Gebeliğe Hazırlık Acil Yardim !!! ( asilama )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanimlar...Esimin ileri hizi dusuk oldugu icin 1 aydir prooseed kullaniyoruz+keciboynuzu kuru yapiyorum...doktor degistirdik prof a gectik 1 ay kullan test yapalim dedi 1 ayda hizda artis olur mu ? Ya da 1 ayda olmazsa artis asilamaya hemen gecmeli miyim vakit kaybetmeyip ? Ve asilama da ozeldeki fiyat nedir ? Yardimci olur musunuz?

Evet 1 ayda faydası olur bence

değerler yükselmeden aşılama yapman tutması düşük oyüzden nekadar iyi tedavii okadar iyi aşılama :)

değerler yükselmeden aşılama yapman tutması düşük oyüzden nekadar iyi tedavii okadar iyi aşılama :)
Yaa bunu dediginiz cok iyi oldu , ileri hareket 48 hizli ileri 4 , morfoliji 4 szce degerler cok mu kotu

Yaa bunu dediginiz cok iyi oldu , ileri hareket 48 hizli ileri 4 , morfoliji 4 szce degerler cok mu kotu
yaaa hatırlamıyorum aslında eşimin nekadardıı doktor kötümü dedi
ama keçiboynuzu içirdim ben eşime değerler daha iyi olsun daha güzel alalım sonuç diye
gerçekten keçiboynuzu işe yaradıı kağıdı vardıda bulamadım evde şuan
ama keçiboynuzu mutlaka aksatma herzaman düzenli yapın ben 1 ay yaptım ilk sonuçta düşüktü çok az miktarda
keçiboynuzu içirdikten sonra çok yükselmeye başladı
ve doktor vitaminler verdi ve daha hiç düşmedii inşallahh işe yarıcak eşine :)

Keciboynuzu da yapiyorum prooseed de kullaniyorum , sperm sayisi 82 mil , hareketlilik 48 , ileri hiz da sknti var artar mi ki bu ileri hiz

Reactions: Jou
Düzelmediyse aşılama yaptırmayın
Çünkü aşılama zamanı zaten stres yaratıyor ınsanda
Birde düşük degerlerle yaptırdığınızda
Sizi daha çok stres yapacak
Ama doktor asilamada biz , spermin katetmesi gereken yolu biz aldiriyoriz szin hizini dusuk oldugu icin o faktoru biz ortdan kaldriyoruz yapilabilir demisti de o yuzden soruyorum

Ay agzinizdan bal damliyo , cok canim skkn 8 kez planli drnedik ve hep negatif

Keciboynuzu da yapiyorum prooseed de kullaniyorum , sperm sayisi 82 mil , hareketlilik 48 , ileri hiz da sknti var artar mi ki bu ileri hiz
artarr canımm önemli olan düzenli kullanman
ve stresli olmayın aşılamadan önce zaten vitamin veriyor

Insallah artar sz gebe kaldiniz mi?

yok canım kalamadım 2 aşılamayla olmadı sebepsiz infertilite canım benimki ama pozitif düşünüyorum hiç kendimizi bukadar üzmeye gerek yok üzsekte elimize ne geçicek elbetkii bizimde nasibimiz olcak elbetki bebişimiz olcak
buyüzden kendini strese sokma daha fazla
Ayy suan aglattiniz beni , cok t.ederim Rabbim gonlunuze gore versin
amin amin amin bundan sonra o gözyaşının mutluluk olsun kuzum

Rabbim razi olsun sanada banada isteyen tum annelere Rabbim evlatlar nasip etsin

Sadece hız problemi varsa doğru
Ama sperm azlıgı ya da harekerlilikte azlık falan varsa diye desım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…