Acil ya

Ayrıca bnm eşimde saç kıran oldu sakalında oldu onun jilet ile traş etmeyi bıraktı makineye döndü ve hep kirli sakal bıraktı Sonrasında geçti şükür zamanında sarımsağıda çok kullanmış sade sarımsakta kullanmış bide sarımsaklı bi surup gibi bi ilacı vardı onu sürüyormuş sakallarına hiç işe yaramamiş ama jileti bıraktıktan Sonra kendiliginden geçti sıkıntı streste olmaması lazım.

Bazı erkek kuaforleri özel ilaç yapıyorlar bi araştır istersen bacım.. Benim hem yegenimin hemde bi arkadasiminki o şekilde iyileşti..

Merhaba benim de babam saç kıran oldu yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz.sakalında başladı sonra saç en son kaş ve kirpik . saçları ve sakalları çıktı ama bembeyaz çıktılar şimdi kaşları için uğraşıyoruz ilaçlar kortizonlu iğneler sarımsak kullandık ama nafile kirpiklerini kaybetti tavsiyesi olan var mı?psikolojisi de bozuldu evden dışarı çıkmıyor neredeyse bize belli etmiyor ama farkındayız bi tavsiyeniz varsa çok minnettar kalırım

Ben senelerce çektim saçkıran. Sonunda çözümü buldum ama, dökülen bölgeyi ucu yakılmış toplu iğneyle iyice tahriş ediyorsun, hafif kanayana kadar. Üzerine dövülmüş sarımsak kapatıp bir gece onunla yatıyorsun. Çok çabuk saç çıkarıyor. Sarımsağı koyup üzerini streç filmle kapat öyle uyu. Biraz canını yakıyor ama kesin çözüm. Benim denemediğim şey kalmadı

Merhaba kac gunde bir yaptiniz benimde denemedigim sey kalmadi en son sarimsak surmeye karar verdim ama ben direk dileriye bastirarak surdurdum sizin dediginiz gibi deneyecegim bide cevaplarsaniz cok mutlu olurum

Kızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil
Minoxil %2 sprey var ama gebelikte kullanımını bilmiyorum. Ablam ameliyat olmuştu o kısımdaki saaçlar mümkün değil çıkmamıştı. Sonra o spreyi denedi sonuç muhteşem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…