Kimyasal gebelik deniyor canim buna. Hormonların yukselmis ama bebek yok.Arkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem
Kac haftalik onu sormadim belki de yeni diye görünmemistir.Arkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem
Ultrasonda kese değerin 5000 iken gözükmüyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış yönlendirmiş olmayayım2684 hcg değerim ama kese yok ve gün gün azar azar artıyor ve kese falan yok arkadaşlar korkuyorum ya
Ikiz gebelik olabilir belki onlarda deger cok artiyor benimde 2 gunde vir 3 katina cikiyordu değerim dr ikiz dedi ama trk bebek vardi endişelenmeyin 5000 lerde keseyi görürsünüz insallahArkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem
Kimyasalda değer bu kadar yükselmez. Dışgebelik belki olabilir kese yoksa.Kimyasal gebelik deniyor canim buna. Hormonların yukselmis ama bebek yok.insallah sonraki aylarda
2 gün arayla bakıldı az az artıyor ama hiç kese yok ne yapcam çok korkuyorumKimyasalda değer bu kadar yükselmez. Dışgebelik belki olabilir kese yoksa.
Konu sahibi 2 gün arayla mı artışa bakıldı artış nasıl? Vajinal bakıldı mı?
Korkmayın. Aynı yerde mi bakıldı? Aynı saatlerde mi bakıldı? Bu da etkiliyor diyorlar. Sat ne zaman?2 gün arayla bakıldı az az artıyor ama hiç kese yok ne yapcam çok korkuyorum
Geçmiş olsun bilgim yok ama iyi bildiğin güvendiğin bi doktora git hatta doktorlara.2 gün arayla bakıldı az az artıyor ama hiç kese yok ne yapcam çok korkuyorum
Canım öncelikle sakin olmaya çalış allah nasip ettiyse varsada stresten bebeğine zarar vereceksin değerin 2 günde bir artmıyorsa sağlıksız bi gebelik olabilir kendini üzme herşey Allahtan. Ben oğlumda keseyi 5000lerdeyken görmüstüm oyle hatirliyorum ama 6 ay once yine gebelik gecirdim 525ti degerim gunden gune dustu kanamam oldu dis gebelikmiş en son ne zman kan verdinÇok kötü durumdayım çok korkuttular hastanede tüpün patlar , iç kanaman olursa gel bir sürü şey dedilerdeğerim az az artıyo 2 katı artmıyor arkadaşlar ağlamaktan canım çıktı korkuyorum
bugün kan verdim canım çok korkuttular ya kese hiç yok niye böyle yükseliyor değerCanım öncelikle sakin olmaya çalış allah nasip ettiyse varsada stresten bebeğine zarar vereceksin değerin 2 günde bir artmıyorsa sağlıksız bi gebelik olabilir kendini üzme herşey Allahtan. Ben oğlumda keseyi 5000lerdeyken görmüstüm oyle hatirliyorum ama 6 ay once yine gebelik gecirdim 525ti degerim gunden gune dustu kanamam oldu dis gebelikmiş en son ne zman kan verdin
Sabreden bir kac hafta sonra belli olur zatenArkadaşlar hcg değerim çok yüksek ama kese yok , ne tüplerde ne rahimde hiç bişey yok kese adına . Başına böyle bir durum gelen oldumu nolur yardım edin düşünmekten kafayı yicem
Bakın Tarlusaldan sonra 10 gün bekleme süresi vardır. Gebelik oluştuysa zarar veren bi ilaç değildir hatta tutunmayı kolaylaştırır.. Siz beklememişsiniz işler karışmış. Bunu doktora anlatın. Doktor dış gebelik filan ihtimalinden söz etmedi mi? Etmediyse başka doktora gidin. Öyle ise de korkmayın Allahın izniyle bu da çok karşılaşılan bir durum oldu artık.Ben adet olamayınca tarlusal içtim biteli 3 gün oldu adet olmadım diye doktora gittim . Kayınvalidem dedi ki durumu abart 2 hafta oldu adetim gelmedi de dedi. Sonra doktor cyclo prognova yazdı beyazları kullanırken kanamam oldu az bişey ara kanamadır dedim kahverengilere kadar kullandım , ilaç şiddetli karın ağrısı kanama yapınca kestim adet oldum sandım ve doktora gittim . Doktor sen adet değilsin rahmin çok kalınlaşmış dedi bi test yaptım 1589 ve ben şok . Ama kese hiç yok . 2 gün sonra 1710 olmuş az artmış. Neden oldu ki ya bana akıl verin lütfen
Geç olabilir dış gebelikse. Bir kaç hafta fazla.Sabreden bir kac hafta sonra belli olur zaten
CanımBen adet olamayınca tarlusal içtim biteli 3 gün oldu adet olmadım diye doktora gittim . Kayınvalidem dedi ki durumu abart 2 hafta oldu adetim gelmedi de dedi. Sonra doktor cyclo prognova yazdı beyazları kullanırken kanamam oldu az bişey ara kanamadır dedim kahverengilere kadar kullandım , ilaç şiddetli karın ağrısı kanama yapınca kestim adet oldum sandım ve doktora gittim . Doktor sen adet değilsin rahmin çok kalınlaşmış dedi bi test yaptım 1589 ve ben şok . Ama kese hiç yok . 2 gün sonra 1710 olmuş az artmış. Neden oldu ki ya bana akıl verin lütfen
bana dış gebelik gbi ama bilemedim ki kanaman şuan devam ediyor mu pekibugün kan verdim canım çok korkuttular ya kese hiç yok niye böyle yükseliyor değer
Evet dogru tehlikeli o zamanGeç olabilir dış gebelikse. Bir kaç hafta fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?