• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım arkadaşım için hamilemi değilmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
..............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar arkadaşım daha önce iki düşük yapmıştı şimdide adeti bir hafta geçti ve kan testi yaptırdı.sonuç 6.85 sizce nasıl bir sonuç hamilelelik varmı.tedavi falan olmadı bu arada herhangi bir ilaçda kullanmıyor.sonucu yorumlayabilirmisiniz.

canım ben 5'in üstü hamile biliyorum inşallah öyledir

bildiğim 5 den snra gebelik ama kaçıncı günü düşük gibi geldi bana kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra yaptırsın tekrar 2 katı olması gerek değerlerin hergün yükselirse hamiştir

tşk ederim yanıtladığınız için umarım hamiledir

bildiğim 5 den snra gebelik ama kaçıncı günü düşük gibi geldi bana kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra yaptırsın tekrar 2 katı olması gerek değerlerin hergün yükselirse hamiştir

Adeti bir hafta geçmiş aslında banada değeri düşük gibi geldi adeti geçmeden değerinin bu civarda olması gerekiyo diye biliyorum bende ama

evt adetide geçtiyse bencede çok düşük kimyasal gebeik geçirmiş olabilir veya çatlatma iğnesi falan kullandısa bunların içindede bir miktar hcg bulunoymuş yani gebelik hormonu gibi

ama umarım hamileridr yaa inşallah

evt adetide geçtiyse bencede çok düşük kimyasal gebeik geçirmiş olabilir veya çatlatma iğnesi falan kullandısa bunların içindede bir miktar hcg bulunoymuş yani gebelik hormonu gibi

ama umarım hamileridr yaa inşallah

evet 5in üzeri hamilelik ama adetin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra çıkan değer olarak düşük aslında ..
en güzeli o testi 2 gün sonra tekrarlaması , inşallah değeri yükselir ve yaptırdığı yerde yada kendisine yakın bir kadın doğum uzm.nına yorumlatması ....

Back
X