Gebeliğe Hazırlık Acil Yardim !!! ( asilama )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Forumda okumuştum bir arkadaş yazmıştı sağolsun onlardada durum böyleydi ileti hız yok gibi birşeydi hatta
Pharmaton + argenine ( bu çok önemli spermi aşırı etkiliyor) + selenyum gibi takviyeler kullanmıştı. Ve sonrasında doğal yolla gebelikde elde etmişti diye hatırlıyorum. Değerleriin öncesi ve sonrasında çok fark vardı. Araştırmanızı öneririm marka önemli değil ben argenine diye arattım gerçekten sperm kalitesi hızı vs baya etkilediğini okudum

yok canım kalamadım 2 aşılamayla olmadı sebepsiz infertilite
Cok t ederim

Reactions: Jou
Kac ayda degeri yukseldi biliyo musunuz?

Aşılamanın tutmasındaki belki de en yüksek rol sperm değerlerine aittir. Yüksek olması şansı arttırır her zaman.fiyat konusuna gelin ce 1 hafta önce özelde 2400 tuttu

Ay cok iyi olur cok minnettar kalirim
Burada bahsetmişler ama benim okuduğum yazı daha detaylıydı . Forumdaki bu sperm sorunları ile ilgili konuları okusarnız mutlaka denk gelirsiniz

Keciboynuzu da yapiyorum prooseed de kullaniyorum , sperm sayisi 82 mil , hareketlilik 48 , ileri hiz da sknti var artar mi ki bu ileri hiz
Sizin sperm değerleri düşük değilki. Normal yolla bile tutma ihtimali yüksek değerler bence. Sperm üretimi 75-90 gün arasında olduğu için 1 ayda hemen yükselmeyebilir ilaçla. Aşılama yaptıracaksınız aşılamada sperm yıkandığı için hareketlilik artıyor.

Merhaba cnm benim eşim kullandı ama ben vitamin takviyesinde de bulundum aşılama sürecimde eşim adet oldugumda başladı düşün 10 gün sabah akşam içti morfoloji daha iyi oldu 200000 sperm 350000 oldu ama doktor herkezde etki etmediğini söyledi umarım eşinde işe yarar

3 ay beklemeye karar verdim 1 haziranda basladk kullanmaya agustos sonuna kadar beklicem eylul gibi tekrar semen analizi baktik yukselmiyo , asilama yaptrcaz

Keciboynuzu mu prooseed mi?

Aşılamanın tutmasındaki belki de en yüksek rol sperm değerlerine aittir. Yüksek olması şansı arttırır her zaman.fiyat konusuna gelin ce 1 hafta önce özelde 2400 tuttu
Hangi hstane , birde asilama islemleri disinda baska test yaptilar mi yoksa sadece asilama islemi mi

Baska ne vitamin takviyesi yaptiniz ? Bnde esime alayim

Baska ne vitamin takviyesi yaptiniz ? Bnde esime alayim
Amway aldım cnm resimde ekledim nasıl kullandırdığımı aynı vitaminleri farklı marka alabilirsin kullanışı 15 gün yazdığı gibi sonra günde teke düşürüyor

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30
Hangi hstane , birde asilama islemleri disinda baska test yaptilar mi yoksa sadece asilama islemi mi
Valla cnm amh tır göğüs filmin rahim filmin simirindi hepsi olması gerekiyor ben hep devlette yaptım eşimin testini özellikle çapada yaptırdım emseye başladım

Bence aşılama için acele etmeyin derim çünkü aynı yollardan geçtim ileri hareketin yükselmesi lazım aşılama ile normal ilişki arasında çok fark yok bi üç ay bekleyin öyle test verin zaten sperm 72 günde yenileniyor vücutta

Eskişehir ümit hast. Benim özel sağlkk sigortam var muayene ve tetkikleri karşılıyor. Sadece iğneler ve aşılama fiyatı 2400 muayeneler ve tetkiklerle beraber 3000 i geçerdi. Tetkik olarak sadece hormon testi istedi. Ama devlette sanırım hsg yi zorunlu istiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…