- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyibi doktora muayene olun testlerinizi yaptırın. Allahım izin verdikten sonra hiç bişey olmaz canım korkma bilinçli bi bayansın alkol alınmayacagının farkındasın yeduklerıne ozen göster doktorundan liste al yada bi bealenme uzmanından. Sağlıkla kucağına al canım
Allah srlamete cıkarsın canım. Rabbum en hayırlısını bılır yuregın serinlesin dua et bol bol
Slm arkadasim ins herseyin normaldir ben bugun hayatimin mutsuzlugunu yasiyorum 6 haftalik hamileyim ve esimle deli gibi cocuk istiyorduk hamile oldugumu ogrendigimizde mutluluktan agladik ailcek cunku ilk torun gircrkti eve ve biz korunmayi biraktigimizdan beri yediklerimize varana kadar dikkat ettik ve hamileligim boyunca yatdim aman dikkat edeyim diye oysa bebegim saglikli degilmis kalp atisini bile duyamadik bugunse doktorum dusmesini bekliycez dedi bur kac gune dusecek dedi sakinan goze vop batarmis dogru bi soz bence allh sukretmelisin ki ben inaniyorum saglikli bir bebek o cunku sagliksiz olsa duserdi ve herseye ragmen annesine kavusmayi hayal ediyo allahim ins sorunsuz sahlikla kucagina almayi nasio eder
Yazini okudugumda ilk aklima gelen suydu
Gebe oldugunu bilmeden alkol kullanmis bence hic bisi yoktur bu bebekte die dusundum ins da oyledir ins sag salim dogar annesi
Sanirim artik alkolu biraktin bebis icin umarim bebegini sag salim kucagina alirsin
Ilk 3 ay bebis senden pek bisi almiyor die biliyorum ben gebelikte
Beslenmene cok dikkat et annesi alkolu atmissindir simdiye kadar vucudundan ama alkol kullanirken cok bakmamisindir kendine yemene icmene simdi bebek swnden aliyo senide zarara ugratmamasi icin super bi beslwnme duzeni kur kendine
Ne diyebilirimki dedidigin gibi alkol hakkinda cok sey bilmiyorum ama karamsar olup senide uzmek istemedigim icin olumlu seyler yazdim yanlis bisi mi yaptim anlamadimAlkol hakkında bilinenler kadar bilinmeyenler çok onemli siz onları okuyun bence..Alkol öyle internetlerde fetvalarda yazdığı gibi vücuttan kolay atılan bişey değil.Ben zaten normal içici seviyesinde içmiyordum yani benimki fazlaydı.Ama fazlalığından çok sana en tehlikeli yanını söyleyeyim SIKLIĞIYDI.Abartısız hergün olmasıydı..Ara ara kendimce vücudum temizlensin az bi kendime geleyim die ara verdiğim bi haftalar sayılmazsa.en uzun sürem iki aydı.Ama su an evet öğrendikten sonra bıraktım tamamen hamileliği..ama ben zaten çok geç anlamıştım öğrenmiştim.12 hafta az bi süre değil.hem geri dönememek için hemde bırakmak için...Alkol beyin hücrelerini öldürüyor direk ama kadınlarda erkekten daha fazla.Benim içtiğimi başka bi kadın içse o bebek düşerdi.Ama bende şok etkisi derecesinde tutundu! Bundan sonrası.......................(izleyip görücez)...
Ne diyebilirimki dedidigin gibi alkol hakkinda cok sey bilmiyorum ama karamsar olup senide uzmek istemedigim icin olumlu seyler yazdim yanlis bisi mi yaptim anlamadim
Bunun iyi yani cokta bagimli degilmisin anlasilan hamile oldugunu ogrenir ogrenmez birakmissin umarim sag salim alirsin bebegini kucagina :)
şimid genetik testler yqpıluyor özzel hastanelerde alına örnekler yurt dışına gönderiliyor ylnız biraz pahalı 3000 tl civarında,,,ben bazı terımlere cok yabancıyım bılıyo musunperinatolog ne ilk kez duydum..yani bi de ben bebek sağlığı hakkında ne testiyle bilgi sahibi olabilirim?alkol beyın hucrelerını olduruyomus ama bunu nasıl anlamam mumkun..ultrasonda bana bı gulumsemedıgı kaldı ama beynı ne durumda nasıl anlarım ?
düğün de yaptık dernekte canm:) ama geçim olmadıktan sonra insanların önünde gecen bes saatlik maymunluktan baska birşey değildi bana göre..içkinin ayarını kaçırıp seninde hamile olup olmadığının farkında dahi olmayan bir kocan olduktan sonra istersen 40 gün 40 gece düğün yap..çokta önemli değil...canım yazdıklarını okudum.. bebek seni ne olursa olsun bırakmmış.. bundan sonra evli değilseniz küçük bi nikah yapın bence ...tabi karar sizin yinede......Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amniyosentez ile sağlıklı olup olmadığını öğrenebilirsin..sonra için rahat bir şekilde hamileleiğini sürdürürsün..artık anne olacaksın ve şu alkolü de bırak artık..çünkü bebeğin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var..alkolik anneye değil..güle güle büyüt bebeğini..sağlıcakla kal..![]()
Şuan ağlıyorum bende hamileyim. Durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardmcın olsun. Seni bırakmayana kadar sende onu bırakma nolur eminim sana kızgın değildir annesisin sonuçta![]()
haala içtiğimi düşünecek kadar cahil değilsindir umarım !!! benim yazımın başlığında bile BİLMEDEN YAPILAN yazıyor..Öncelikle onu okumanı rica ederim..Öğrendikten sonra 6. ayıma yaklastım haaaala bunu yapmak zaten vahşet gibii bişey olur.kendime cok ıyı bakıyorum tabiiki..