Kızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil
Burda derdine çare bulman zor sadece evhamını arttırabilirsin. En iyisi bi doktora gitmek ve ilaçları vs düzenli kullanmak. Çok geçmiş olsunKızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil
Şimdi nasıl pekiCanim ablamda da çıkmıştı hemde bayaa bi fazlaydı. Doktora gitti ne ilaçlar kullandı ama fayda etmedi en etkili çözüm u sarmisakta buldu. Sarmısak sürüyordu hergün dökülen derisine kökleri çıkıyordu birkaç güne saçların.
Sarimsak denemedinmiBu arada bu kadar açık yazmamın nedeni bana hepsi gidecek saçlarının dendiğinde bile belki kalır diye hep umut ettim ve daha çok üzüldüm. Kabullenseydim o kadar etkilenmezdim belki.ama şimdi düşününce allah beterinden saklasın diyorum. Tıpta hastalık değil hasta vardır. Bu yüzden kişiden kişiye değişir. İnşallah sen de hepsi gitmez canım. Ama ne olursa olsun bebeğini düşün stres yapma .
Şimdi tamamen geçti cnm darısı başına inşallah :)Şimdi nasıl peki
İnş ya canım bilmiyorumŞimdi tamamen geçti cnm darısı başına inşallah :)
Sarimsak denemedinmi
Peki ne yptin
Canım yapicağin tek şey bi yakınından yardım iste... Önce o bolgeyi jiletle kaziosun, daha sonra soyulmuş sarimsagi tuza batırıp, orayı hafif kanlanana kadar bastırarak surtuosun. Gece yaparsan sabaha kadar kalsin, kısa bi sure sonra gecicek, saçların gelicek .Kayinvalideminde olmuş bu yöntemle kurtulmuş ve bikac kişiyede yaptı onlarinda gectiKızlar hamileyim bugün duş aldım saçmi tararken sackıran olmuş sanırsam nasil saç cikartircam nasıl olucak ya cogalirmi acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?