Acil yardım edin Allah için lütfen

Emsal28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
22
3
1
Arkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem

Arkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem
Kimyasal gebelik deniyor canim buna. Hormonların yukselmis ama bebek yok. insallah sonraki aylarda

Kac haftalik onu sormadim belki de yeni diye görünmemistir.

2684 hcg değerim ama kese yok ve gün gün azar azar artıyor ve kese falan yok arkadaşlar korkuyorum ya

Ikiz gebelik olabilir belki onlarda deger cok artiyor benimde 2 gunde vir 3 katina cikiyordu değerim dr ikiz dedi ama trk bebek vardi endişelenmeyin 5000 lerde keseyi görürsünüz insallah

Çok kötü durumdayım çok korkuttular hastanede tüpün patlar , iç kanaman olursa gel bir sürü şey dediler değerim az az artıyo 2 katı artmıyor arkadaşlar ağlamaktan canım çıktı korkuyorum

Kimyasalda değer bu kadar yükselmez. Dışgebelik belki olabilir kese yoksa.
Konu sahibi 2 gün arayla mı artışa bakıldı artış nasıl? Vajinal bakıldı mı?
2 gün arayla bakıldı az az artıyor ama hiç kese yok ne yapcam çok korkuyorum

Çok kötü durumdayım çok korkuttular hastanede tüpün patlar , iç kanaman olursa gel bir sürü şey dediler değerim az az artıyo 2 katı artmıyor arkadaşlar ağlamaktan canım çıktı korkuyorum
Canım öncelikle sakin olmaya çalış allah nasip ettiyse varsada stresten bebeğine zarar vereceksin değerin 2 günde bir artmıyorsa sağlıksız bi gebelik olabilir kendini üzme herşey Allahtan. Ben oğlumda keseyi 5000lerdeyken görmüstüm oyle hatirliyorum ama 6 ay once yine gebelik gecirdim 525ti degerim gunden gune dustu kanamam oldu dis gebelikmiş en son ne zman kan verdin

Ben adet olamayınca tarlusal içtim biteli 3 gün oldu adet olmadım diye doktora gittim . Kayınvalidem dedi ki durumu abart 2 hafta oldu adetim gelmedi de dedi. Sonra doktor cyclo prognova yazdı beyazları kullanırken kanamam oldu az bişey ara kanamadır dedim kahverengilere kadar kullandım , ilaç şiddetli karın ağrısı kanama yapınca kestim adet oldum sandım ve doktora gittim . Doktor sen adet değilsin rahmin çok kalınlaşmış dedi bi test yaptım 1589 ve ben şok . Ama kese hiç yok . 2 gün sonra 1710 olmuş az artmış. Neden oldu ki ya bana akıl verin lütfen

bugün kan verdim canım çok korkuttular ya kese hiç yok niye böyle yükseliyor değer

Bakın Tarlusaldan sonra 10 gün bekleme süresi vardır. Gebelik oluştuysa zarar veren bi ilaç değildir hatta tutunmayı kolaylaştırır.. Siz beklememişsiniz işler karışmış. Bunu doktora anlatın. Doktor dış gebelik filan ihtimalinden söz etmedi mi? Etmediyse başka doktora gidin. Öyle ise de korkmayın Allahın izniyle bu da çok karşılaşılan bir durum oldu artık.

Dış gebelik gibi duruyor ihmal etme muayeneni. Bu değer vajinal görünmeli ama karından zor. Karından ise ümit vardır canım geçmiş olsun

Canım
bugün kan verdim canım çok korkuttular ya kese hiç yok niye böyle yükseliyor değer
bana dış gebelik gbi ama bilemedim ki kanaman şuan devam ediyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…