acil yardım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum

ALEVADAUGUR

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
56
0
16
İzmir
merhaba 18 haftalık hamileyim arada bir tekmelerını hep hıssettırıyordu ama 2 gundur hiç hareket yok tatlı seyler yedım ama genede hareketlerını hıssedemıyorum başına böyle bısey gelen varsa fıkır verın ben kafamı taktıkca sureklı dınledıkce sankı hıç hareket etmıyor((

bi doktora gözukmen en mantıklısı...burda yazılanlar ıcıını nasıl rahatlatır bılemıyorum:26:

siz 18 haftalık hamileyken hareketleri nasıldı onun fıkrını almak ıstedım normalde cok sıklıkla hıssetmıyordum 2 gunde 1 hıssettıgım oluyordu acaba erkenmı hareketlerı ıcın onun ıcın yazmıstım

Canim Bende aynisini yasiyorum Bende 18 haftalik hamileyim arada bir hafiften hissediyordum dunden beri hic hissetmedim ama sanirim daha kucuk oldugundandir

Canim ilk bebeginizse 20 haftadan sonra hissediliyo.. Oncesinde ise aslinda bagirsak hareketleri o donemde fazla oldugu icin o hissediliyo. Doktor oyle demisti. Hissetmiyorum hic bebei demistim erken zaten daha o hissettigin seyler bagirsak hareketlerin olabilir demisti.. Yer degistiriyomus cunku. Korkma bence ama gene de icin rahatlasın bi git doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…