimle uzun suredir anlasamiyoruz yatak hayatimiz da yok ayni evde çocuklar icin yaşıyoruz surekli asagilaniyorum vs neyse bunlardan dolayi bir sinirle dilekce verdik ikizlerim var 2 buçuk yasindalar ama ben cok korkuyorum bosaninca neler olacak yani hastane ssk okul fln ilerde sknti olur mu velayetleri bana ait ilerde calismayi düşünüyorum ama ben bir ise girip calisana kadar cocuklarin babasi yine bize destek olacak ara ara gelip kalacak mecburen onunda gidicek yeri yok ben ne gibi sknti yasarim cocuklarin babasinin ikametgah neresi olucak acele karar mi verdim ama zaten bir gun bitecekti ne yapmalıyım bir bilgisi tecrubesi olan yazsin yarin anlaşmalı bosanmadan vaz gectik deme şansımiz varmi yokmu olur mu olmaz mi nolur cikmazdayim

Siz kararlı değilsiniz bu işten vazgeçin sonra pişman olacaksınız belli ki. Tabi ki vazgeçebilirsiniz

İcimde cok suphe var 2ncocuk car sonuçta ve hebuz bir isim bile yok onunda kalacak yeri yok ben yarin durusmada vaz gectim diyebilir

Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyo
Adamın ikametgahını neden bu kadar sorun yaptığınızı anlamıyorum. Benim bildiğim boşanıyorsa eşler herkes kendi yoluna hayatına bakar, çocukları babanın görmesi için gün belirlenir.
Siz adamın derdine düştünüz. Ikametgah ne olacak, çocukları seviyordu ne olacak. Bence siz ayrılsanız da sizin çabalarınızla tekrar evlenirsiniz . O yüzden bence boşanmayın. Mahkemeye gidince vazgeçtim deyin.

Adamın ikametgahını neden bu kadar sorun yaptığınızı anlamıyorum. Benim bildiğim boşanıyorsa eşler herkes kendi yoluna hayatına bakar, çocukları babanın görmesi için gün belirlenir.
Siz adamın derdine düştünüz. Ikametgah ne olacak, çocukları seviyordu ne olacak. Bence siz ayrılsanız da sizin çabalarınızla tekrar evlenirsiniz . O yüzden bence boşanmayın. Mahkemeye gidince vazgeçtim deyin.
İkamet soruyorum ki adam konussun bir plani varmi bunlari dusunsun yerini bulsun bitince gitsin gidicekse vs diye agzindan cimbizla laf alinan ve ne yaptigini ne düşündüğünü soylemeyen bir insan olduğu icin konuşmaya tesvik ediyorum fakat zaten basarili olamadim

Kizlar yarın anlasmali bosanma davam var esimle uzun suredir anlasamiyoruz yatak hayatimiz da yok ayni evde çocuklar icin yaşıyoruz surekli asagilaniyorum vs neyse bunlardan dolayi bir sinirle dilekce verdik ikizlerim var 2 buçuk yasindalar ama ben cok korkuyorum bosaninca neler olacak yani hastane ssk okul fln ilerde sknti olur mu velayetleri bana ait ilerde calismayi düşünüyorum ama ben bir ise girip calisana kadar cocuklarin babasi yine bize destek olacak ara ara gelip kalacak mecburen onunda gidicek yeri yok ben ne gibi sknti yasarim cocuklarin babasinin ikametgah neresi olucak acele karar mi verdim ama zaten bir gun bitecekti ne yapmalıyım bir bilgisi tecrubesi olan yazsin yarin anlaşmalı bosanmadan vaz gectik deme şansımiz varmi yokmu olur mu olmaz mi nolur cikmazdayim
Canım kafanız karışıksa bi aile terapistine gidin .belki halledilir sorunlarınız. Ayrilsaniz bile gelip kalacak diyorsun o zaman ayrılmayın yardım alın.en son artık olmuyorsa ayrılmayı düşünebilirsiniz

Kira ev cocuk basi 500 2 çocuk var sa yinede kira 900 yetmeZ calisaam krse versem para hep krese gideer yani cok zor inanin cok zor keske duzeltse kendini bu söylediğinz kabul ederse bosanmadan vazgecicem
Terapi alın.git ben seni seviyorum bı yardım alalım bı anlik öfkeyle çocuklar biz uzulmeyelim de barışın..

Anlaşmalı boşanma nikah gibi taraflardan birisi hayır derse olmuyor içinize sinmiyorsa hayır deyin. Yarın ikiniz evet deseniz bile bir ay sonra imzaya çağıracaklar sizi boşanma o zaman netlik kazanacak

İkamet soruyorum ki adam konussun bir plani varmi bunlari dusunsun yerini bulsun bitince gitsin gidicekse vs diye agzindan cimbizla laf alinan ve ne yaptigini ne düşündüğünü soylemeyen bir insan olduğu icin konuşmaya tesvik ediyorum fakat zaten basarili olamadim
Bende şunu söylemek istiyorum. Bu dedikleriniz adamı ilgilendiren konular.sizin düşünmeniz saçma.siz kendinizi düşüneceksiniz. Boşanan insanların aynı evde yaşamadıklarını bilmiyor mu. Zaten nafaka ya da bence çok az anlamışsınız. Adam sizin ayrılmayacağınızı biliyor.
Söylediklerimi de yanlış anlamayın.Boşanın demiyorum size. Boşanmaya hazır hissetmediğinin sende farkındasın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende şunu söylemek istiyorum. Bu dedikleriniz adamı ilgilendiren konular.sizin düşünmeniz saçma.siz kendinizi düşüneceksiniz. Boşanan insanların aynı evde yaşamadıklarını bilmiyor mu. Zaten nafaka ya da bence çok az anlamışsınız. Adam sizin ayrılmayacağınızı biliyor.
Söylediklerimi de yanlış anlamayın.Boşanın demiyorum size. Boşanmaya hazır hissetmediğinin sende farkındasın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Maddi olark evet hazir degilim malesef ama insanim ve düşünüyorum belki hadidme değil o saatten sonra ama malesef düşünüyorum iste düşündüm erteleyecegim vakti gelene kadar herkese cok teşekkür ederim

Anlaşmalı boşanmada her iki tarafında gidip, kabul etmesi ve boşanmanın her türlü sonucu konusunda anlaşması gerekir. Davacı gidip davadan feragat ediyorum diye imzalı beyan verirse, dava düşer. Davacı davadan vazgeçmez ancak davalı taraf vazgeçerse, dava çekişmeli boşanmaya döner ve dava çekişmeli boşanmanın ön inceleme yani dilekçe verilme aşamasının tamamlanması için ertelenir. Tarafların her ikiside duruşmaya gitmezse dosya işlemden kaldırılır ve davacı üç ay içinde dilekçe ile davasını yenilemezse, mahkeme üç ay sonunda davanın açılmamış sayılmasına karar verir.

Evt haklısınız galiba erken davrandik once duzen kurmali is se is ev bulacaksa kendine ev umarim vazgecme sansim vardir anlaşmalı ve ikimizde imza attik durumada vazgectik demek umarim ise yarar
yani tabi ki hayır istemiyorum deyince boşamazlar, bunu bilmek için 40 kere boşanmış olmaya da gerek yok.

siz burada yurtdışından ne bileyim sosyal devlet olan bir yerden hollanda'dan filan mı geldiniz?
2 çocuk var
ev kira
işiniz yok
500er TL nafaka istemişsiniz o para kirayı bırakın artık faturalara bile yetmez

tesettürlüyüm diyorsunuz, boşandığınız adamla aynı evde yaşamaktan bahsediyorsunuz. alooo? hani namahrem olacak ya o artık? (not: tesettürlü filan değilim ama elin adamı olacak kişiyle aynı evde neden yaşayayım yahu?).

yaş kaç gerçekten 16 filan mı.
çünkü bunları alt alta koyunca öyle bir portre çıkıyor.

Kocanız her şeye bilmiyorum diyormuş. Kendi kendinize boşanıp kendi kendinizle barışacaksınız bu durumda. Yani bir sinirle boşanma davası da açılmaz ki. Ne demek kalacak yeri yok? O da eşinizin sorunu, ayarlasaymış. Yarın boşanacağınız adamla hala aynı evde kalmanız aşırı saçma.

yani tabi ki hayır istemiyorum deyince boşamazlar, bunu bilmek için 40 kere boşanmış olmaya da gerek yok.

siz burada yurtdışından ne bileyim sosyal devlet olan bir yerden hollanda'dan filan mı geldiniz?
2 çocuk var
ev kira
işiniz yok
500er TL nafaka istemişsiniz o para kirayı bırakın artık faturalara bile yetmez

tesettürlüyüm diyorsunuz, boşandığınız adamla aynı evde yaşamaktan bahsediyorsunuz. alooo? hani namahrem olacak ya o artık? (not: tesettürlü filan değilim ama elin adamı olacak kişiyle aynı evde neden yaşayayım yahu?).

yaş kaç gerçekten 16 filan mı.
çünkü bunları alt alta koyunca öyle bir portre çıkıyor.
Tesettürlü değilim esim oyle istiyor demek istedim ustelik toplam 1000 tl nafaka ben onu zorlamak istemedim sonuçta ilerde oda yuva kurucak kazandigi ne kadarki alayim hepsini nafakaya onunda hayati var çalışırım bakarim ilerde diye dusundum ama biraz boşanmak icn erken karar verdigimi anladim

Şimdi şüpheleriniz varsa boşanmayın da adamı da düşünüyorum vs demeyin. Şu an düşündüğünüz şey sonrası geçinemezsem iki çocuğa yetemezsem vs şeyler. Ama adama bunu yansıtmayın barışacaksanız da. Belli ki adam barışalım.demeden gidecek mahkemeye.

Back
X