Acil ya

Kbraagss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
146
28
13
31
Kızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil

Kızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil

Saçkırandan bütün saçlarını kaybetmiş biri olarak net söyliyim hepsi gidiyor canım. Almadığım şampuan, kullanmadığım tedavi kalmadı. Daha başında başladım bir de ama yine de hepsi gitti.şimdi çok şükür hepsi çıktı.strest en büyük kaynağı dediler ama saç dokuldukce stres yapmamak mümkün değil malesef

Burda derdine çare bulman zor sadece evhamını arttırabilirsin. En iyisi bi doktora gitmek ve ilaçları vs düzenli kullanmak. Çok geçmiş olsun

Bu arada bu kadar açık yazmamın nedeni bana hepsi gidecek saçlarının dendiğinde bile belki kalır diye hep umut ettim ve daha çok üzüldüm. Kabullenseydim o kadar etkilenmezdim belki.ama şimdi düşününce allah beterinden saklasın diyorum. Tıpta hastalık değil hasta vardır. Bu yüzden kişiden kişiye değişir. İnşallah sen de hepsi gitmez canım. Ama ne olursa olsun bebeğini düşün stres yapma .

Canim ablamda da çıkmıştı hemde bayaa bi fazlaydı. Doktora gitti ne ilaçlar kullandı ama fayda etmedi en etkili çözüm u sarmisakta buldu. Sarmısak sürüyordu hergün dökülen derisine kökleri çıkıyordu birkaç güne saçların.

Bu arada bu kadar açık yazmamın nedeni bana hepsi gidecek saçlarının dendiğinde bile belki kalır diye hep umut ettim ve daha çok üzüldüm. Kabullenseydim o kadar etkilenmezdim belki.ama şimdi düşününce allah beterinden saklasın diyorum. Tıpta hastalık değil hasta vardır. Bu yüzden kişiden kişiye değişir. İnşallah sen de hepsi gitmez canım. Ama ne olursa olsun bebeğini düşün stres yapma .
Sarimsak denemedinmi

Saç kıran, psikolojik genetik ya da bağışıklık sistemi ile alakalı bir hastalık. Tedavisi tam olarak yok. Sadece araştırma yapılıyor ona göre ilaç veriliyor. Tekrar yerine çıkar ama ne zaman çıkacağı belli değil.

Kafama iğne vuruldu (hormon) , sarımsak, özel şampuan,ceviz suyu falan aklına ne gelirse artık.ben bunları uygularken hepsi gitti zaten saçlarımın. Mart ayında ufacık açıklığı fark ettim eylül ayında hepsi dökülmüştü. Eylül ayında hamile kalınca sadece hızlı uzasın diye bepanten,evingen,bemiks ignelerini badem yağında karıştırıp haftada 3 gün kafama sürdüm. Hamileligin de etkisi ile hızlı uzadı.

Hamile neden lemi ne vitamin ilaçlar falan Ondan mi ne biraz bakınca kökleri var gibi az

Canım yapicağin tek şey bi yakınından yardım iste... Önce o bolgeyi jiletle kaziosun, daha sonra soyulmuş sarimsagi tuza batırıp, orayı hafif kanlanana kadar bastırarak surtuosun. Gece yaparsan sabaha kadar kalsin, kısa bi sure sonra gecicek, saçların gelicek .Kayinvalideminde olmuş bu yöntemle kurtulmuş ve bikac kişiyede yaptı onlarinda gecti

Cnm Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyo kaş kirpik saç uzatmakta hamileyken onu kullanabilirsin umarım işe yarar ama bn çok çok iyi olduğunu duydum:)

Back
X