Acil yardim.Dogum sonrası regl.

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
23
Arkadaslar 3 aylık bebeğim var. İkinci ay bitiminde regl oldum. Şimdi üç günüm geçti. Doğum sonrası regl duzeniniz nasıl oldu. Ilk regl den sonra düzenli mi oldunuz düzensizmi ?

Ben iki dogumumda da sonrasi 6.ayda 7.ayda regl olmustum .. Sonrasi hep duzenli oldu iki uc gun bazen oynar o da normal..

Bebek 8,5 aylıkken regl oldum

Başlangıçta düzenli olmaması nırmal ki zaten 1-2 gün gecikme her zaman normal

Ablamdan soyleyeyim dogumun 2.ayindan sonra regl oldu ve her ay duzenli olmaya devam ediyor masallah..

İnşallah benim de öyle olmuştur ya. Çok korkuyorum hamile kalırım diye.

Ben 30. Günden sonra ilk peryotta olmuştum. Bi on gün sürmüştü lohusa adetiyle normal adet döngüsü arasında. Sonrası hep düzenli oldum. Doktor böyle erken olup rahmini çabuk toparlayan bünyede düzen daha kolay oturur demişti ki öyle oldu.

Benm de on gun kadar sürdü. Şimdi bekliyorum iste. Cok fazla regl olmustum hasta bezi taktım o derece.

Dombik, post: 42560670, member: 576197"]Çabuk adet olunuyorsa çabukta hamile kalınır demişti bide doktor çok dikkatli ol demişti ilk aylarda. Hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE
İnşallah öyle bişey olmamistir ya. Mafolurum.

Benm de on gun kadar sürdü. Şimdi bekliyorum iste. Cok fazla regl olmustum hasta bezi taktım o derece.

Benim doğum yapmadan önce nasılsa yine öyle olmuştu. Çok değildi. Ama dediğim gibi bünyeye göre değişiyor çok. Değilsinizdir inşallah çok erken evet ama strese girmeyin.

Ben
Ben bi ghaftada toparlandm sezaryen olmama rağmen. Suan ki tek derdim regl olmamak.

Benim doğum yapmadan önce nasılsa yine öyle olmuştu. Çok değildi. Ama dediğim gibi bünyeye göre değişiyor çok. Değilsinizdir inşallah çok erken evet ama strese girmeyin.
Cok stres oldum valla. bilmiyorum ne olacak. İkinci çocuk için çok erken olur. Beş altı yıl düşünmüyorum çünkü.
b

UOTE="gonca2206, post: 42560752, member: 54561"]Ben 1 yıl hiç olmadım
Bebeğiniz küçük korunuyor musunu
Eşim korunuyor. Bende uc aylik igne vurdurmayi düşünüyorum.

TE="Dombik, post: 42560779, member: 576197"]Bende sezaryen oldum. Stres yapmayın artık herşey etkiliyor bu regl durumunu doğumdan sonra.[/QUOTE]
İnşallah dediginiz gibi olur.rahatladm biraz. Cok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…