• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim antalyada yasayalar yazabilirmi :(

Brownie0

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
35
1
16
Antalya
Kimine gore cok sacma gelebilir derdim ama hayallerim yikilicak ailem hayallerimi yikti bu sans bida cikmayacak karsima antalyada oturan ablalarim yazsin lutfen :((

Herkesin kabul etmeyecegi bi durum ama belki yardm eden cikar cast ajansina basvurdum ailem biliyo ama gidip elimizle kaydettirmeyiz seni diyo o yuzden on sekiz yasindan buyuk birine ihtiyacim var

Herkesin kabul etmeyecegi bi durum ama belki yardm eden cikar cast ajansina basvurdum ailem biliyo ama gidip elimizle kaydettirmeyiz seni diyo o yuzden on sekiz yasindan buyuk birine ihtiyacim var
ha.bizden biri götürecek sizii.
yaş kaç
ve böyle bir istek olurmu. nasıl güveniyorsunuz sanaldaki birine.
ben evet desem ve senin için başka düşüncelerim olsa mesela. hadi şimdi bir admin bul ve konunu kapattır küçüğüm.

canım benim bu arayışına devam edersen başına çok kötü şeyler gelebilir Allah korusun
burda veya başka yerde bi dolu kötü niyetli insan var, kadın erkek farketmez
tamam gel yardımcı olalım derler etmediklerini bırakmazlar
lütfen aklını başını topla ve ailenden başkasına güvenme
ajans filan bu yaşta ailensiz olacak şeyler değil
dikkat et kendine

17 yasindayim biliyorum garip bi istek ama cevrem olmadigi icn burya yazmak zorunda kaldm hem ajansla gorustum on sekizden buyuk biri olmasi yeterli o sadece gidip sozlesmeye velim gibi imza atacak

17 yasindayim biliyorum garip bi istek ama cevrem olmadigi icn burya yazmak zorunda kaldm hem ajansla gorustum on sekizden buyuk biri olmasi yeterli o sadece gidip sozlesmeye velim gibi imza atacak
anlaşıldı. şimdi konunu ve mesajlarını kibleyeceğim.
umarım başka sitelerde bu arayış içinde olmazsın. yaşında çok küçük değilmiş. doğruyla yanlışı biraz olsun ayırman gerekirdi aslında.

Basvuru yaptiginiz ajans mankenlik ve oyunculuk ajansi sanirim,henuz 17 yasindasin kardesimle yasitsin eger kardesim de benden boyle bir istekte bulunmus olsa izin vermezdim dogrusu,cunku suan sizin yapmaniz gereken tek sey dersleriniz olmali tvler deki pariltili ve sasali hayatlar gozunu boyamasin ayrica sozlesme imzalamak o kadar basit degil kucuk kucuk maddeler icinde bir suru maddeler olur o maddelere uyulmazsa butun sirketler tazminat davasi acar benden sana abla nasihati tvlerdeki sasali ve gosterisli hayatlara imrenme okuluna ve derslerinde odaklan.

Back
X