ACİL YARDIM ARKADAŞLAR LOKAL BURUN DÜZELTME!

yesim11

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
150
8
316
35
İstanbul
ARKADAŞLAR 1 KEZ AMELİYAT OLDUKTAN SONRA UFAK KUSURLAR İÇİN LOKAL ANESTEZİ İLE AMELİYAT OLANINIZ VAR MI? MESELA SADECE BURUN KANATLARINA İŞLEM YAPTIRAN EK OLARAK. SÜREÇ NEDİR ANLATIRMISINIZ!!! HİÇ BUNU YAŞAYAN YOK MU SİTEDE :(

ARKADAŞLAR 1 KEZ AMELİYAT OLDUKTAN SONRA UFAK KUSURLAR İÇİN LOKAL ANESTEZİ İLE AMELİYAT OLANINIZ VAR MI? MESELA SADECE BURUN KANATLARINA İŞLEM YAPTIRAN EK OLARAK. SÜREÇ NEDİR ANLATIRMISINIZ!!! HİÇ BUNU YAŞAYAN YOK MU SİTEDE :(
Ben oldum . Kikirdak kondu kavise. Surec zor olmadi kolay iyileştim

Bende bunu merak ediyorum burun kenarımda çıkıntı var kemik eğri kaynamış dolgu yaptı düzelmezse dışardan kırarız dedi yaptıran duyan var mı acaba böyle bişeyi

Ben oldum . Kikirdak kondu kavise. Surec zor olmadi kolay iyileştim
Merhaba, süreç öncesinde herhangi bir çözelti verdi mi doktorunuz
Lokal anestezide burnunuza iğne vs mi yaptılar, acı hissettiniz mi
Yeniden ödemler vs oluştu mu

Merhaba, süreç öncesinde herhangi bir çözelti verdi mi doktorunuz
Lokal anestezide burnunuza iğne vs mi yaptılar, acı hissettiniz mi
Yeniden ödemler vs oluştu mu
Burnumu uyuşturdu tabiyki. kikirdagi cikarirken agri hissettim onun disinda pek aci olmadi. Sonrasinda bir hafta kadar odem oldu . Agrida burnuma dokununca oluyordu

Burnumu uyuşturdu tabiyki. kikirdagi cikarirken agri hissettim onun disinda pek aci olmadi. Sonrasinda bir hafta kadar odem oldu . Agrida burnuma dokununca oluyordu
Neden oldu ve kaçıncı gunde duzeldiniz efendim benim de bir konum var sayfada biliyorsanız yorum yapar mısınız :(

ödemler 1 haftada tamamen geçti mi acaba.? diğer ilk ameliyat gibi dikkat etmemize gerek kalmıyor değil mi bu ufak lokalle ek işlemlerde???

ödemler 1 haftada tamamen geçti mi acaba.? diğer ilk ameliyat gibi dikkat etmemize gerek kalmıyor değil mi bu ufak lokalle ek işlemlerde???
Gecmediyse bile azaldi baya goze batmiyordu yani. Doktor 15 gune iyilesir demisti. Kemige islem yapmadigi icin morluk odemde az oluyor dikkat etmeyede pek gerek kalmadi. Ama 1 ay kadar gozluk takinca açıyordu

Aa düzelttiniz ki kavis kısmını kac yerde denk gelmistim paylaşımlariniza, nasılsınz simdi mutlumusunuz ayrica o islemi nasıl lokalle yaptilar ?
Evet kolay bi operasyondu ama canimi sikan hafif bir kemer var.
Screenshot_20210404-222727_Gallery.webp
Screenshot_20210404-222727_Gallery.webp

Benim de burun ucunda bir kıkırdak belirmişti. Lokal işlem ile düzeltti doktorum. Evet lokal iğne yaparken acıyor açıkçası ama sonra bişi hissetmiyorsunuz alçı koydu bir gün sonra çıkarıldı. Burun ucumda şişlik ödem oldu biraz tabi

Back
X