Teşekkür ederim ama olumsuz yorumlar okudum ve kafam karışık Esabil Eker hakkında..Esabil Eker'i düşünebilirsin
Nerede okudunuz ben hiç göremedim gösterir misin ? Bende Esabil beyi düşünüyordumTeşekkür ederim ama olumsuz yorumlar okudum ve kafam karışık Esabil Eker hakkında..
Uzun zamandır araştırıyorum burdan okumuştum tabi birazda şans işi bu başka görüştüğünüz Doktor oldumu peki?Nerede okudunuz ben hiç göremedim gösterir misin ? Bende Esabil beyi düşünüyordum
Hım Cevdet Murat Akagün üde çok önerdiler bana ama insanın kafası çok karışıyorHayır Haldun beyi düşünüyordum o da çok pahalı 3000 Euro falan diyor ben Esabil beye olacağım bence siz hacettepeye bakın orası de 5-6 bin alır
Umarım istediğin gibi olur herşey :)Ne kadar cok bakarsan o kadar karisiyor kafan iyi arastirmak lazim tabi ama sans birazda haftaya bugun esabil beye ameliyat olucam fotoraflari paylasicam allahin izniyle
Siz hangileriyle görüştünüz ?bende senle ayni durumdayim kbb ciden gun aldim plastikcilerfr kaldi aklim ins hayirlisi olur
Canım ben de olucam aynı şekilde KBB ve estetik cerrahi girecek Ankara Gazi de Kemal findikcioglunu araştırıyorum olanlar memnun ama yaptığı burunları gormedimMerhaba... Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ANKARA da KBB uzmanı doktoruna burun estetiği olan arkadaşlar ve sonuçtan memnun kalanlar lütfen yardımcı olurmusunuz. KBB uzmanına ameliyat olmak istiyorum çünkü hem sağlık açısından problemim var ve bu yüzden daha iyi geleceğini düşündüm.
Canım fotoğrafları atar mısın olduğundaNe kadar cok bakarsan o kadar karisiyor kafan iyi arastirmak lazim tabi ama sans birazda haftaya bugun esabil beye ameliyat olucam fotoraflari paylasicam allahin izniyle
Öncesi ve sonrasının fotoğrafları var mı canım ? Bir de ne kadar ücret verdinEsabil Ekere hem sağlık açısından hemde estetik açısından ameliyat aldum çok memnunum tavsiye ederim .
Fotoya http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asta-yorumlari-burun-estetigi.517103/page-129 burdan bakabilirsin.Fiyat bilgisine gelince 1.500 -2.200 civari bir ödeme yapıyosunÖncesi ve sonrasının fotoğrafları var mı canım ? Bir de ne kadar ücret verdin
Canım güzel olmuş :) eski halinin fotoğrafı var mı bir de esabil bey ankarada hangi hastanedeFotoya http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asta-yorumlari-burun-estetigi.517103/page-129 burdan bakabilirsin.Fiyat bilgisine gelince 1.500 -2.200 civari bir ödeme yapıyosun
Teşekkür ederim Esabil hoca Sincan Dr.Nafiz Körez Devlet Hastanesinde fotoyu özelden atabilrimCanım güzel olmuş :) eski halinin fotoğrafı var mı bir de esabil bey ankarada hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?