- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
-
çok sağolun . Allah kimsenin başına vermesin. tek olsam umrumda değil aslında ama nişanlıyım. işi nişanlıma laf uzatmaya kadar götürüyor ne yapcam bilmiyorum..Allah yardımcın olsun çok zor.. Savcılığa başvuru yapmalısın mesajlarla beraber..
ne diyor ki yani derdi ne? savcılığa git.
çok teşekkürler..Önce karakola gitmen gerekiyor sonrasında da savcılığa yönlendiriyorlar..Tehdit ağır bir suç ''seni mahvederim'' yazdıysa bile ciddi başı ağrır
Rica ederimçok teşekkürler..
daha rahat ve özgür bir hayat istedi ve annemle beraber beni bırakıp gittiler. bende onlarla görüşmeyi kestim ama kardeşim benimle uğraşmayı kesmedi. durduk yere bunları yaşamak, hayatımı düzene koymuşken böyle şeylerle karşılaşmak benim için iyi şeyler değil.kardeşinizle bu kadar kanlı bıçaklı olacak ne yaşadınız ki?
daha rahat ve özgür bir hayat istedi ve annemle beraber beni bırakıp gittiler. bende onlarla görüşmeyi kestim ama kardeşim benimle uğraşmayı kesmedi. durduk yere bunları yaşamak, hayatımı düzene koymuşken böyle şeylerle karşılaşmak benim için iyi şeyler değil.
özgürlüğü siz mi engelliyordunuz ki annesiyle beraber gitti ,çok saçma değil mi? hani yalnız gitse neyse de anneyle berwaber olunca??daha rahat ve özgür bir hayat istedi ve annemle beraber beni bırakıp gittiler. bende onlarla görüşmeyi kestim ama kardeşim benimle uğraşmayı kesmedi. durduk yere bunları yaşamak, hayatımı düzene koymuşken böyle şeylerle karşılaşmak benim için iyi şeyler değil.
savcılığa verin bir ihbar çeksinlerde aklı başına gelsin.
insan kardeşine nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor.
Hadi kardeşiniz istedi de anneniz neden sizi bıraktı..
Kız evlat bırakılan üstelik..
Allah yardımcınız olsun..
özgürlüğü siz mi engelliyordunuz ki annesiyle beraber gitti ,çok saçma değil mi? hani yalnız gitse neyse de anneyle berwaber olunca??
bir de özgrülük istedi madem neden uğraşıyor sizinle?
bence anlatmadığınız birşeyler var ...
adresini değiştir, izinikaybettir, kardeşini savcılığa mı vereceksin kardeşin sonuçtaben ne olursa olsun bu zamana kadar sustum bir şey yapmadım ama artık dayanamıyorum..
sağolun..
ben kardeşimin özgürlüğünü neden engelleyeyim ayrıca banane bundan kim olursa olsun. annem babamla zaten boşanacaklardı o sadece olayları biraz hızlandırıp gittiler. okulunu her şeyini bıraktı. ama ben okulumu okudum çok iyi bir işim var. onda bunlar yok. halam ve babamla da bu şekilde uğraştı. neden? biz çileden çıkıpta bir şey yapalım suçlu olalım bizden tazminat alsın diye. şimdi yeterince açık oldu mu? hatta ilk attığı tehdit içerikli mesajlar da babamın onun çocuk parasını aldığına yönelik mesajlardı. sadece para hırsı. açık oldu mu şimdi?
benim bir hatam olsa zaten mahkemeye verecek durumda olamazdım mantıken değil mi?
işimi gücümü nişanlımı her şeyimi bırakıp nereye gidebilirim böyle bir şeyi yapamam. bende onun ablasıyım ama bu onun umrunda değil..adresini değiştir, izinikaybettir, kardeşini savcılığa mı vereceksin kardeşin sonuçta
su uslubunuz okadar ters okadar kavga eder gıbı kıben kardeşimin özgürlüğünü neden engelleyeyim ayrıca banane bundan kim olursa olsun. annem babamla zaten boşanacaklardı o sadece olayları biraz hızlandırıp gittiler. okulunu her şeyini bıraktı. ama ben okulumu okudum çok iyi bir işim var. onda bunlar yok. halam ve babamla da bu şekilde uğraştı. neden? biz çileden çıkıpta bir şey yapalım suçlu olalım bizden tazminat alsın diye. şimdi yeterince açık oldu mu? hatta ilk attığı tehdit içerikli mesajlar da babamın onun çocuk parasını aldığına yönelik mesajlardı. sadece para hırsı. açık oldu mu şimdi?
benim bir hatam olsa zaten mahkemeye verecek durumda olamazdım mantıken değil mi?
doğru ama intikamalmak için de kardeşine bunu yapma, gerçektenölüm tehliken varsa bildirişimi gücümü nişanlımı her şeyimi bırakıp nereye gidebilirim böyle bir şeyi yapamam. bende onun ablasıyım ama bu onun umrunda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?