arkadaşlar şuan çok mutluyum..öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum bu kk gerçekten insanın hayatını yönlendirmesinde etkili oluyormus..
hepinizin yorumlarını tek tek düşündüm dikkate aldım ve inanın kafama sabitlenen salon mevzusundan vazgeçtim=)
akşam nişanlımla eve gitmeden önce bi kafede oturup konustuk vazgeçtğimi söyledim..
nişanlımda bana iyi haberlerle gelmmiş...allah nasip ederse 2 yıl içinde ev sahibi olcam=)hatta 1 yıl dahi olabilirmiş ve ailesi destek çıkmış peşinat için yaptığı birikime=)
nişanlım bana ben ne istiyorsam ikimiz için istiyorum dedi ve aşağıda salon yapmanın saçmalğından bahsetti yani sizlerin söylediğini onayladı=)
sonra yemeğe gittik beni çok iyi karsıladılar=)
bu arada bazı şeylerde ne kadar yanıldgmı anladım=)
5 aydır nişanlı oldgum için 5 ayda nişanlımn annesi ve babasını çok nadir görebildim,oyurup sohpet edebildim,mesafede uzak olunca ister istemez bana soğuk geldiklerni düşündüm ama koca bi yanılgı içinde olgumu anladım=)
nişanlımın annesi babası bana önce biz üste çıkalım sen huzurlu olcaksan eğer çıkalım..bina hepsi senin istersen zemin kata çık istedğn yere yerleş dediler..
bende böyle bişeye razı gelmeyeceğimi 1 göz odada dahi mutluluğu istersem eğer bulabilceğimden bahsettim..kafamın karşık yoğrun oldgu dönemlerden bahsettim,sağlıklı kararlar alamadığmdan bahsettim...insanların ne dediklernden etkilendğimden bahsettim.......................uzunca bi güzel tatlı harika bi konuşma geçti aramızda=)
çok iyi ağırlandım beni yermden kaldrmadılar...nişanlıma ne kadar değer verdiklerinden bahsettiler bundan sonra sen bizim gelinimz değil kızımz olcaksın dediler senin hersynide dört dörtlük yapıcaz için rahat olsun biz seni hep düşünüyoruz bu ev hepsi senin..yukarda kapın ayrı olursa senin için daha iyi olur kızım dediler ama istedğn gibi burayıda kullan binamz hepsi senin ve nişanlımın dediler...sarıldılar öptüler...beni çok sevdiklerinden bahsettiler...

hayat tecrübelerinden bugünlere tek maaşla nasıl mutlu mesut geldiklernden bahsettiler...
ve daha bisürü şey....cebime zorla harçlık koydu kabull etmesemde yemin verdi üzerine...bayramlım istedğin gibi şeylerini al biz senin zevkine göre alamayabilirz dediler...o an çok sanslı oldgumu düşündüm ve onlara şunu söyledim"sizlerin bana güler yüzünüz yeter,ben sizin gelininz değil kızınz olmak isityorum dedim,huzurlu bir hayatımz olsun istyorum dedim,bugüne kadar bi kusurm olduysada bağışlayın dedim,olurmu öyle bizim sana bi kususrmz ldysa bağışla yavrum imakanlrmz dahlnde herseyı yapmaya çalşıyoruz dediler..elbet sende hevelenıyorsun herseyn en iyisne layıksıun dediler..herseyı istemek hakkındır biz seni hiç yadrgamadık dediler..ama sadece bu konular yuzunden birbrnzi üzmenzden dolayı mutsuz oluyorduk dediler...=)
kızlar çok mutluyum o an ne para ne pul ne oda ne eşya hiçbirsey gözmde değildi...
ben aslında bunu istyormuşum...
sevgi dolu sözcükleri...
ilgiyi..
sarılmalarını...
ve sonrasında nişanlmla beraber şunu söyledik,en kısa zamanda kendi dairmze çıkacağmzdan bahsettik,bende sizler bizleri bu yasa getrdinz bu saatten sonra bizler (nişanlım ve ben)herseyn üstesinden sevgmz ile kalkacağmzdan bahsettim...rabbim hem sizlere hem bize sağlık versin,kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerisi gerçekten boş dedim...
arkadaşlar gerçekten beni duymak istedğim bu sözcuklermiş...
neden bazı şeylere saplanr oldum bu kadar inatçı oldum bunun nedeni de işte sağdan soldan gelen doldurşlar işte...
silekelendim kendme geldim..
o insanlar gerçekten beni düşünüyor buna inandım...mutlu olmamzı istyorlar...
bu arada nişanlım evin mutfağnda bitimiş ve yatak odası olcak yere salonumz çok rahat sığıyor=)
diğer küçük oda neden bugne kadar gözme bu kadar küçük geldi bilmiyorum sanırım çatısı eğimli oldgndan=)
ama yatak odamzda komididnene kadar sıpıyor biraz yürüme alanı dar olsada=)mutfağım geniş çok şükür o bana yeter zaten=)banyom kendi yuvam,kapımz ayrı olcak...
eşimde "işten gelğimde direk çalağım kapı bu olsun istedim ama sen diretyodun aşağda salonmz olsaydı inan bana hep hzuursuz olcaktık,her iki evin yuku omuzlarnda olcaktı ister istemez aklmzn bi köşesi hep aşağıda olcaktı..ben seninle burda kapımzı kltleyp huzuru bulmak istyorum seninle zaman geçrorum,sadece sen ol hayatmda,yeter bana inan en güzel daireler bizim olcak,unutma BURASI BİZİM BAŞLAMA NOKTAMIZ..."dedi..
ve evet ben bu sözü çok sevdim..
burası bizim başlama noktamız olcak...
terasta kapanıyor arkadaşlar=)
kat yeni oldgu için hersey tap taze=)
küçük ama bakımlı temiz huzur dolu şirinmi şirin bi dairem olcak=)
ailemlede konuştum.."
kızım sana saray döeşesel mutllu olmayı bilmiyorsan orsaı sana kafes gibi gelir "dediler..
aslında herkes çok haklıydı..
nişanlık dönemim çok stersli geçiyor diyordum ama herkese yön göstereniakıl veren ben kendi hayatımı kendi ellermle yokuşa sürdüğümü,en ufak şeyi kafama takıp sorun haline getrdğimi farkettm..
neden böyle oldu son zamanlarım neden hep hzuursuz geçti şimdi daha iyi anlıyorum...i....nişanlımla daha bi sıkı sarıldk brbzme...sımsıkı..hiç ayrılmak istemedik bugün brbrmzden...
hayatmzla ilgli çok öenli ve doğru kararlar aldık ve tarhı bi yere yazdık..
bugün bizim miladımz dedik...
ve geride kalan sorunların üzerini temiz bir sayfa ile kapattık...artık hiç konuşulmamak hatırlanmamak üzere...
sizlere çok teşekkür ediyorum..
eğer ben dertlermı buraya yazıp durmasaydım hatalarımn farkına varmayacaktım...
bazen insanın dönüp kendi davranişarnı sorgulaması gerekiyormuş..
dün gece ilk defa bana ne oldu nasıl bu hale geldim ben böyle biri değildim diye düşünmeye başladım...ve sizlerin tecrübeleride bu kararmı değştrmemede çoook büyü bir etkendi...hepinize çook teşekkür ederim sevgili kk arkadaşlarım..
iyiki varsınız..
hem derdimde..
hem mutluluğumda..
szileri gerçekten seviyorum