arkadaşlar lütfen yardım!izmirde yaşıyoruz,tüp bebeği istanbulda yaptıracağız inşallah.alman hastanesinde alper şişmanoğlu varmış,bahçeci fulyada halit fırat erden varmış.iki doktor hakkında veya iki hastane hakkında bilgi sahibiyseninz yardımcı olun lütfeeeenn
arkadaşlar lütfen yardım!izmirde yaşıyoruz,tüp bebeği istanbulda yaptıracağız inşallah.alman hastanesinde alper şişmanoğlu varmış,bahçeci fulyada halit fırat erden varmış.iki doktor hakkında veya iki hastane hakkında bilgi sahibiyseninz yardımcı olun lütfeeeenn
Canım ben tavsiye üzerine bahçeci fulyaya gidiyorum, ilk aşılamamı yeni denedik, sonuç bekliyorum. Ama bahçeciyi bana öneren kişi yaklaşık 8 yıldır bebek bekliyordu, ankarada çeşitli tüp bebek denemeleri olmuş, problem eşinden kaynaklanıyordu. İlk denemesinde hamile kalmış. Şimdi ikinci embiriyosuyla yeniden hamile kaldı 2. bebeğine. Benim doktorum Erbil Yağmur.Ve gerçekten çok memnunum. Ama Alman hastanesi hakkında bilgim yok canım. Umarım bebeişine en kısa sürede kavuşursun