Acil yardım boşanmanın eşiğindeyim çok çaresizim lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

Gulguzeli40

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
3
0
1
38
Nasıl söylenir bilmiyorum ama derdimi başka kimseye açamadım. 2,5 yıllık evliyim artık kocamın yaptıklarına dayanamıyorum. Kocamın cinsel organı çok büyük ve kalın. Benden sürekli olarak çok uç fanteziler istiyor. Normal ilişkilerimiz bile çok acı verici oluyor, bana çok kaba davranıyor. Neredeyse Haftanın yedi günü bana nefes bile aldırmıyor. Her şeye tamam dedim ancak benden 3 sefer kızlık zarımı diktirme fantezisi yapmamı istedi bunu yaptım ancak evlilik yıl dönümümüzde yeniden istiyor. Artık bu ilk gece travmasına daha fazla dayanamıyor zaten her ilişkimden sonra acı ve zaman zaman kanama yaşıyorum bu ise beni artık bitiriyor. Evlilik yıl dönümümüze 2 hafta kaldı. Artık ben çok yıprandım ne dediysem isteklerinden vazgeçiremiyorum. Sizce boşanmalı mıyım. Anneme ve babama soramıyorum sizce onlara da anlatıyım mı. Lütfen bana bir çare bulun :((((

Tabii ya bu konular kesinlikle anne baba ... yedi sülale...maaile toplaşıp konuşulacak konular .

İyice bi masaya yatırın hele ...

İşin " Boyutunu "ölçün biçin ... Gerçekten büyük mü küçük mü (mesele) ???

Dikim mesela ? O da önemli... kaçtan sonra bu evlilik "dikiş" tutmaz . Bunu da konuşun.

Öyle yani .

Konuşun mutlaka .:işsiz::işsiz:

(kiblendiniz bu arada , bunu da konuşun)

Son düzenleme:
Yaa nasıl bi psikolojisi var o adamın.Kusura bakma ama manyak bir insan imajı geldi gözümün önüne.Konuşmayı dene.Bedenim dayanamıyor acı çekiyorum de.Redd ederse çare malesef boşanmak

Kes kökünden kurtul aman dert ettiğin şeye bak. Millet siyahi arıyor :D Şaka bir yana, olmuyorsa ayrılmalı... Böyle travmatik hayat yaşanmaz.

S shot bu sefer ben çağırayım dedim :D konuyu okudum ve aklıma sen geldin:KK200:

Allah askina ne diye kafa buluyorsun burada matematigin gercekten eksi 0.
2,5 yil evlisiniz ve 2 hafta sonra evlilik yil dönümünüz var woooow süper zaten erkekler anca bukadarini sklinds tutabilir

Okadar cabuk bosanilmaz canim az daha cabala kucultuun mesela torpilettirin biraz teknoloji cok ilerledi her derdin devasi var gülum:KK51: kizlik zarinizi 4 kez diktirdiniz bence olmamis o komple dikilsin orasi dikis tutmamis iyi bir terzi bulun acilen dikisi iyi olan yama gerekebilir:işsiz:

2 yıl 11 aylık mı yazsaydım yuvarladık

Yok, ben de 2 yıl 9 ay 10 günlük evliyim ama soranlara 3 yıllık evliyim diyorum. Bu durumda yuvarlak hesap yapılırken yukarı yuvarlanır. Yani yine matematik hatası...

Bu arada derdini seveyim butonu kimin fikriydi gene unuttum yahu!

Neyse ben size geçmiş olsun dileyip kaçayım. :)

Hahayt konuya gel @Migim :D
Bdv uyumuş diyordum ki ne goreyim. Birinin canı fena sıkılmıs galiba böyle fake konu mu olur bee biraz inandirici yapsaydinizda iki gırgır yapsaydık şurda :D

Back
X