ACİL YARDIM (Burun Estetiği)

fogliaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
55
5
6
31
Merhaba... Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ANKARA da KBB uzmanı doktoruna burun estetiği olan arkadaşlar ve sonuçtan memnun kalanlar lütfen yardımcı olurmusunuz. KBB uzmanına ameliyat olmak istiyorum çünkü hem sağlık açısından problemim var ve bu yüzden daha iyi geleceğini düşündüm.

Hayır Haldun beyi düşünüyordum o da çok pahalı 3000 Euro falan diyor ben Esabil beye olacağım bence siz hacettepeye bakın orası de 5-6 bin alır

Hayır Haldun beyi düşünüyordum o da çok pahalı 3000 Euro falan diyor ben Esabil beye olacağım bence siz hacettepeye bakın orası de 5-6 bin alır
Hım Cevdet Murat Akagün üde çok önerdiler bana ama insanın kafası çok karışıyor

Ne kadar cok bakarsan o kadar karisiyor kafan iyi arastirmak lazim tabi ama sans birazda haftaya bugun esabil beye ameliyat olucam fotoraflari paylasicam allahin izniyle

bende senle ayni durumdayim kbb ciden gun aldim plastikcilerfr kaldi aklim ins hayirlisi olur

29 mayıs hastanesinde Sibel Boztaş ı düşünüyorum Kbb ci. Estetik ve nefes için. Fikri olan var mı

Canım ben de olucam aynı şekilde KBB ve estetik cerrahi girecek Ankara Gazi de Kemal findikcioglunu araştırıyorum olanlar memnun ama yaptığı burunları gormedim

Esabil Ekere hem sağlık açısından hemde estetik açısından ameliyat aldum çok memnunum tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…