• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım eder misiniz hamile miyim

birmevsimeyvesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
nişanlımla düzenli cinsel hayatımız vardı haziranda evlenecektik bu yüzden bunu problem etmiyordum yılbaşı gecesi beni aldattığını öğrendim. en son ilişkimiz 17 aralıkta kondomla oldu hamilelikten korktuğum için içimdeyken kondoma boşalmasını bile istemiyordum ve içimden çıktıktan sonra boşaldı. soruma gelecek olursak hamile olabilir miyim son reglim 3 aralıktı şuan hala regl olmadım çok stresliyim eski nişanlımdan hamile olmak istemiyorum hamilelik ihtimali var mı yarın test yapayım diyorum sizce?aşırı derecede akıntım var bu bazen seffaf su gibi ama bugün elime topak halinde yapışkan beyaz bir şey geldi mantar enfeksiyonu falan mı sizce

Bence olmaz yaşadığınız şeylerden dolayı da üzüntü stres etkilemiştir içinizi ferah tutun Rabbim size bişeyleri göstererek kurtarmış umarım yoktur 🙏🏻
açıkcası olmayacağını yani böyle bir şeyin mümkün olmayacağını biliyorum ama yinede çok korkuyorum varsa diye

teşekkür ederim ayrılmışken böyle birinden çocugum olsun istemiyorum
Cok haklısınız bende suan aynı durumdayım hemen hemen yumurtlama zamanı birliktelik oldu sonra kavga ettik dank etti bıraktım ailemin yanıma geldim normalde bi çocugum olsun diye dua ediyordum bu sefer olmasın diye

İçine boşalmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum stres yapma ve vücudunu yorma

Back
X