acil yardım dava açılması hakkında..

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
arkadaşlar benim kardeşimle biz senelerdir görüşmüyoruz. geçen sene sonu bana tehdit içerikli mesajlar attı silmedim sakladım ama herhangi bir şey yapmadım. sabah yine 4:30 gibi bana aynı şekilde mesaj atmış. dava açıcam artık sapık gibi gece yarısı çok rahatsız oluyorum ve korkuyorum da bana bişey yapmasından. napmam lazım bilen biri anlatırsa sevinirim

Önce karakola gitmen gerekiyor sonrasında da savcılığa yönlendiriyorlar..Tehdit ağır bir suç ''seni mahvederim'' yazdıysa bile ciddi başı ağrır

kardeşinizle bu kadar kanlı bıçaklı olacak ne yaşadınız ki?
daha rahat ve özgür bir hayat istedi ve annemle beraber beni bırakıp gittiler. bende onlarla görüşmeyi kestim ama kardeşim benimle uğraşmayı kesmedi. durduk yere bunları yaşamak, hayatımı düzene koymuşken böyle şeylerle karşılaşmak benim için iyi şeyler değil.

savcılığa verin bir ihbar çeksinlerde aklı başına gelsin.

insan kardeşine nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor.

daha rahat ve özgür bir hayat istedi ve annemle beraber beni bırakıp gittiler. bende onlarla görüşmeyi kestim ama kardeşim benimle uğraşmayı kesmedi. durduk yere bunları yaşamak, hayatımı düzene koymuşken böyle şeylerle karşılaşmak benim için iyi şeyler değil.

Hadi kardeşiniz istedi de anneniz neden sizi bıraktı..
Kız evlat bırakılan üstelik..
Allah yardımcınız olsun..

özgürlüğü siz mi engelliyordunuz ki annesiyle beraber gitti ,çok saçma değil mi? hani yalnız gitse neyse de anneyle berwaber olunca??
bir de özgrülük istedi madem neden uğraşıyor sizinle?
bence anlatmadığınız birşeyler var ...

savcılığa verin bir ihbar çeksinlerde aklı başına gelsin.

insan kardeşine nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor.

ben ne olursa olsun bu zamana kadar sustum bir şey yapmadım ama artık dayanamıyorum..

Hadi kardeşiniz istedi de anneniz neden sizi bıraktı..
Kız evlat bırakılan üstelik..
Allah yardımcınız olsun..

sağolun..

özgürlüğü siz mi engelliyordunuz ki annesiyle beraber gitti ,çok saçma değil mi? hani yalnız gitse neyse de anneyle berwaber olunca??
bir de özgrülük istedi madem neden uğraşıyor sizinle?
bence anlatmadığınız birşeyler var ...

ben kardeşimin özgürlüğünü neden engelleyeyim ayrıca banane bundan kim olursa olsun. annem babamla zaten boşanacaklardı o sadece olayları biraz hızlandırıp gittiler. okulunu her şeyini bıraktı. ama ben okulumu okudum çok iyi bir işim var. onda bunlar yok. halam ve babamla da bu şekilde uğraştı. neden? biz çileden çıkıpta bir şey yapalım suçlu olalım bizden tazminat alsın diye. şimdi yeterince açık oldu mu? hatta ilk attığı tehdit içerikli mesajlar da babamın onun çocuk parasını aldığına yönelik mesajlardı. sadece para hırsı. açık oldu mu şimdi?
benim bir hatam olsa zaten mahkemeye verecek durumda olamazdım mantıken değil mi?

ben ne olursa olsun bu zamana kadar sustum bir şey yapmadım ama artık dayanamıyorum..

sağolun..

ben kardeşimin özgürlüğünü neden engelleyeyim ayrıca banane bundan kim olursa olsun. annem babamla zaten boşanacaklardı o sadece olayları biraz hızlandırıp gittiler. okulunu her şeyini bıraktı. ama ben okulumu okudum çok iyi bir işim var. onda bunlar yok. halam ve babamla da bu şekilde uğraştı. neden? biz çileden çıkıpta bir şey yapalım suçlu olalım bizden tazminat alsın diye. şimdi yeterince açık oldu mu? hatta ilk attığı tehdit içerikli mesajlar da babamın onun çocuk parasını aldığına yönelik mesajlardı. sadece para hırsı. açık oldu mu şimdi?
benim bir hatam olsa zaten mahkemeye verecek durumda olamazdım mantıken değil mi?
adresini değiştir, izinikaybettir, kardeşini savcılığa mı vereceksin kardeşin sonuçta

su uslubunuz okadar ters okadar kavga eder gıbı kı
ınsanlar anlayabılmek daha fazla yardımcı olabılmek adına sıze soru sormuslar
sızın buna karsılık bu ters cevabınıza ve herkesın sızın yanınızda degılde karsınızda olmasıyla bırlestırınce soylemedıgınız onemlı ayrıntılar oldugunu dusundum

hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X