- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Sormayın ozaman. Ben düşük yapıyosunuz demedim deseydim üzülürdünüz. Bidaha yaptırın testi ozaman sevinin hamileyim diye.burda neler görüyoruz.bastan insan seviniyo sonra yıkım oluyo. Ayıp yani herkes herkesden polyannacılık bekliyo. Milleti düsünmekte suç. Allah kucagniza almayi nasip etsn hamilesiniz .özelikle bi aksilik olmasa diye belirtim merak etme bilgim var o kadar her ihtimale karşı
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bunları bende biliyorum da siz bi yazdıklarınıza bakınSormayın ozaman. Ben düşük yapıyosunuz demedim deseydim üzülürdünüz. Bidaha yaptırın testi ozaman sevinin hamileyim diye.burda neler görüyoruz.bastan insan seviniyo sonra yıkım oluyo. Ayıp yani herkes herkesden polyannacılık bekliyo. Milleti düsünmekte suç. Allah kucagniza almayi nasip etsn hamilesiniz .
Degeriniz sevinmek için düşük tekrar yaptırın ozaman sevinin demeye calistim neyse ne herkesn derdi kendine yetiyo. Kalp kirmaya gerek yok hoscakalin.Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bunları bende biliyorum da siz bi yazdıklarınıza bakın
Merak etmeyin sevinçli değilim havalarda umuyorum iyi yorumda beklemiyorum benim sorum "bi aksilik olmazsa" ne zaman gözükür dedim bilmiyorsan yorum yapıp insanın morelini bozmaya gerek yokSormayın ozaman. Ben düşük yapıyosunuz demedim deseydim üzülürdünüz. Bidaha yaptırın testi ozaman sevinin hamileyim diye.burda neler görüyoruz.bastan insan seviniyo sonra yıkım oluyo. Ayıp yani herkes herkesden polyannacılık bekliyo. Milleti düsünmekte suç. Allah kucagniza almayi nasip etsn hamilesiniz .
Ay siz öyle düşer yazınca, bu bebek düşer gibi anlaşıldı. Ya da düşük yazmıştınız. Değer değil de sanki bu gebelik düşük gibi anlaşıldı ondan bi tavır oluştuDegeriniz sevinmek için düşük tekrar yaptırın ozaman sevinin demeye calistim neyse ne herkesn derdi kendine yetiyo. Kalp kirmaya gerek yok hoscakalin.
O kapıya çıktıgını farketmedim. Deger düşük yazmak istemistmAy siz öyle düşer yazınca, bu bebek düşer gibi anlaşıldı. Ya da düşük yazmıştınız. Değer değil de sanki bu gebelik düşük gibi anlaşıldı ondan bi tavır oluştu
O kapıya çıktıgını farketmedim. Deger düşük yazmak istemistm
2kapıya açılan cümleler türkçenin azizligi malesef. Ayrıca ben nerden biliyim düşükmü yapıyo. Söylemek istedgm gayet açıkKeşke her okudugumuzu anlasak demi ,
Aynen orasını bende yanlışAy siz öyle düşer yazınca, bu bebek düşer gibi anlaşıldı. Ya da düşük yazmıştınız. Değer değil de sanki bu gebelik düşük gibi anlaşıldı ondan bi tavır oluştu
Yanlış anlaşılma olmuş ama sizde değer düşük değilde düşük yazmışsınız2kapıya açılan cümleler türkçenin azizligi malesef. Ayrıca ben nerden biliyim düşükmü yapıyo. Söylemek istedgm gayet açık
Bu gün tekrarlıycam bakalım nasip İnşallah bende yengeniz gibi kucağıma alırım48 saat sonra tekrarlayın testi artışı bi görün. Önemli olan kaç olduğu değil düzenli yükselmesi değerin. Bu değrele başlayıp doğurdu yengem. Sitres yapmamaya çalışın. beta 1500 lere geldiğinde vajinal ulturasonla görünür kese. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
inşallahBu gün tekrarlıycam bakalım nasip İnşallah bende yengeniz gibi kucağıma alırım
Canim hayirli ugurlu olsun.Saglikla kucagina al insallah.Degerin dusuk falan degil.Onemli olan 2 kati ya da %60 lik artis gostermesi 2 gunde bir.Burda ne yazarsan bi karsi gorus cikiyo.Herkes doktor mubarek.Yok degerin dusuk yok o varsa bu olur bilmem ne ben doktoruma sordum bu foruma ozellikle girmememi soyledi ama ben dayanmayip bakiorum.Bu foruma bakarsan 50 lerde beta hcg yle hamilelik olmaz saglikli ilerlemez bilmem ne.Icini kafani bulandirirlar.Hiiic takma bile.Bu gün tekrarlıycam bakalım nasip İnşallah bende yengeniz gibi kucağıma alırım
Aynen öyle ben burayı hiç girmediğim ay hamile kaldım biliyomusunuz girmemek daha iyi aslında aklımdan çıkaramıyorsun sürekli buraya girerek teşekür ederim inşallah sağlıklıdır hamilelik bu gün yaptırcam bchg 1 gün gecikmeyle çıkan sonuçtu 42 İnşallah artmıştır en son pazartesi yaptırdım teşekür ederimm ya gerçekten iyi geldiniz sizdemi hamilesinizCanim hayirli ugurlu olsun.Saglikla kucagina al insallah.Degerin dusuk falan degil.Onemli olan 2 kati ya da %60 lik artis gostermesi 2 gunde bir.Burda ne yazarsan bi karsi gorus cikiyo.Herkes doktor mubarek.Yok degerin dusuk yok o varsa bu olur bilmem ne ben doktoruma sordum bu foruma ozellikle girmememi soyledi ama ben dayanmayip bakiorum.Bu foruma bakarsan 50 lerde beta hcg yle hamilelik olmaz saglikli ilerlemez bilmem ne.Icini kafani bulandirirlar.Hiiic takma bile.
Kesinlikle oyle canım senin kaç gün gecikmede bu değer çıktı nasibimizde varsa gelir canım beklemekten başka yapıcak bişey yokMerhaba.. Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz.. Benimde beta hcg 58 çıktı.. Doktorum pazartesi tekrar gel yine bakalm dedi eğer artarsa kesin hamilesindir dedi ama artmazsa kötü sonuclanabilir dedi..
Simdi mecburen pazartesini bekliycem
Bu arada bende bu foruma girmediğim ay hamile kaldim.. Tabi inşallah kotu sonuçlanmazsa.. Buradaki yazilari okudukca cok fazla kafaya takip strese giriyoruz.
Kesinlikle oyle canım senin kaç gün gecikmede bu değer çıktı nasibimizde varsa gelir canım beklemekten başka yapıcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?