ben 8 yıllık memurum. başka başka yerlerde de çalıştım toplam hizmetim 11 yıl. daha önceki iş yerlerimde çok dikkafalı olduğumdan; başıma çok iş aldım. şimdi korkağın teki oldum çıktım. ben başlarda sandım ki ne kadar çok iş yaparsam, verilen görevi en iyi şekilde hatta istenmeyeni bile yaparsam iyi olurum. yılın memuru olurum vs. sandım. gezen ama çok laf getir götür yapan insanlara prim veriliyor. benimde o şey yapımda yok. arada kaldım. sevilmeyen memur oldum çıktım. daha önceki iş yerimde de şimdiki iş yerimde de bazı memurlar doğru dürüst yerinde değiller. sabah erkenden geliyorlar. mesai saatlerine çok dikkat ediyorlar. ama aralarda yoklar. geliş gidişleri tam... şu an odada 4 kişi olmamız gerekirken 2 kişiyiz siz düşünün.
maalesef. şikayet sistemi de yok. biri şikayet etmiş amirini. adam şeker hastasıymış. nerede ne kadar erken geldiği gün varsa (yada yalandan) tutanak tutup adamı ücraa ilçeye sürmüşler...
teşekkür ederim. evet zor durumdayım. sürekli hastalanıyorum. eşim dahil herkes umutlu. biraz bekle diyorlar. bende kışa kadar beklemeyi düşünüyorum. burası kışın zor bir şehir. gidiş gelişlerde yollar kapanıyor. ve bulunduğum ilçede hava kirliliği çok.