arkadaşlar biliyorum basınızı çok ağrıtıyorum ama sorunlarım hiç bitmiyor

hemen konuya giriyorum ,biz nişanlımla kısa bi süre(3_4yıl)kadar kayınvalidemlerin üst katında çatı katında oturcaz...amerkan mutfak ,salon birde küçük bir oda banyo var işte...hı bide terası var..ama gelin görnki çatı katı oldgu için tavaı eğimli ve dar,odalar zaten küçük..
birde ben hiç alşk değilm küçük evde otrmaya yasadgım ev buyuk genıs ferah...
eşimin annesi babasının oturdgu katta 2+1 ama 180 m2 geniş baya...eşim tek erekek çocuk başka bekar kardeşi yok..yanı son beşikleri aynı zamanda...
bende salon ve yemek odası sığmayacağından aşagıda bi oda (eşimin şuan kullandğı oda)salonumuz olsun dedim,gelen gden oldgu zaman orda ağırlarım dedim..yukarısı çok kğçük anca biz sığıyoruz dedim...
diğer küçük odayayada bi koltuk bi tv anca sığıyor,salon olan olcak yerede yani üst katın salonuda yatak odası olcak işte....eve sabredicem biraz...
ama nişanlım bu salon konusunu hersefrnde söz isteğn olcak salon aşağıda olcak demesine rağmen az önce yine konuyu açtı...
dedim maddyatımı sorun ediyosun dedim hayır dedi,eşyların atılmasnı istemıyorum dedim(odada bi yatak bi çalışma odası birde 2 çekyat var)dedim ben bu kadar değerszmıyım gerçekten dedim,satsan ne olur,benim ailem kalabalık geldklernde nerde ağrlıcam,hem bi sürü hayal kurdum kafamda orası benım salonum olcak diye..ayrıca annen babanın başka bekar çocguda yok istemıyorlarsa bizi kiraya çıkalım dedim..yokda işte gibi birsey söyledi sankı ailesi i,stemıyor gibi...
bende yarın annele babanla karslklı konusmak istyorum ,yanımda sen ol dedim,oda tamam akşam yemeğine getrcem seni yemekte konuşcaz dedi

ben şimdi nasıl konuşcam annesne babasına benım için eşyalrı atın nasıl derim,kendlerinin düşünmesi gerkemezmıydı yukarıya yatak odası zor sığıyor...bunları nasıl düşünürler aklım almıyor...
kızlar lütfen yardım edin bana....
sizce nasıl konuşmalıyım yarın akşama kadar vaktım var...
şuan çok karısık...ve sinirylım biraz...beni toparlayın

((